Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיפוש קרן פנסיה חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות שירות מזעזע,דוחה,משפיל ומבזה של החברה המהוללת מנורה מבטחים,החלטתי שאיני רוצה להישאר לקוח שלהם ולאחר כ-11 שנים דרכנו ייפרדו.

לאור העובדה הזו אבקש המלצה על חברות אחרות: הפניקס ? מיטב דש ?

אקבל את ההחלטה מקסימום ב 10/9 -שלם איתה כמעט לחלוטין,אלא אם יש כאן נציג של מנורה שירים את הכפפה ויתחיל להזיז דברים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מהם דמי הניהול הנוכחיים שלך?

אתה עובד מול סוכן או עצמאית?

עברתי למיטב דש לא מזמן ( קרן ברירת מחדל).

לא השתמשתי בשירות שלהם יותר מדי זמן אבל המעבר לא היה הכי חלק וזה לקח כ3-4 חודשים והייתי צריך למלא ולספק כל מיני טפסים מהמעסיק.

מה הציפיות שלך?

פורסם

ציפיה לקבל שירות כמו שצריך- אחרי 6 דקות המתנה שלא ינתקו לי שיחה בפנים (ואם כן למה שלא תחזרו אלי, לא חזרו..), שתי שיחות נוספות כל אחת 12 דקות עם תקליט של נחזור אליך תוך יום עסקים ובסוף שולחים לך דו"ח עדכני של הקרן שגם בקושי נפתח (מי בכלל ביקש את זה ממכם,מה לעשות שיש צורך בנציג שי-ד-ב-ר עם הלקוח).

במנורה לא הפנימו את הדברים אבל פה אני חותך ועל העצבים שקיבלתי מהם היום הם ישלמו,לא רק בפחות לקוח שזה אני,גם כמה חברים נוספים שלי יעזבו אותם- חברה ביזיונית,שמתן שירות ללקוח אינו בראש מעייניה.

לגופו של עניין- גם כך אני נמצא בין עבודות (פוטרתי ואני מחפש עבודה חדשה אז יקחו 3 חודשים כך או כך עד שיפרישו כסף לקרן הפנסיה אז ממש לא מדאיג אותי).

רוצה להיות בחברה,שכשאני זקוק לשירותיה לא תזרוק אותי לכלבים ואני עדין...

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אין לי עדיין דעה מגובשת לגביהם, כמו שיש סקר שביעות רצון / מדדי שירות לחברות ביטוח , וכד' ייתכן מאד ויש משהו דומה עבור קרנות הפנסיה.

יכול להיות שנפלת על מס' נציגים גרועים/ יום גרוע.

פורסם

אני נמצא באלטשולר-שחם ולא מרוצה מההתנהלות מולם - מסורבלים ואיטיים. בנוסף, מחלקת החיתום שלהם בוסרית ויש להם דרישות למסמכים רפואיים מכאן ועד הונולולו (לפחות לאסטמתיים).

מה שכן, אמורים (בתקווה) לתת תשואה יפה. אז הסכמתי לאכול חבלי לידה.

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...