Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המקרה הזה מצטרף לעוד כמה פוסטים שנתקלתי בהם בזמן האחרון של נסיונות SLAPP מצד חברות כנגד לקוחות בארץ. נראה שהפרקטיקה הזו "עשתה עליה", וחוק לשון הרע לא ממש מתמודד איתה בצורה טובה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

חייב לשתף מקרה הפוך שקרה לי עם ״לקוחה״ שהרשתה לעצמה לכתוב ברשת סיפור מנותק מהמציאות לאחר שאיחרה ביותר משעה לפגישה ולא קבלתי אותה כי לקוח אחר היה אמור להגיע באותה שעה.

קבענו לשעה מסויימת. חצי שעה לפני שהייתה אמורה להגיע התקשרה ונזכרה שהיא בדרך מהצפון ולא תספיק להגיע. אמרתי אוקי, לא נורא. יום אחר.

אחרי 40 דק התקשרה שוב ואמרה שהיא יכולה להגיע בעוד כחצי שעה. אמרתי שזה יהיה מעולה ובדיוק יש לי שעה פנויה - תגיעי.

כשהגיעה השעה שקבענו ראיתי שהיא לא מגיעה ולא מתקשרת, חיכיתי רבע שעה ושלחתי לה הודעה ״אני לא חושב שנספיק להפגש כי פגישה ממוצעת עורכת שעה , את עדיין לא כאן (אפילו לא חנית ככה שיקח לפחות 10 דק להתחיל), ויש לקוח אחר שמגיע עוד 45 דק, ואני לא רוצה לייבש אותו בגלל איחור שלך,

אז בואי נדחה ליום אחר.

אחרי 5 דק התקשרה אלי ״אני פה תסביר לי איפה זה בדיוק״

הסברתי לה שעד שהיא תמצא, תעלה, תכנס ונתחיל ממש את הפגישה יעברו כמה דק ואין טעם לעשות חצי פגישה ולתת לה הרגשה שאני מלחיץ או ממהר הכל, זה פשוט לא ילך.

היא התחילה לשכנע אותי שזה בסדר גמור והכל בסדר. הסברתי לה שאני יודע כמה זמן עורכת פגישה שלי ואין טעם לעשות חצי פגישה, כי או שהיא לא תקבל את כל המידע, או שנצטרך לעכב את הלקוח הבא שכן הגיע בזמן, מה שלעולם אני לא עושה.

היא פשוט ניתקה לי בפנים.

אפילו לא טרחתי לחזור אליה,

ואז התחילה לשלוח לי הודעות שזה לא יעבור בשתיקה, ואכן רשמה עליי בעמוד שלי ש״בשיא החוצפה הבאתי אותה עד אליי למשרד ולא העלתי אותה בגלל איחור של 5 דק, שלא הצעתי אפילו לתת לה להמתין עד שתסיים הפגישה שלפניה (לא הייתה כזו, הייתה פגישה אחריה) ולא מגיע להם לאחר.

ועוד שטויות כאלה או אחרות.

צילמתי מסך, מחקתי את התגובה, עדיין לא החלטתי מה לעשות עם זה

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם
חייב לשתף מקרה הפוך שקרה לי עם ״לקוחה״ שהרשתה לעצמה לכתוב ברשת סיפור מנותק מהמציאות לאחר שאיחרה ביותר משעה לפגישה ולא קבלתי אותה כי לקוח אחר היה אמור להגיע באותה שעה.

קבענו לשעה מסויימת. חצי שעה לפני שהייתה אמורה להגיע התקשרה ונזכרה שהיא בדרך מהצפון ולא תספיק להגיע. אמרתי אוקי, לא נורא. יום אחר.

אחרי 40 דק התקשרה שוב ואמרה שהיא יכולה להגיע בעוד כחצי שעה. אמרתי שזה יהיה מעולה ובדיוק יש לי שעה פנויה - תגיעי.

כשהגיעה השעה שקבענו ראיתי שהיא לא מגיעה ולא מתקשרת, חיכיתי רבע שעה ושלחתי לה הודעה ״אני לא חושב שנספיק להפגש כי פגישה ממוצעת עורכת שעה , את עדיין לא כאן (אפילו לא חנית ככה שיקח לפחות 10 דק להתחיל), ויש לקוח אחר שמגיע עוד 45 דק, ואני לא רוצה לייבש אותו בגלל איחור שלך,

אז בואי נדחה ליום אחר.

אחרי 5 דק התקשרה אלי ״אני פה תסביר לי איפה זה בדיוק״

הסברתי לה שעד שהיא תמצא, תעלה, תכנס ונתחיל ממש את הפגישה יעברו כמה דק ואין טעם לעשות חצי פגישה ולתת לה הרגשה שאני מלחיץ או ממהר הכל, זה פשוט לא ילך.

היא התחילה לשכנע אותי שזה בסדר גמור והכל בסדר. הסברתי לה שאני יודע כמה זמן עורכת פגישה שלי ואין טעם לעשות חצי פגישה, כי או שהיא לא תקבל את כל המידע, או שנצטרך לעכב את הלקוח הבא שכן הגיע בזמן, מה שלעולם אני לא עושה.

