Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דיי חדש פה, ולא מזמן רכשתי את הרכב הראשון שלי (מזל טוב לי :) ). הרכב הוא גולף ג'נריישן שנת 2001, ידנית כמובן.

הבעייה שלי היא שלפעמים אני בא להכניס הילוך 1 (למשל בעלייה שאני יורד משני לראשון, או ברמזור) והראשון פשוט לא נכנס. כאילו הוא נכנס בחצי (בפועל הרכב עדיין בהילוך סרק) אז המוט קופץ חזרה לסרק. אחרי כמה ניסיות (בעדינות אני חייב לציין) ההילוך נכנס ואפשר להמשיך לסוע. אני לא יודע למה זה קורה אבל זה ממש מציק.

כמובן שאני לוחץ קלאץ' עד הסוף, ככה שלא נראה לי שזה הגורם.

האוטו עבר בדיקה לפני קנייה ונמצא תקין אם זה משנה, הוא צריך לעשות טיפול 90K בקרוב.

אם מישהו יוכל ללת לי רעיון למה זה קורה ואם זה רציני זה יהיה נחמד, למרות שמחר אני לוקח את הואטו למוסך.

פורסם

דבר ראשון, אם לא נכנס תוך כדי נסיעה, אתה כנראה נוסע מהר מדי. להילוך ראשון יש הגבלה (בדרך כלל 20 קמ"ש) כדי שלא תפרק את המנוע עם טורים אסטרונומיים.

בשאר המקרים, קורה לפעמים, במיוחד אם אתה מדלג הילוכים בדרך. אם זה ממש מפריע, קח את הרכב לבדיקה, אבל לפני זה תנסה לבדוק באיזה הילוך הרכב היה קודם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זה תקין שלא נכנס הראשון בנסיעה, אלא אם כן אתה נוסע במהירות הליכה בערך..

לא בריא לשטנגות לדחוף בכח..אז תימנע מזה.

ואם אתה באמת במהירות נמוכה נסה לשחרר את הקלאץ ללחוץ שוב ואז בטח ייכנס..

פורסם

כמו שאמרו לך, אתה יכול לנסות, במקרה ולא נכנס לראשון, להעביר לניוטרל, לעזוב את הקלאץ', שוב ללחוץ על הקלאץ' ולנסות להעביר לראשון...

בכל מקרה אולי בכל זאת כדאי לגשת לבדוק מה הבעיה...

פורסם

כנראה שאתה על מהירות גבוה מידי

תנסה להוריד מהירות לממש נמוכה

ודרך אגב זה לא בריא לגיר לעשות דבר כזה זאת אומרת להוריד ממהירות גבוה לראשון

בהצלחה

פורסם

- אני אחדד את דברי חברי -

זה גם ככה נכתב מליון פעם

לא מורידים לראשון בנסיעה.

עזוב אותך לנסוע לאט - לנסוע יותר לאט -לנסוע הכי לאט -

לראשון לא מורידים.

יש הילוכים לנסיעה - שני עד חמישי

והילוך אחד להתחלת נסיעה - ראשון.

משמע - אם האוטו לא עומד - אתה לא מעביר לראשון.

זה יחסוך בלבול למלא אנשים שלא קלטו את זה עדיין ומנסים בכוח.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לפי דעתי זה לא ממש מדוייק...

אצלי ברכב אם תישאר על השני במהירות של 10 או 5 קמ"ש הרכב לא ממש ישמח לזוז או אפילו יכבה... נכון שלא מעבירים לראשון במהירות גבוהה (בדרך כלל מעל 20 קמ"ש), אבל גם לא עושים את זה במקרה של עצירה בלבד...

פורסם

אולי לא בדיוק הבנתם, אני יודע שראשון לא מכניסים תוך כדי נסיעה (אגב גם בעליות ממש חדות?), אם זה היה המקרה הייתי אומר סבבה- אבל זה לא ככה. הראשון לא נכנס גם ברמזור, כלומר שאני עומד בעצירה *מלאה*, לא בגלישה.

