Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק אתמול שמעתי ממישהו סיפור שמישהי שהוא לא ראה מעולם השאירה עליו ביקורת שהוא שרלטן ומוצץ כסף. הוא איתר את הבחורה והתקשר אליה לשאול מה פשר העניין. אחרי חצי שעה שהוא מסביר לה מי הוא ולמה הוא מתקשר ושואל למה היא כתבה עליו מה שכתבה, ענתה לו בלי להתבלבל: "אבל אתם כולכם שרלטנים ומוצצי כסף". חבל שלא אמר לה שהיא זונה כי "כולכן זונות ומוצצות איברים ארוכים".

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
השיימינג שלה אכן לא לעניין ואם נגרם לך נזק, תבע אותה.

אם זאת, לדעתי, לאחר שהתעקשה, היית צריך לקבל אותה. זאת תוך התראה ש"בשעה X יש לי לקוח אחר ואני לא מוכן לאחר לו בגלל האיחור שלך. כך שהפגישה תהיה קצרה מהדרוש וניאלץ להפגש שוב במידה ותהיי מעוניינת."

אני יכול להבין את הרצון שלה שהפגישה תתקיים גם אם תהיה קצרה מהמתוכנן. היא כבר שם. אולי אחרי עשר דקות פגישה היא תבין שלא מתאים לה וחבל לה להגיע שוב?

כמו שכתבתי- אין טעם לעשות ללקוח חצי פגישה

שום דבר טוב לא יצא מזה, בטח לא סגירה.

הלקוח יצא מהמשרד שלי כשהוא קיבל רק חצי מהפרטים, הוא לעולם לא יוכל לסגור ובמקרה הטוב אם הוא ממש הצליח להתרשם ממני נצטרך לקבוע עוד פגישה.

במקרה הרע ובאחוז גבוה מהמקרים - הוא פשוט יגיד "טוב, לא ראיתי פה כלום" וסתם בזבז לשנינו זמן.

בנאדם רציני היה פשוט מגיע ביום אחר.

פגישה טובה צריכה להעשות בתנאים נוחים שמאפשרים לך להציג את מה שאתה רוצה להציג ומאפשרים ללקוח להבין את המסר.

אם התנאים האלה לא מתקיימים אין טעם לפגישה

הרי אם הייתי עוצר הכל בדיוק כשהלקוח השני הגיע היא הייתה אומרת שאני מודד סטופר לכל לקוח.

האנס, לא ביקשתי שיאחר ללקוח הבא. להיפך אמרתי שיודיע לה במפורש שזה לא יקרה.

אבל תשאיר ללקוחה את ההחלטה אם לנצל את החצי שעה שנותרה או לדחות מראש.

כפי שאמרתי אני יכול להבין אדם שכבר הגיע למקום ומעוניין לנצל את הזמן שנותר. יתכן שהזמן יספיק כדי להחליט שלא מתאים. ואם עד כה נראה מתאים, יקבע פגישה נוספת.

כמובן ששום דבר מזה לא מצדיק את הלכלוך והשקרים ברשת לאחר מכן.

ממש לא.

אני מכבד את עצמי, את העסק שלי, את הזמן שלי ואת הלקוחות שלי.

אני לא עושה פגישה בחצי שעה משתי סיבות (שכתבתי למעלה)

הלקוח לא מקבל את כל הפרטים ולכן:

או שהוא יצא מהפגישה בהרגשה של "לא הבנתי מה הערך שאני מקבל כאן" ופשוט ינפנף אותי

או שהוא יבין שהפגישה צריכה להקטע באמצע וירצה לשאול עוד שאלות, לדעת עוד דברים, ואני אצטרך לאחר לפגישה הבאה או להגיד לו שנגמרה הפגישה.

בכל אחד מהתרחישים הסיכוי להרוויח את הלקוח קטן, יש סיכוי שהלקוח הבא אחריו יפגע, ולקוחות כמו אותה אחת שספרתי למעלה ילכו ויספרו שגירשתי אותם מהמשרד.

אין טעם.

זה סתם לירות לעצמי ברגל.

או שעושים פגישה מלאה או שלא.

לסיכום

אני כל חיי מאמין שהכל קורה לטובה

הלקוחה הזאת לא צריכה להיות לקוחה שלי

אחרי שראיתי את הפרצוף האמיתי שלה אני יודע שאני לא רוצה אנשים כאלה.