היא פשוט ניתקה לי בפנים.

אפילו לא טרחתי לחזור אליה,

ואז התחילה לשלוח לי הודעות שזה לא יעבור בשתיקה, ואכן רשמה עליי בעמוד שלי ש״בשיא החוצפה הבאתי אותה עד אליי למשרד ולא העלתי אותה בגלל איחור של 5 דק, שלא הצעתי אפילו לתת לה להמתין עד שתסיים הפגישה שלפניה (לא הייתה כזו, הייתה פגישה אחריה) ולא מגיע להם לאחר.

ועוד שטויות כאלה או אחרות.

צילמתי מסך, מחקתי את התגובה, עדיין לא החלטתי מה לעשות עם זה

אני חושב שהיית קצת קשה מידי איתה

פורסם

אין דבר כזה ״קשה מדי״ עם לקוח שמאחר בשעה. שיקפוץ עד מחר.

ואם היה איזה מקרה של ״כוח עליון״ כגון ברק שפגע באוטו או סבתא שנפטרה בפעם החמישית,

שיתאם ויגיע בפעם אחרת.

במה בדיוק אשם הלקוח האחר שהגיע בהתאם למוסכם בשעה היעודה?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

בכלל לא.

כל עוד יכלתי לקבל אותה - הכל טוב ויפה. לא היה אכפת לי שהביאה אותי למשרד על הבוקר והודיעה לי בהתראה קצרה שהיא לא תספיק, ברגע שכן החליטה לבוא ראיתי שיש לי שעה פנויה ושמחתי.

אבל אם יש סיכוי ואפילו הקטן ביותר שלקוח שכן יגיע בזמן יצטרך להמתין בגלל שהיא איחרה, למה ?

האלטרנטיבה זה לעשות חצי פגישה, לתת לה 70% מהפרטים שהיא צריכה לקבל, ובסוף בחלק הכי חשוב של לסגור עיסקה, לעשות הכל על רגל אחת, בלחץ, בצורה שמשדרת לה "אני ממהר תלכי" ?

מה עשיתי בזה ?

הבעיה אצל הקהל הישראלי

שבמקום להגיד וואלה טעיתי, הבנאדם חיכה לי כמעט שעה וחצי, אני טרחתי להתקשר אליו רק אחרי שהוא שלח לי הודעה שהפגישה לא תוכל להתקיים ובצדק הוא כבר לא קיבל אותי,

הלקוח הישראלי רואה את זה כהשפלה "באתי עד אליו והוא לא הכניס אותי כי הוא חושב שהוא ראש הממשלה"

חוצפה

אני עובד עם המון ספקים ונותני שירות וגם אני מאחר, אבל כשאני מאחר אני מתקשר מראש ושואל אם יש טעם להגיע בכלל, ואם לא אז אני מבין לחלוטין, אף אחד לא חייב להשאר שעות נוספות בגללי, להשאיר עובדים בשבילי, ובטח לא לתת שירות פחות טוב ללקוח שכן הגיע בזמן.

פורסם

כאשר אני קובע פגישה ואו מזומן לפגישה אני טורח להגיע 10 דקות לםני מועד הפגישה לאישור על מנת לא לאחר , אני מכבד את הזמן של מי שקבעתי איתו כמו שאני מצפה שיכבדו את הזמן שלי.

נוהג נפוץ בארץ הוא זילזול מוחלט בזמנו של האחר , הגעה באיחור לפגישות ואפילו לא להתנצל על האיחור בבחינת תגיד תודה שהגעתי..

נקבעה פגישה פשוט תגיעו בזמן ואו קצת לפני אם אתם יודעים שיש בעיות חניה \ תנועה באיזור, והכי חשוב לעדכן במידה ומאחרים, מינימום של רספקט לצד השני...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לא קשה ולא נעליים

הכל מתחיל מתרבות הישראלי שחושב שמגיע לו הכל, שהוא יכול לאחר ובגלל "5 דק" לא הכניסו אותו.

בן אדם רציני מגיע לפגישה כמה דק' לפני, ובטח כשאומרים לו שיש מישהו אחר שממתין לאחר מכן ולא יספיקו.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

חברים , אם לא הייתה לי פגישה אחריה הייתי מקבל אותה

אני לא מחפש לחנך את הלקוחות ובטח לא מעוניין להפסיד לקוחות

אבל אין סיבה שבנאדם שכן הגיע בזמן ימתין 15-20 דק בגלל שהיא איחרה.

אני לא עושה דברים כאלה.

מה שניסיתי להגיד

שכאן כן יש סיבה לתביעת לשון הרע.

היא שינתה את כל הפרטים בסיפור וסיפרה סיפור משלה (כשיש לי הכל מוקלט ומתועד בהודעות) ועשתה הכל במטרה לפגוע כי היא הרגישה שהיא באה סתם.

