Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה יעשה לניידת קרטון...

מוקדש לנשיא היקר... מתגעגעים אליך, מזמן לא שמענו ממך. מחכים בכליון עיניים למאמר הבא, עם הקפה של הבוקר..

attachment1.jpg

פורסם
ככה יעשה לניידת קרטון...

מוקדש לנשיא היקר... מתגעגעים אליך, מזמן לא שמענו ממך. מחכים בכליון עיניים למאמר הבא, עם הקפה של הבוקר..

חזק.

:smile::smile::smile:

אני חשבתי להשתין על הקרטון, אבל לא היה מי שיצלם...

פורסם
מזה נתתם רעיונות??? הרעיונות כבר במוח החולני שלנו (לפחות שלי) רק הדלקת את האש שרוצה לעשות את זה

נושא לתחתרות צילומים בפורום לא?? המנצח יקבל פרס....דגם שוטר קרטון מוקטן שישמור לו על האופנוע.

פורסם

ברכות...בררכות...

איך באמת עוד לא נפתחה איזה תחרות צילומים עם הבובות מקרטון...משהו שיגיע לכותרות..

אה?

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

אם אני לא טועה דובר פעם בחדשות שהם הציבו מצלמות בקרבת מקום או שיש ניידת במקום שמסיירת או משו בסגנון ככה שהרס הקרטון זה אולי זה סיכון אבל תמונות שמראים לשוטר תתחת זה מצויין...:twisted:

פורסם

אוייי, איזה צי'קן. כולה שוטר מקרטון! אני כמעט כל יום

מפליץ על שוטרים, אמיתיים, בכל פעם שנידת מתיישבת לי

על הזנב (כולי תקווה שהם נוסעים עם חלון פתוח :wink:)

פורסם

אני לא מבין מה הקטע?!

המצב בכבישים כל כך טוב שאפשר לרדת על משטרת תנועה.

פיאג'ו טייפון ז"ל

פורסם
אני לא מבין מה הקטע?!

המצב בכבישים כל כך טוב שאפשר לרדת על משטרת תנועה.

השתגעת? לרדת למשטרת התנועה? (מצד שני זו אחלה תמונה)

מצד שני לרדת לשוטרת תנועה..בהנחה שהיא בבגדי עור צמודים ונראית כמו מחזיקות השימשיה מה GP

:beerchug::smilecolr:silly::multi:

פורסם
אוייי, איזה צי'קן. כולה שוטר מקרטון! אני כמעט כל יום

מפליץ על שוטרים, אמיתיים, בכל פעם שנידת מתיישבת לי

על הזנב (כולי תקווה שהם נוסעים עם חלון פתוח :wink:)

ההבדל ביננו הוא שלך יש אר1 או משו בסגנון כלומר טיל בליסטי ואני עם 50 סמ"ק מסכן...:wink:

פורסם
העלבת עובד ציבור ??? :twisted:

אהבתי ואפילו אימצתי למסנג'ר ...

אז זהו, שיש לי כמה בעיות עם המונח עובד ציבור.......כי מתי ראיתם בדיוק שוטר שעושה את העבודה שלו?:roll: ובשביל איזה ציבור בדיוק הוא עובד? או יותר נכון על איזה?

פורסם
אם אני לא טועה דובר פעם בחדשות שהם הציבו מצלמות בקרבת מקום או שיש ניידת במקום שמסיירת או משו בסגנון ככה שהרס הקרטון זה אולי זה סיכון אבל תמונות שמראים לשוטר תתחת זה מצויין...:twisted:

כל הרעיון של הניידות מקרטון זה להבהיל נהגים בלי ניידות (כי אין מספיק כאלה) אז לא נראה לי שיש מצלמות שמשקיפות או ניידות באזור... כי פשוט אין כסף(כל כספי הדוחות הולכים לטובות הנאה אישיות)

• תוכן חדש...