Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית עבור אבא- 50Kש"ח,ללא גיר רגיל,חסכונית לנסיעות קצרות,עדיף חדשה

Octavia-TSI11
שימו לב! השרשור הזה בן 2211 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי,

אחרי מספר רכישות רכב לא מוצלחות, אני רוצה לפנק את אבא שיהנה מרכב חדש,ללא תקלות,ריח לא נעים וכו'

כרגע הוא נוסע על פיקנטו בת 6 ,מבחינת הגודל ,אין צורך ברכב גדול או מרווח יותר.

90% מהזמן הוא נוסע לבד(עבודה-ראשל"צ-לוד+קניות באיזור).

שני פרמטרים מעניינים אותו-שיהיה חסכוני כמה שיותר (הפיקנטו ממש לא חסכונית) ושהגיר לא יהיה רגיל

כששאלתי לגבי הגיר , הוא ענה:"הגיע זמן לנוח..."

ברור לי שהתקציב מאוד מוגבל ,הייתי מעדיף רכב כמה שיותר בטיחותי, בלי מחלות ילדות מעצבנות.

אין לו כוח\רצון להתעסק עם מכירת הפיקנטו, הוא מעדיף טרייד אין .

לי אין זמן להתעסק בנושא.

אשמח להמלצות

תודה רבה וסופ"ש נעים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לשני הפרמטרים הללו הייתי מחפש מיצובישי ספייס סטאר למשל, או עם גיר רובוטי מתאים פיגו 108/ סיטרואן c1.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

50 אש"ח זה הסכום הכולל, או להוסיף את ערך הפיקנטו?

בנסועה המדוברת כנראה שלצריכת הדלק אין משמעות רבה.

דרך אגב - מה הנסועה של הפיקנטו? האם היא בעייתית טכנית?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

50K ללא ערך הפיקנטו.

הפיקנטו מרעישה מאוד, היא נקנתה לפני מספר שנים לאחר בדיקה. הבדיקה יצאה נקיה למעט הצורך בהחלפת צמיגים (שכמובן הוחלפו).

לאחר תקופה מסויימת הופיעו רעשים מוזרים , מאז הרכב היה במספר טיפולים ובדיקות כולל במוסך המורשה והבעיה לא נמצאה.

השאיפה לרכב חדש נובעת בעיקר מהרצון שהרכב יהיה תקין ב100%.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש עדיין 208 חדשות מליסינג ?

אולי כדאי לבדוק את הסנדרו המחודשת,מנוע 0.9 טורבו לא רע אבל משודך לגיר רובוטי חד מצמדי שלא כל אחד יאהב.

סביר להניח שתהיה נוחה משמעותית מהפיקנטו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי ה208 תענה על הדרישות מבחינת חסכון בדלק, גם תיבת הילוכים אוטומטית ולא רובוטית. רכב נוח וזריז, יש ב-0 ק"מ בסביבות 70K.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=33&SubModelID=2363&FromYear=2018&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם נלך על "ליסינג 0 ק"מ" נקבל רכב זול יותר אבל,

א.רכב שהוא בעצם יד 2 ,כי יד ראשונה היא חברת הליסינג -וזה יתבטא בירידת ערך עד 10% בזמן המכירה.

ב.רכב שייתכן ויצא מהמפעל לפני יותר משנה, ו"ישב" אצל חברת הליסינג כל אותה תקופה.

ג.נקבל דגם ליסינג ז"א דגם נחות יותר מבחינת אבזור.

נכון ?

לפני שאספר לאבא על האפשרות של עסקת "ליסינג 0 ק"מ", אני רוצה לוודא שאני יודע את כל הפלוסים והמינוסים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממליץ לך לבדוק את ה108 1.0 הרובוטית,

מכונית ממש טוב ונוחה, ואפילו די מרווחת לנהג, אני אישית אהבתי את הגיר שלה, לדעתי מדובר בגיר הרובוטי הכי נעים שיצא לי לנהוג עליו, וכולל שליטה על הגיר בעזרת פידלית מאחרי ההגה, בנוסף הרכב חסכוני ואמין מאוד.

לגבי הספארק, אכן מדובר ברכה מצויין גם כך, אך נראה לי שהיא תהיה טיפה יותר צפופה מה108, פחות חסכונית (למרות שמנוע ה1.4 שלה די חסכוני, אך עדיין, יהיה פחות מזה של ב108), וגם פחות בטיחותית, 3 כוכבי בטיחות, אשר ל108 יש 4, אך בספארק יהיה לך יותר כח וחלקות בגלל הגיר הרציף.

עריכה אחרונה על ידי Wildlands
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הספארק דווקא מעט יותר מרוווחת, ה 108 אחת הצפופות מאחור הקטגוריה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה תלוי אבא שלי וחמי נסעו על רובוט ודווקא נהנו איתו.

פיגו 107 קורולה בהתאמה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עם מתחבר להמלצה של יוליאן על הספייסטאר.

מי שנוסע בעיקר בעיר מקבל מכונית חסכונית מאוד, נוחה, קלה לתמרון בעיר ואם מוסיפים את המולטימדיה של כלמוביל גם האבזור לא רע.

הדגם המאובזר מוסיף פנסי קסנון (או לד, לא סגור על זה) מאוד חביבים אבל בדרך כלל יקר ולא מוצע ב-0 ק"מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2211 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...