בגלל שאין לי זמן להתעסק בשטויות ואני לא מחפש להתפרנס מתביעות הסתפקתי בלמחוק את מה שכתבה

אבל אם אשמע שוב שהיא סיפרה את הסיפור הזה למישהו לא תהיה לי ברירה.

פורסם

אתה יכול להיות בטוח שהיא ממשיכה לספר את הסיפור לכל מכריה, רק לא בכתב.

מובן לי למה מחקת את ההודעה, אבל יתכן שהיה נכון יותר לענות לה שם ולפרט אחד לאחד היכן היא משקרת ולפרט את הסיבה המדוייקת לכך שלא הסכמת לקבל אותה.

כשיוצא לי לחפש ביקורות ודירוגים על אנשי מקצוע ועסקים ברשת לרוב ארפרף על התגובות החיוביות ואתמקד בשליליות שבית העסק ענה עליהן. ההתמודדות של בית העסק עם ביקורת נותנת מידע לא פחות חושב ממשוב חיובי.

פורסם

גם לדעתי רעיון טוב יותר היה להגיב לביקורת שלה, בצורה נעימה ועניינית, ולהציג את הצד שלך בסיפור.

עצם העובדה שפשוט מחקת לה את הביקורת כנראה רק תדרבן אותה להמשיך ללכלך עליך, או אף להוסיף ביקורות נוספות.

פורסם
אתה יכול להיות בטוח שהיא ממשיכה לספר את הסיפור לכל מכריה, רק לא בכתב.

מובן לי למה מחקת את ההודעה, אבל יתכן שהיה נכון יותר לענות לה שם ולפרט אחד לאחד היכן היא משקרת ולפרט את הסיבה המדוייקת לכך שלא הסכמת לקבל אותה.

כשיוצא לי לחפש ביקורות ודירוגים על אנשי מקצוע ועסקים ברשת לרוב ארפרף על התגובות החיוביות ואתמקד בשליליות שבית העסק ענה עליהן. ההתמודדות של בית העסק עם ביקורת נותנת מידע לא פחות חושב ממשוב חיובי.

אין לנו שליטה על מה שהיא אומרת בחדרי חדרים

בנאדם שמנתק לי בפנים בגלל שהוא איחר ולא הסכמתי להכניס אותו זה לא בנאדם שכותב תגובה כזאת כדי לתת חוות דעת אמיתית אלא בנאדם שמחפש להתנקם רק לא מבין שעם שלי יש יותר משאבים ויכולת כלכלית לתבוע אותו ולגרום לו לשלם על זה ביוקר.

גם אם נדבר זה לא ישנה את העובדה שמחר או מחרתיים מישהו ידבר איתה על זה והיא תעלה את הנושא, אנשים כאלה הם בד"כ פחדנים ועושים את זה מאחורי הקלעים.

פורסם

השיימינג שלה אכן לא לעניין ואם נגרם לך נזק, תבע אותה.

אם זאת, לדעתי, לאחר שהתעקשה, היית צריך לקבל אותה. זאת תוך התראה ש"בשעה X יש לי לקוח אחר ואני לא מוכן לאחר לו בגלל האיחור שלך. כך שהפגישה תהיה קצרה מהדרוש וניאלץ להפגש שוב במידה ותהיי מעוניינת."

אני יכול להבין את הרצון שלה שהפגישה תתקיים גם אם תהיה קצרה מהמתוכנן. היא כבר שם. אולי אחרי עשר דקות פגישה היא תבין שלא מתאים לה וחבל לה להגיע שוב?

פורסם

שוב.

בפעם האלף.

מה אשם הלקוח האחר שהגיע בזמן?

למה שהוא יסבול את האיחור?

אתה לא יכול לגנוב את עשר הדקות האלה מהאוויר.

היא קיבלה הסבר מעולה מדוע לא כדאי לה להיפגש עכשיו.

זאת רצינות.

זה כבוד אליה. כבוד אמיתי, לא סתם כיבוי אש של מישהו שנורא נורא נורא רוצה עכשיו ומיד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איך אפשר לדעת אם נפגעת ממה שהיא מדברת בחדרי חדרים או לא? אתה לא הולך להפוך את הרשת ולהעסיק בלש פרטי שיבדוק אם מישהו שמע את זה. אין איך לדעת.

עם אנשים כאלה, שרואים רק את הצרכים שלהם ושכל השאר יקפצו, עדיף לא להתעסק טוב ש"הפסדת" את הלקוחה הזו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

האנס, לא ביקשתי שיאחר ללקוח הבא. להיפך אמרתי שיודיע לה במפורש שזה לא יקרה.

אבל תשאיר ללקוחה את ההחלטה אם לנצל את החצי שעה שנותרה או לדחות מראש.

כפי שאמרתי אני יכול להבין אדם שכבר הגיע למקום ומעוניין לנצל את הזמן שנותר. יתכן שהזמן יספיק כדי להחליט שלא מתאים. ואם עד כה נראה מתאים, יקבע פגישה נוספת.

כמובן ששום דבר מזה לא מצדיק את הלכלוך והשקרים ברשת לאחר מכן.

עריכה אחרונה על ידי A_lex

• תוכן חדש...