יש לי לקוחות מדהימים שכיף לי לעבוד איתם ולהשאר איתם בקשר.

לא אנשים שמתנהגים כמו ברברים.

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם

לדעתי לא הכל שחור ולבן, אם הלקוחה בחרה מרצונה לנצל רק חצי מהפגישה והיא מודעת שהיא לא תקבל את מלוא הפרטים אני אישית הייתי מקבל אותה, ולו רק בשביל האימרה "הלקוח תמיד צודק", אנחנו לא יודעים מה קרה לה בדרך ובטח הפסידה גם יום עבודה, הגיוני שהיא תתעקש להציל משהו מאותה הפגישה.

לא ידוע מה ההשלכות של חצי פגישה במקרה הספציפי הזה ואולי הייתה יוצאת מבולבלת, אבל לפחות לא כועסת מספיק בשביל ללכלך, לא מוצדק ככל שיהיה.

בכל מקרה אני חושב שגם אם הלכת בדרך הזו, היית צריך ללכת עד הסוף ולענות לאותה ביקורת שלה ולא למחוק אותה, זה מראה על מישהו רציני שאכפת לו מלקוחות לא מרוצים, לא צודקים ככל שיהיו.

פורסם
לדעתי לא הכל שחור ולבן, אם הלקוחה בחרה מרצונה לנצל רק חצי מהפגישה והיא מודעת שהיא לא תקבל את מלוא הפרטים אני אישית הייתי מקבל אותה, ולו רק בשביל האימרה "הלקוח תמיד צודק", אנחנו לא יודעים מה קרה לה בדרך ובטח הפסידה גם יום עבודה, הגיוני שהיא תתעקש להציל משהו מאותה הפגישה.

לא ידוע מה ההשלכות של חצי פגישה במקרה הספציפי הזה ואולי הייתה יוצאת מבולבלת, אבל לפחות לא כועסת מספיק בשביל ללכלך, לא מוצדק ככל שיהיה.

בכל מקרה אני חושב שגם אם הלכת בדרך הזו, היית צריך ללכת עד הסוף ולענות לאותה ביקורת שלה ולא למחוק אותה, זה מראה על מישהו רציני שאכפת לו מלקוחות לא מרוצים, לא צודקים ככל שיהיו.

כמו שאמרתי, אני לא עושה צחוק מעצמי ומהזמן שלי

אני בניגוד ללקוחה יודע כמה זמן אני צריך כדי שהפגישה תהיה אפקטיבית

זה שהלקוחה לחצה להפגש כי היא הרגישה "מבוזה" שהיא איחרה ולא מכניסים אותה זה לא אומר שאני חייב לעשות פגישה שאנילא שלם איתה

ושוב להגיע לתוצאה שהלקוח הבא יצטרך להמתין כי יהיו לה שאלות ואני לא אוכל להגיד לה טוב תצאי בבקשה מהמשרד

או פשוט שהפגישה תסתיים בזמן והיא תצא בהרגשה של "לא הבנתי אותו עד הסוף בגלל שהוא עשה הכל בלחץ ועמד עם סטופר"

אין לי עניין לא בזה ולא בזה.

אין פה עניין של לקוח צודק או לא. אני לא יכול לעשות פגישת מכירה מבלי להראות ללקוח מה הוא מקבל נקודה.

אין מה לענות לביקורת כשכותבים במכוון שקרים וזה בא נטו במטרה לפגוע

המענה היחיד מבחינתי היה להגיד לה שכל השיחות איתה בוואטסאפ ובטלפון מתועדות (וזה נכון)

מה שהיא כתבה מנותק מהמציאות ולא קרה, ואם היא תכתוב את זה שוב היא תמצא את עצמה בבית משפט.

פורסם

אתה מפספס את הנקודה שמנסים להעביר לך.

האינטגריטי שלך הוא חשוב, אבל גם לתת ללקוח תחושה טובה, גם אם היא סובייקטיבית. לה היה יותר חשוב באותו רגע לדעת שהיא לא יצאה מהבית ועמדה בפקקים לחינם.

פגישה מקוצרת אולי היתה לא יעילה, אבל בדרך שאתה בחרת איבדת לקוחה מראש, ואילו אם היית מקיים את הפגישה החלקית אולי היא היתה מבינה את הטעות וקובעת פגישה נוספת.

