Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו ראה את הקאדילק CTS??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשלומי...TT טוחנת לה את הצורה?! מה הקשר בין שני המכוניות חוץ מזה לשלשניהן 4 גלגלים?!

בקשר להצעת המרצדס E-CLASS שעלתה פה. תראה את המחיר שלה, אפשר להשוות?! המחיר הכי זול של מרצדס E-CLASS הוא 400 אלף, זה עוד הרבה מאוד כסף....

אודי A6? בסכום הזה אפשר לקנות את ה 2.4 ליטר. אישית, הייתי מעדיף את הקאדילאק מהמוווון סיבות. למה הייתם מעדיפים את ה A6?

ובקשר ל ב.מ.וו. נכון, המנוע שלה נוסע חלק בצורה מדהימה והכל, אבל מבחינת נוחות בפנים, הקאדילאק יותר מאובזרת, יש לה מנוע ה-ר-ב-ה יותר חזק, ושניהן הן חברות יוקרה. אז למה דווקא הב.מ.וו?

Back to the original - NC again.

פורסם
לשלומי...TT טוחנת לה את הצורה?! מה הקשר בין שני המכוניות חוץ מזה לשלשניהן 4 גלגלים?!

בקשר להצעת המרצדס E-CLASS שעלתה פה. תראה את המחיר שלה, אפשר להשוות?! המחיר הכי זול של מרצדס E-CLASS הוא 400 אלף, זה עוד הרבה מאוד כסף....

אודי A6? בסכום הזה אפשר לקנות את ה 2.4 ליטר. אישית, הייתי מעדיף את הקאדילאק מהמוווון סיבות. למה הייתם מעדיפים את ה A6?

ובקשר ל ב.מ.וו. נכון, המנוע שלה נוסע חלק בצורה מדהימה והכל, אבל מבחינת נוחות בפנים, הקאדילאק יותר מאובזרת, יש לה מנוע ה-ר-ב-ה יותר חזק, ושניהן הן חברות יוקרה. אז למה דווקא הב.מ.וו?

חביבי, תגיד מה שתגיד, TT פותחת לה רכבות גבבבבבבבבבבבר ..................

עכשיו ברצינות .

רכב, זה לא אבזור פנים ולא מנוע, זה מכלול של המון דברים חשובים יותר וחשובים פחות.

אני מניח שיש אנשים שבשיבלם ה CTS דווקא מתאימה.

פורסם

ולכן שאלתי מה הסיבות שהם היו מעדיפים את ה A6 או הבימר...

כי אני בכללי הייתי מעדיף את הקאדילאק. לא רק מבחינת מנוע או איבזור אלא הכולל. קשה להסביר. תשאל מישהו למה הוא לוקח S3 ולא אלפא 147 GTA. זה אהבה אישית...מה שתופס את העיניים.

Back to the original - NC again.

פורסם
ולכן שאלתי מה הסיבות שהם היו מעדיפים את ה A6 או הבימר...

כי אני בכללי הייתי מעדיף את הקאדילאק. לא רק מבחינת מנוע או איבזור אלא הכולל. קשה להסביר. תשאל מישהו למה הוא לוקח S3 ולא אלפא 147 GTA. זה אהבה אישית...מה שתופס את העיניים.

אבל S3 בכלל לא יפה, לעומת ה147 GTA המדהימה

א ל פ א - רק אם אתה מתאים לה

חולם על 147GTA

פורסם

אם כבר בקדילק עסקינן, קבלו את זאת הספורטיבית (דרך אגב אני לא אהבתי את ה- CTS, ובגדול את רובן המכריע של האמריקאיות):

cadillac_cien_midsection.jpg

Cien6%20(Small).jpg

שימו לב שאין מראות צד (אולי מישהו סוף סוף שם קץ לתופעה הממושכת הזאת!! מה הבעיה, עם כל הטכנולוגיה של היום, לשים שתי מצלמות זעירות במקום מראות, ושני מוניטורים קטנים בפנים מעל הפתחים של המזגן? תחשבו על זה)

:puzzled:
  • תוכן חדש...