Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקישור יש כתבה על פיתוח בריטי ראשון שהוצג אתמול ע"פ העיתון. מדובר באופנוע המבוסס על טכנולוגיה ירוקה ופועל על מה שמכונה, תאים דלק נקיים כלומר מימן שהפליטה שלו היא מים. כתבה מענייינת לאור העובדה שפיתוחים ברכבים כאלו כבר יש ועל אופנועים טרם שמעתי.

http://www.guardian.co.uk/uk_news/story/0,3604,1438568,00.html

פורסם
בקישור יש כתבה על פיתוח בריטי ראשון שהוצג אתמול ע"פ העיתון. מדובר באופנוע המבוסס על טכנולוגיה ירוקה ופועל על מה שמכונה, תאים דלק נקיים כלומר מימן שהפליטה שלו היא מים. כתבה מענייינת לאור העובדה שפיתוחים ברכבים כאלו כבר יש ועל אופנועים טרם שמעתי.

http://www.guardian.co.uk/uk_news/story/0,3604,1438568,00.html

מזכיר לי סרט עתידני מאוד ישן, על אופנוע מתוחכם ביותר המצוייד במערכות נשק

מתקדמות ופועל על הגז הכי נפוץ באטמוספירה..., שהוא חנקן...

מה יכול להיות יותר נקי מזה...? פלוס, יש ממנו בשפע...

-tPR:ReDesign

-"We Do Better at 45°"

פורסם

כתבה על אופנוע המימן הראשון עכשיו בחדשות בערוץ 2...

-------------------------------------------------

לאחר צפייה...:

פשוט נראה כמו פיאג'ו C מעוצב חדשני ביותר..

מגיע ל80קמ"ש... ושקט מאוד מאוד...

עד כדי כך שחושבים להוסיף לו רעש מנוע מלאכותי כדי שישימו לב אליו הולכי רגל...

בוא ניתן לרעיון הזה כמה זמן...

-tPR:ReDesign

-"We Do Better at 45°"

פורסם

כל פיתוח מתחיל היכן שהוא....לא מדובר בסתם עוד סיבוב של הגלגל אלה ממציאים את הגלגל מחדש.

מנוע שלא פועל על בערה פנימית, אלה מונע על מים למעשה.

אם מכוניות כאלו כבר בשלב מתקדם, אז למה שאופנועים לא? זה הגיוני יותר אפילו, אלו כלים קלים יותר וניתן לשלב בהם הרבה יותר טכנולוגיות מתקדמות והעלות בסופו של דבר תהיה בהשוואה לאוטו דומה הגיונית.

פורסם

אתם מוזמנים לראות במשרדי גרינפיס בתל אביב - הטכנולוגיה קיימת כבר למעלה מעשר שנים לגבי מכוניות, גם ע"י אנרגיה סולרית וגם ע"י חשמל, הכל קיים אך לעולם התוכניות לא יצאו לפועל בשל איום על חברות הרכב מצד חברות הדלק.

רק בריאות!

:-D
פורסם
אתם מוזמנים לראות במשרדי גרינפיס בתל אביב - הטכנולוגיה קיימת כבר למעלה מעשר שנים לגבי מכוניות, גם ע"י אנרגיה סולרית וגם ע"י חשמל, הכל קיים אך לעולם התוכניות לא יצאו לפועל בשל איום על חברות הרכב מצד חברות הדלק.

רק בריאות!

אומנם זה לא קשור ישירות, אך יש לזה גם בעקיפין קשר לאופנועים. אני מצטער, אבל זה לא ממש מדויק.

הטכנולוגיה אומנם בחיתולים שלה, לפחות לכל מה שקשור בהנעת מימן. לגבי חשמל משולב בנזין יש כבר רכביםכאלו, אבל העלות עדיין גבוהה. בפורד פיתחו רכב מימן שנראה אומנם כמו חללית אבל מאפשר אופציות מרכב משתנות וזה רק אב טיפוס. מדברים על כך שהטכנולוגיה תבשיל בין 10 ל20 השנה הבאות.

לגבי חברות הדלק והרכב זה לא ממש מדויק, כי דווקא הן משקיעות גדולות במציאת חלופות אנרגיה, שיכולה להיות מקור רווח נוסף להן. הממשל בארה"ב, למרות התמיכה שלו בתעשיות הנפט, מעודד פיתוח והשקעה באנרגיות כאלו, מתוך תוכנית להשתחרר מהנטל בנפט ב2 העשורים הקרובים. המשק האמריקאי משתשמש ב75% מצריכת הנפט שלו לתחבורה ואת זה הם שואפים לנטרל. את 25% הצריכה הנוספים הם יכולים לספק לעצמם.

מקווה שלא תסכלו אותי על השיעור:shock::roll:

פורסם

עכברון אין בעיה (רק שהזכרת לי את המורה שלי קצת) ודווקא למדתי משהו

בקשר לאופנוע מימן הרעיון יכול להיות מעולה-אבל לא בשלב הראשון.... צריך לתת לזה זמן להתפתח

פורסם
עכברון אין בעיה (רק שהזכרת לי את המורה שלי קצת) ודווקא למדתי משהו

בקשר לאופנוע מימן הרעיון יכול להיות מעולה-אבל לא בשלב הראשון.... צריך לתת לזה זמן להתפתח

כל הרעיון הוא ללמוד:wink: . יש בידיעות או מעריב של סופ"ש תמונה קצרה של האופנוע....דווקא מגניב יצא להם סופרמוט :-) .

פורסם
בעיתון של היום?? ובאיזה עיתון?? אני אוסף תמונות של אופנועים (כמו ילד קטן:lol: ) ואני ממש רוצה לדעת איפה זה....
ידיעות בכותרת באחד העמודים הפנימיים....חפש קצת:wink:
  • תוכן חדש...