Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג פרטי או קניה ביד 2 בסכום 42 K

Eldad Tzabari
שימו לב! השרשור הזה בן 2196 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

מחפש אוטו בסכום 42K בהלוואה שלקחתי , מרוב חיפוש בשבועיים האלו ביד 2 כמעט התייאשתי לקחתי כמה מכוניות דווקא מאזדה 2 שדי אהבתי את הנהיגה באוטו הזה זריז קטן נוח לא הכי חסכוני נכון .

לקחתי כמה אנשים לבדיקות והתוצאות לא היו כדאיות לי לקניה אחרי ייעוץ אתכם .

אני כבר לא יודע מה הדרך הכי נכונה היום לקנות רכב אשמח לדעת מה אתם ממליצים גם באיזה סוג רכב

1.זריז

2.יחסית חסכני

3. חזק שיעלה עליות בלי מאמץ.

אשמח לדעת האם עדיף לי לעשות ליסינג ואם כן איזה , המרחק שאני עושה לעבודה הוא כ24 ק''מ הלוך חזור ביחד. בסה"כ מחפש רכב שלא אצטרך לתקן אותו ולהשקיע בו מחפש רכב לכמה שנים אמין ללא תקלות מיוחדות .

תודה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שום ליסינג מכל סוג שהוא לא משתלם עבור נסיעה כזו- זריקת כסף לפח נטו.

יש לך תקציב מכובד יחסית וצריך לחפש רכב טוב-קיבלת 3 טיפים בשרשור הקודם שפתחת על המאזדה 2,כדאי להשקיע מעט זמן בקריאה ולפני שלוקחים בכלל רכב לבדיקה ומשלמים 500 ש"ח לבדוק דברים בסיסיים ברכב.

מצד שני,כיוון שתמיד קיים סיכוי ליפול על נוכלים/רמאים /סוחרי מדרכה ושאר נבלות /לימונים אולי כדאי לרכוש כלי רכב מטרייד אין של היבואן.

למשל אם אתה נעול על מאזדה 2- חפש אחת בטרייד אין הרשמי שלהם ברעננה "טופ טרייד מוטורס".

אז נכון,שאולי מחיר הקנייה יהיה כמה אלפים למעלה אבל אתה מקטין משמעותית עד 0 את הסיכוי לנפילה.

כנ"ל, ביונדאי/מיצובישי יש את כלמוביל טרייד אין, קרסו (שמוכרים לא רק רנו)/טויוטה סלקט ועוד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ליסינג בתקציב הזה לא באמת בחשבון וגם לא ישאר ברשותך כלום. בתקציבך אתה יוכל להתחדש בטויוטה קורולה או אוונסיס. האוונסיס היא הפייבורית לדעתי מאחר והייחס עלות תועלת בה גבוה יותר: מנוע 2.0, 7 כריות אוויר, גיר רציף חסכוני של 7 הילוכים, צריכת דלק נוחה, תא מטען ענק של 500 ליטר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שום ליסינג מכל סוג שהוא לא משתלם עבור נסיעה כזו- זריקת כסף לפח נטו.

יש לך תקציב מכובד יחסית וצריך לחפש רכב טוב-קיבלת 3 טיפים בשרשור הקודם שפתחת על המאזדה 2,כדאי להשקיע מעט זמן בקריאה ולפני שלוקחים בכלל רכב לבדיקה ומשלמים 500 ש"ח לבדוק דברים בסיסיים ברכב.

מצד שני,כיוון שתמיד קיים סיכוי ליפול על נוכלים/רמאים /סוחרי מדרכה ושאר נבלות /לימונים אולי כדאי לרכוש כלי רכב מטרייד אין של היבואן.

למשל אם אתה נעול על מאזדה 2- חפש אחת בטרייד אין הרשמי שלהם ברעננה "טופ טרייד מוטורס".

אז נכון,שאולי מחיר הקנייה יהיה כמה אלפים למעלה אבל אתה מקטין משמעותית עד 0 את הסיכוי לנפילה.

כנ"ל, ביונדאי/מיצובישי יש את כלמוביל טרייד אין, קרסו (שמוכרים לא רק רנו)/טויוטה סלקט ועוד.

התקשרתי אליהם לא היה להם כל כך מה להציע לי...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1+2 לא משתלבים טוב ביחד לרוב- רכבים זריזים הם פחות חסכוניים בדלק -מאזדה 3 ספיריט והונדה סיוויק למשל הם כאלו.

לא מכיר את האוונסיס ולא יודע כמה היא זריזה.

בחירה טובה אחרת ממה שהוצעה לך,אם תתפשר על רכב ידני יכולה להיות ואגית ידנית (לאון/איביזה) ואפשר למצוא שנתון גבוה ברכב זריז יחסית עם מנוע טורבו,שסה"כ נקודת התורפה שלו היא בגיר הרובוטי ואם אתה קונה את הגרסה הידנית-לפחות בנקודה הזו יש לך שקט נפשי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לך על המענה, אני רק על אוטומט עדיין כדאי איביזה ואיזה גיר ללכת ואיזה שנה והאם ביד 2 או בסוכנויות כמו אלדן וכוליי ולמה עלי לשים לב באיביזות?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם רק אוטומטי-רכישת רכב עם DSG7 -הגיר הרובוטי (שחלק מהמוכרים מציגו כאוטומטי רגיל-מה שלא כך בפועל) היא הימור לא הכי מחושב שיש-כשהגיר תקין הוא מצויין אבל יש פה גם כ"כ הרבה דוגמאות לתקלות במצמדים ובמחשב הגיר- הייתי מחפש משהו קצת יותר אמין.

זה שראית מאזדה 2 אחת מפוקפקת לא אומר שכולן כאלו- תחפש רכב נקי משעבוד ממוכר פרטי/טופ טרייד מוטורס שזה טרייד אין רשמי של מאזדה.

זכור: מילת המפתח היא סבלנות והרבה ממנה כי אם לא תהיה לך,הסיכוי ליפול בפח גבוה וחבל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2196 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...