Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שכבר פירטתי לפני כמה ימים פה, אחרי הרבה מאוד התלבטויות מה יהיה הרכב שלי בחרתי בסטלביו.

אחרי 700 ק"מ אפשר כבר לתת התרשמות ראשונית:

עיצוב, לפי דעתי זה אחד הגיפונים היותר יפים שיש, בעיקר בגירסט הפירסט שמגיע עם גנט 20 וקליפר אדום.

בפנים בחרתי את ריפודי העור בצבע שוקולד עם פנלים מעור כהה.

נוחות הנסיעה בתוך העיר על הצד הנוקשה, מחוץ לעיר ממש נוח והרכב כמעט שלא סובל מגלגול צד שאופייני לקטגוריה.

אהבתי: פליפרים מאחורי ההגה ענקיים מאלומניום מדהימים ביופיים (הייתי מוכן לתלות אותם בסלון), ריפודים יפיפים ובכלל תא נוסעים שאני מאוד מתחבר אליו, מנוע,מנוע,מנוע, הצליל מהמנוע בעיקר במצב דינמיק יפיפה אבל רק חבל שהוא לא בווליום גבוהה יותר, הרכב שקט מאוד בשיוט ואטום לרוחות צד, מזגן מפתיע בעוצמתו ומקרר את הרכב הרבה יותר מהר מהלקסוס.

לא אהבתי: האיטלקים חייבים עם המוזרויות, התמונה של המצלמת רוורס מוצגת על שליש מהמסך, בהחלט הזויי.

לסיכום: עד כה מאוד מרוצה, הרכב מרגיש כמו רכב ספורט בצורה של גיפון, TURN IN מדהים לרכב בגודל הזה ביחד עם מנוע חזק מאוד וצליל יפיפה, עד כה מרוצה מאוד.

7064569.jpg

6316362.jpg

5386444.jpg

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין מה לאמר על איטל דיזיין - הם אלופים!

בTFL הם תיארו את הסאונד של הרכב הזה כמייק אפ סקס מהסוג הכי טוב ואני מאמין להם.

מבחינתי זה הג'יפון הכי יפה בשוק - נקודה!

רק מקווה שהיא תיתן לך שקט נפשי כמו שהלקסוסים נתנו לך - אומרים שעם סקס טוב גם בדרך כלל מגיעות המחלות - אז אומרים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
הצליל מהמנוע בעיקר במצב דינמיק יפיפה אבל רק חבל שהוא לא בווליום גבוהה יותר

תנסה להגביר את הרמקולים :-D

תתחדש!

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

תתחדש. בהחלט רכב מעולה מבחינה דינמית. מאוד התחברתי לאיך הוא נוסע. הבעיה היחידה שלי היא עם אבזור דל עד לא קיים.

פורסם

מברוק.

רכב יפיוף..

קנדי אתה מבוזבז.. אתה חייב להיות כתב רכב בשעות הפנאי.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

• אחראי פורום
פורסם

תתחדש! ה-200 כ"ס וה-18" היו קטנים עליה, בגרסה הזו ועם הג'אנט היפהפה הזה, זה כבר באמת רמה אחרת של הופעה (וכנראה ביצועים, לא ניסיתי).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

רכב יפהפה, ללא ספק הג'יפון הכי יפה בשוק.

הפליפרים הגדולים שאינם זזים יחד עם ההגה זה יתרון אדיר בעיני ונותן לרכב הרגשה של מכונית על.

תתחדש ותהנה!

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...