אשמח לקבל תשובה, זה מתחיל לעלות לי על העצבים (פספסתי היום 2 רמזורים בגלל העניין הזה, ובמקרה אחר פשוט התחלתי נסיעה ב2).

פורסם
- אני אחדד את דברי חברי -

זה גם ככה נכתב מליון פעם

לא מורידים לראשון בנסיעה.

עזוב אותך לנסוע לאט - לנסוע יותר לאט -לנסוע הכי לאט -

לראשון לא מורידים.

יש הילוכים לנסיעה - שני עד חמישי

והילוך אחד להתחלת נסיעה - ראשון.

משמע - אם האוטו לא עומד - אתה לא מעביר לראשון.

זה יחסוך בלבול למלא אנשים שלא קלטו את זה עדיין ומנסים בכוח.

רון.

שטויות

לגמרי שטויות

מה קורה שאתה מתקרב לרמזור -

האור האדום דולק ,

אתה מתקרב לצומת תוך כדי האטה

הגעת סמוך לצומת ,

אתה נמצא בהילוך שני

מהירות נסיעה נמוכה מאוד (אני בכוונה לא מזכיר מהירויות בקמ"ש)-

אור הרמזור האדום, מתחלף לאדום צהוב,

העברת את הרגל מדוושת הבלם לדוושת הדלק

הרכב מקרטע- לא מושך-נחנק

זה המצב האידיאלי להוריד להילוך ראשון

כמובן שיש להוריד להילוך ראשון לפני מתן דלק

מהירות גלישה- זוהי מהירות נמוכה יותר ממהירות הרכב בהילוך ראשון

כלומר את המהירות מווסתים עם הקלאץ

נכון - שורפים קלאץ

גלישה לא מבצעים כל הזמן

ישנם מקרים מסויימים לבצע גלישה

פורסם

מאיר צודק.

בנוסף לכך, לפעמים שיש פניה עם שדה ראיה מצומצם\מוגבל, ולפני עליה אז בכלל, צריכים להוריד לראשון שיהיה יותר כוח זמין לחציית הצומת\עלייה והגדלת שדה הראיה כך שמתקדמים לאט לאט (בעליה, ההילוך הראשון נחוץ במקרה זה).

פורסם

לפעמים הסנכרון של ההילוך הראשון קשה יותר. נורמלי לגמרי. הפתרון אצלי - דאבל קלאץ':

במקרה כזה, סדר הפעולות בהעברה משני לראשון:

1. גיר בהילוך שני, לחיצה על הקלאץ'.

2. העברת גיר לניוטרל.

3. עזיבת הקלאץ', גיר עדיין בניוטרל. (זה השלב החשוב)

4. לחיצה נוספת על הקלאץ'.

5. העברה להילוך ראשון.

6. סע לשלום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אמורה להיות באמצע של הדאבל קלא'ץ לחיצה על הגז כדי להעלות טורים לא?
אצלי זה עובד גם בלי... נדמה לי כי לחיצה על הגז מתבצעת בעיקר בעת דאבל קלאץ' תוך כדי נהיגה, כלומר למשל בעת העברה משלישי לשני, זאת כדי שהרכב לא יאט יותר מדי בעקבות העברת ההילוכים...

פורסם
אמורה להיות באמצע של הדאבל קלא'ץ לחיצה על הגז כדי להעלות טורים לא?

אפשר. אני לוחץ על הגז להשוואת טורים תוך כדי הלחיצה השנייה של המצמד.

לא כל כך משנה במקרה הזה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חברים יקרים חשבתם אולי על קלאץ' לא מתוח מספיק או לחילופין גמור,:idea:

זה בדיוק מה שהיה לי ברכב שלי (וולקן).

• תוכן חדש...