בדיעבד התברר שזו לא לקוחה שאתה רוצה לשמור, אבל את זה לא ידעת אז. יכולת לקיים את הפגישה תוך הבהרה שהיא חייבת להסתיים במועד ואינך מתכוון לעקב את הלקוח הבא.

פורסם (נערך)
אתה מפספס את הנקודה שמנסים להעביר לך.

האינטגריטי שלך הוא חשוב, אבל גם לתת ללקוח תחושה טובה, גם אם היא סובייקטיבית. לה היה יותר חשוב באותו רגע לדעת שהיא לא יצאה מהבית ועמדה בפקקים לחינם.

פגישה מקוצרת אולי היתה לא יעילה, אבל בדרך שאתה בחרת איבדת לקוחה מראש, ואילו אם היית מקיים את הפגישה החלקית אולי היא היתה מבינה את הטעות וקובעת פגישה נוספת.

בדיעבד התברר שזו לא לקוחה שאתה רוצה לשמור, אבל את זה לא ידעת אז. יכולת לקיים את הפגישה תוך הבהרה שהיא חייבת להסתיים במועד ואינך מתכוון לעקב את הלקוח הבא.

אתה מפספס את הנקודה.

אני לא רואה חשבון או עו״ד או רופא שיכול להגיד ללקוח ״תכנס תשאל שאלה וכשהלקוח הבא יגיע תצא״

מדובר פה בפגישה שצריכה להיות מקיפה ואני לא עושה אותה אם היא לא מושלמת נקודה.

כמוני מתנהלות עוד עשרות חברות.

קבעתי תור לקומסיין להנפקת כרטיס חכם, פספספתי את התור ב-20 דק ואפילו בטלפון לא ענו לי כי אין להם מענה טלפוני אחרי שעה מסויימת, אתה פשוט אמור להגיע לתור שקבעו לך, לא הגעת - תקבע מחדש.

אף עסק מקצועי לא מתעסק במתן חצי שירות ואין לי עניין לעשות את זה כשאני יודע שהסיכוי שיצא משהו מחצי פגישה הוא בערך 3%.

אני לא עובד עם ילדים קטנים ולא צריך ללטף אף לקוח שאיחר כמעט בשעה וחצי ולהגיד לו יאללה בשביל שלא נפגע לך באגו תכנס ונבזבז לשנינו חצי שעה מהיום.

היו לי מקרים כאלה בעבר, הרוב המוחלט של הלקוחות התקשרו, התנצלו, קבעו פגישה מחדש.

עזוב שיש גם כאלה שפשוט לא מגיעים מכל סיבה שבעולם, ולמחרת מתקשרים לקבוע שוב ואני מקבל אותם בלי בעיה.

לא על חשבון בנאדם אחר...

לגבי ״בדרך שקבעת איבדת לקוחה מראש״ - אני מאושר ואסביר למה, ואני חושב שזה טיפ מעולה לכל בעלי העסקים כאן:

אם זו הייתה לקוחה שהייתה מבינה מה הבעיה בהתנהלות שלה הייתי מצטער שפספסתי אותה

אבל מדובר בלקוחה שאין לי עניין להתעסק איתה, כי גם אם היא תסגור, כל דבר קטן יגרום לה לעשות לי בעיות שיעלו לי הרבה יותר מהרווח שיש לי ממנה. לקוח שמתנהל בצורה של לנתק בפנים, לשקר ולהפיץ שקרים זה הלקוח האחרון שאני צריך בעסק, ואני אומר את אחרי ש-15 שנה אני נמצא בתחום הזה והפקתי בין היתר אירועים לעבריינים מהשורה הראשונה ומעולם לא נתקלתי ביחס כזה. ההפך בדיוק.

לקוח טוב לא היה מתעסק בשטויות האלה, היה מתנצל ואומר לי ״אוקי נסתובב קצת ונחזור עוד שעה, או מחר, או בשבוע הבא״

אני לא מחפש לקוחות בעיתיים ואני חושב שהרבה עצמאים שנמצאים כאן יכולים לקחת כמה דברים ממה שכתבתי כאן, זה יחסוך להם המון כסף ועצבים

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם

יום בהיר אחד, לפני שנים רבות, בתוך יער נסתר-לא, רגע, זה ההתחלה של הדרדסים... :shock:

עת הייתי עצמאי, קיבלתי פוסט בפייסבוק של העסק ממישהי מאד עצבנית על השירות הנוראי שהיא קיבלה, והמוצר הלא טוב, ועוד כמה יציאות והשתלחויות.

