Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק ביונדאי גטס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באחד מההודעות בפורום ייעוץ ברכישת רכב (הודעה : יונדאי גטס VS. טויוטה יאריס ) שעסקה בהתלבטות של מישהו באיזה מהמכוניות הנ"ל לקנות , נכתב באחד מהתגובות : " היונדאי גטס האוטומטית אוהבת דלק ועושה משהו כמו 8 ק"מ/לליטר בתוך העיר,ו-10 ק"מ/לליטר בנסיעה משולבת ".

השאלה היא : כיצד יתכן שצריכת הדלק של רכב קטן כמו יונדאי גטס היא כזו גבוהה 8 ק"מ לליטר !!!

הרי שמדובר ברכב חדש וקל יחסית עם מנוע סטנדרטי (1.6) .

אני בעל רכב שידוע כרכב בזבזני וזולל דלק - גולף שנת 2000 , 2000 סמ"ק , והצריכה אצלי היא 8 ק"מ לליטר בעיר ובין 12.5 - 11 ק"מ לליטר מחוץ לעיר (בדקתי מספר פעמים) .

אייל

פורסם

היונדאי גטס 1.3 צורכת בין 9 ק"מ לליטר בתוך העיר לבין 15 ק"מ לליטר מחוץ לעיר בנסיעה רגועה.בעיקרון,היא לא מכונית חסכונית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מניסיון בתור נהג בוס בצבא גם היונדאי גטס 1.35 וגם יונדאי אקסנט 1.5 אוטומטיות בולעות דלק יותרמאשר המגאן קופה 1.6 שלי בנסיעה לא רגועה כלל...

לפי דעתי לפחות, הגטס אוכלת כל כך הרבה כי כל פעם שיש עלייה הכי קטנה או כל יציאה לעקיפה אתה חייב להוריד הילוך או שניים. מה גם שהמנוע 1.35 הוא מנוע 8 שסתומים ומנועים אלה יותר בזבזניים ממנועי 16 שסתומים באותו נפח... האקסנט לא עושה יותר מ-420 ק"מ על מיכל של 45 ליטר... בדוק !

Veni Vidi Vici

פורסם

גם לגטס וגם לאקסנט יש מנוע 12 שסתומים...וצריכת הדלק לא קשורה כלל למספר השסתומים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מידע שקיבלתי מחברת ליסינג שמפעילה הרבה גטסים אוטומטים 1.3 זה שצריכת הדלק הממוצעת היא 11 ק"מ לליטר.

זו צריכת דלק של משפחתית 1600 אוט' ולא של סופרמיני עם מנוע 1.3.

בנסועה ממוצעת מכונית כמו פונטו או יאריס תחסוך אלפי שקלים בשנה בזכות ההפרש בצריכת הדלק לעומת גטס.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אני יכול להגיד לך מנסיון אישי (ולא משמועות) שבחודש שנסעתי על גטס 1.35 אוטומטית שכורה צריחת הדלק שלה היתה בין 1:8 ל 1:8.5.

לא עשיתי שום נסיון לחסוך בדלק, היה מזגן מופעל כל הזמן, נסיעה עירונית לחלוטין ומרובת קיק דאונים.

בכ"ז, לטעמי הנתון של צריכת הדלק בגטס הוא זוועתי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בחורה במקום העבודה שלי שקנתה גטס מיצטערת על הרגע הזה...

הדלק, הנוחות, היתנהגות, בקיצור, הכל!

היא אומרת בפה מלא, שהיא היתה צריכה להוסיף טיפה ולקנות טויוטה (שעדיפה בכל הבחינות)...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...