לאחר בדיקה יסודית של עצמי, כתבתי לה בפשטות-

"אני מאד מצטער לשמוע שקיבלת שירות מזעזע. לצערי התופעה הזו נפוצה מדיי בארצינו. אבל, אני גם מצטער להגיד לך שאני לא יודע מי את- את לא לקוחה שלי, ולא רכשת מאצלי דבר מעולם- השם שלך לא מופיע בשום מקום אצלי, כולל בארכיב."

אני כבר לא זוכר את הניסוח המדוייק, אבל עניתי בצורה אדיבה, נחמדה, רגועה ומקצועית למרות ההשתלחות הזו שלה. מה שלא עשיתי, זה לציין שאני רוצה שהיא תעבור אליי לקבלת שירות יותר טוב. אני לא רציתי לעבוד עם לקוחות כאלו...

תגובה לא קיבלתי, אגב :lol:

לצערי נפלתי גם על אחת יותר גרועה, בהרבה. לא מאחל זוועה כזו לאף אחד.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

טרנספורטר

חכם לא נכנס למקום שפיקח יודע לצאת ממנו.

לא יודע מה לוז הפגישות שהיו לך באותו יום

אבל לצורך הדיון נניח כי לאחר הפגישה עם הלקוח השני , יש לך פגישות נוספות רק לאחר מספר שעות

אפשרות ראשונה

להתקשר ללקוח השני ולשאול אותו אם ניתן לקבוע מועד לפגישה במקום ב 1000 למשל לשעה 1100.

מסכים סבבה , וניתן לקיים את הפגישה עם הגברת

לא מסתדר לו, מציע לגברת כי תשב בבית קפה הסמוך לעסקך , הקפה והעוגה על חשבונך , ולקיים איתה את הפגישה לאחר סיום הפגישה עם הלקוח השני.

כך הופכים לימון ללימונדה.

אבל אתה מנסה לחנך את הלקוחה.

מסכים איתך שייתכן וגם אם הכל היה דבש היו לה טענות אח"כ על השירות שסיפקת לה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
טרנספורטר

חכם לא נכנס למקום שפיקח יודע לצאת ממנו.

לא יודע מה לוז הפגישות שהיו לך באותו יום

אבל לצורך הדיון נניח כי לאחר הפגישה עם הלקוח השני , יש לך פגישות נוספות רק לאחר מספר שעות

אפשרות ראשונה

להתקשר ללקוח השני ולשאול אותו אם ניתן לקבוע מועד לפגישה במקום ב 1000 למשל לשעה 1100.

מסכים סבבה , וניתן לקיים את הפגישה עם הגברת

לא מסתדר לו, מציע לגברת כי תשב בבית קפה הסמוך לעסקך , הקפה והעוגה על חשבונך , ולקיים איתה את הפגישה לאחר סיום הפגישה עם הלקוח השני.

כך הופכים לימון ללימונדה.

אבל אתה מנסה לחנך את הלקוחה.

מסכים איתך שייתכן וגם אם הכל היה דבש היו לה טענות אח"כ על השירות שסיפקת לה.

עקב חוסר זמן (העבודה שלי היא לא במשרד) אני מגיע למשרד לרצף של פגישות. אין לי עניין להשאיר לעצמי חורים ולהגיע למשרד בשביל לקוח שמגיע ב 17:00 ואחריו לקוח שמגיע ב 21:00

כלומר - הפגישות אצלי מסודרות ברצף רץ

כמו שאמרתי (וזה אמור להיות ברור) אם לא היה לקוח אחריה הייתי פשוט אומר לה לעלות, זה קרה ויקרה עם עוד עשרות אנשים שיאחרו, ההבדל הוא שכל הלקוחות שלי היו מתקשרים להתנצל ושואלים מתי אפשר לקבוע פגישה.

אין לי עניין להזיז 4-5 שעות רצופות של פגישות קדימה ולגרום לאנשים להגיע אלי למשרד בשעות לא שעות בגלל שהיא איחרה.

את האיחור הראשון שלה ספגתי כי באמת היה זמן, את השני לא יכלתי.

היו שתי אופציות, או להזיז את הפגישה ליום אחר או להגיד לה לחזור עוד כמה שעות בסוף היום שלי.

וזה בדיוק מה שאמרתי, ואגב הסברתי את זה מצוין.

במקום לנסות לעכל מה שאמרתי היא בחרה לנתק.

כמו שכתבתי למעלה - אף לקוח שלי לא התייחס אליי ככה מעולם, גם לא אנשים שאתם קוראים עליהם בעיתון (שהם אגב מתייחסים בצורה מדהימה לכל מי שנותן להם שירות). אין לי שום עניין להציע לה קפה או עוגה על חשבוני. כשאני מאחר אני יכול להציע את זה, לא כשלקוחה איחרה ונזכרת להתקשר אלי בעצבים רק אחרי שאני סימסתי לה שאנחנו חורגים כבר כמעט ב-20 דק מהשעה שקבענו ולא נוכל לקיים את הפגישה. רק באותו רגע היא נזכרה להתקשר. לא כשחרגנו ב 5 או 6 דק.

אני רוצה לצטט משהו ששמעתי באחת ההרצאות של ניר דובדבני המנטור לעסקים שאגב אני לא מסכים עם שום דבר שהוא אומר, אבל הוא פלט משהו נכון:

הוא הסביר שחלק מהשיטה שלו זה לתת ללקוחות שלו חודש התנסות חינם במערכת שלו, ומי שלא רוצה יכול לבטל בחינם אחרי חודש.

הוא הסביר שיש לקוחות שהוא רואה שבמשך חודש חגגו לו על המערכת שעות על גבי שעות, וכשנגמרה התקופת התנסות אמרו לו שזה לא יעיל ולא רלוונטי להם אע"פ שהם השתמשו בזה שעות.

הוא הסביר את זה נכון: יש אחוז קטן (סביב 10%) של לקוחות שאנחנו לא מעוניינים שיהיו לקוחות שלנו.

אלה שיושבים במסעדה ואוכלים 80% מהמנה ואומרים לא טעים לי, אלה שמשתמשים בבגדים ומחזירים לחנות עם הטיקט כדי לקחת בגד אחר, ואלה שמגיעים לפגישה באיחור של שעה פלוס ומנתקים לך בפנים כי אתה חצוף.

אנחנו לא רוצים לקוחות כאלה, הם עולים לנו יותר כסף ממה שהם מכניסים לנו.

העסק שלי עובד עם כל סוגי הלקוחות, מהכי קפדניים וקשים ועד הלקוחות הכי עממיים, מעולם לא הייתה לי סיטואציה כזו עם אף לקוח. לכןאני מסיק שהבעיה לא אצלי.

אני מעולם לא ניתקתי את הטלפון לאף בעל עסק שתכננתי לעשות איתו עסקים, גם לא לאלה שהרגשתי שמנסים לעקוץ.

אני יודע שלא כולם חייבים להאמין כמוני בה' ושהכל מכוון, אבל אני אומר שהעניין הזה היה חייב לקרות כדי לגרום לי לוותר על לקוחה שיכלה לעלות לי ביוקר ואני מודה לה' שגרם לה לנתק לי ולתת לי להבין עם מי יש לי עסק.

זה לא משנה איך מסובבים את זה , לקוח שאיחר ומוצא את עצמו מנתק לי בפנים ומלכלך עליי, זה לא בנאדם שאני רוצה לעבוד איתו נקודה. ומקווה שאף אחד כאן לא רוצה לעצמו לקוחות כאלה.

פורסם

ולסיום אכתוב עוד סיפור אישי.

אחד המסכים שקניתי לעסק נדפק שבוע שעבר. המסך עצמו עובד אבל הטאץ' הפסיק להגיב.

המסך עדיין באחריות, הלכתי ליצרן מסרתי אותו לבדיקה.

למרת אני מתקשר למעבדה לשאול אם יש תוצאות, נאמר לי שהם רואים שפתחתי את המסך ולכן לא מוכנים לתקן אותו.

צחקתי ואמרתי להם שאין לי עניין לפתוח מסך שנמצא באחריות (למה לי?) ושאני דורש שיתקנו אותו.

שלחו לי תמונות "שמוכיחות שפתחתי אותו"

התמונות: שריטות על גבי המסגרת שלו, במקומות שלא קשורים בשום צורה לאיזורים שבו פותחים את המסך. זה יותר נראה כאילו התעצבנתי עליו ושרטתי אותו עם מפתח.

התקשרתי למנהל מכירות שמכר לי את המסך ואמרתי לו שהוא יכול לבדוק מה אופי העסק שלי, העבודה היא בשטח והציוד נוסע ממקום למקום, יכול להיות שהפלסטיק נשרט כי המסך נכנס בכוח בין שני מדפים או משהו. זה לא שהפלסטיק שרוט זה לא סיבה לבטל אחריות ובטח לא סיבה לקשקש שפתחתי את המסך שנמצא באחריות, זה לא טלפוון נייד שאנשים פותחים כדי לפרוץ אותו או לשדרג אותו.

כמו כן אין סיכוי שהמסך נפל או קיבל מכה חזקה כי הזכוכית הייתה אמורה להשבר\להסדק הרבה לפני הפלסטיק והרבה לפני היציאת יואסבי שנדפקה כנראה.כל עוד הזכוכית שלמה ואיזשהי מכה או כל דבר פיזי גרם ליציאת יואסבי להפסיק לעבוד, כנראה שמדובר בחומרי גלם באיכות ירודה.

הסברתי לו שאני צריך את המסך לעבודה ומבחינתי אין בעיה שיתקנו את המסך ויחייבו אותי בכסף, אבל לפני שהם עושים את זה אני דורש מכתב שמסביר למה אני לא מקבל אחריות עליו ומה מבסס את הטענות שלהם, והודעתי לו שברגע שאני מקבל מכתב כזה אני שולח לו הזמנה לבית משפט ודורש גם כסף על הימים שאני תקוע בלי מסך בלי סיבה מוצדקת.

במשך שבוע שלם "בדקו את הנושא"

היום קבלתי מסך חדש סגור באריזה.

מה אני בא להגיד ?

התעצבנתי מאוד. היה ברור לכולם שלא פתחתי אותו גם כי אין לי סיבה וגם כי הסימנים שהראו לי בכלל לא נמצאים בנקודת פתיחה של המסך,

אבל לא חפשתי לעשות שיימינג ולא ולא ניתקתי לאף אחד את הטלפון בפנים.

ידעתי שאני צודק ושאני אקבל מענה על חשבונם בצורה יפה או בבית משפט, וזה מה שקרה.

אם כבודה כלכך נפגעה שלא קבלתי אותה, יכלה לוותר על הפגישה באותו יום, להתקשר למחרת ולהגיד לי אני רוצה שנקבע פגישה חדשה, ובינתיים מצפה שתחשוב איך אתה בא לקראתי על אתמול.

את זה הייתי מקבל ומכבד לגמרי אפילו שהיא איחרה ולא אני.

כמובן שברגע שניתקה לי בפנים זה גרם לי באופן אוטומטי לוותר עליה כלקוחה, וגם אם הייתה מתקשרת למחרת זה לא היה רלוונטי מבחינתי.

• אחראי פורום
פורסם

אני עם טרנספורטר בעניין הזה.

יש לקוחות שטוב שילכו כמו שבאו, כלום טוב לא יצא מההתקשרות איתם.

אחת כזו שחושבת שזה בסדר לזלזל בזמן יקר של בעל מקצוע, אם נניח שהפגישה בסוף היתה עוברת בסדר, אז היתה מחכה לו בכל פינה אפשרית, כולל במצב של עיכוב תשלום.

Been there, done that.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אני עם טרנספורטר בעניין הזה.

יש לקוחות שטוב שילכו כמו שבאו, כלום טוב לא יצא מההתקשרות איתם.

אחת כזו שחושבת שזה בסדר לזלזל בזמן יקר של בעל מקצוע, אם נניח שהפגישה בסוף היתה עוברת בסדר, אז היתה מחכה לו בכל פינה אפשרית, כולל במצב של עיכוב תשלום.

Been there, done that.

על האיחור אני מבליג, זה יותר התגובה שלה.

אני עצמאי קצת יותר מ-15 שנה ואף לקוח לא ניתק לי בפנים מעולם.

פורסם
על האיחור אני מבליג, זה יותר התגובה שלה.

אני עצמאי קצת יותר מ-15 שנה ואף לקוח לא ניתק לי בפנים מעולם.

אל תקח קשה, אתה לא הראשון ולא האחרון ...

זה טיפוס.

• תוכן חדש...