Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשבון פפר-מה הקאצ'?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מהתיאור באתר החברה ,חשבון פפר מוצג כחשבון המושלם לאדם הפשוט ז"א אדם שלא רוצה יותר מדי מהבנק שלו.

בין היתר, החשבון מאפשר משיכת \הפקדת מזומן \הזמנת שקים\ניהול עו"ש-חינם

בנוסף, אפשר להוציא כרטיס אשראי מסוג לאומי קארד.

ממבט ראשון, חשבון פפר נועד לאנשים שלא מפחדים מקדמה טכנולוגית

ואם מתגברים על החשש שאין סניף\פקיד פיסיים אז בהחלט נהנים מחשבון שניהולו עולה פחות.

לא כ"כ ברור אם כרטיס האשראי מקומי או בינלאומי ?

לא ברור כיצד מושכים\מפקידים מזומן או שקים -ממה שקראתי , אין כספומט פיסי ולא ברור אם בעל החשבון מקבל כרטיס המיועד לפעולות אלו?

האם אפשר לפתוח חשבון פפר בנוסף לחשבון בבנק אחר (לא בנק לאומי)?

תודה

פורסם

הכרטיס הוא בינלאומי של חברת ויזה.

להפקדות/משיכות - משתמש בבנקטים של כל בנק שבא לך (לאומי, הפועלים וכו').

כדי לפתוח חשבון פפר אתה חייב חשבון בנק קיים עם כרטיס אשראי, לכן ודאי שאתה יכול להחזיק בשני חשבונות.

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

יש לי חשבון בדיסקונט אך אין כרטיס אשראי כלשהו-טוב שיש לפחות שירות לקוחות ,אצור איתם קשר לברר לגבי כרטיס האשראי.

למרות המכשול של כרטיס אשראי, פפר מציעים יותר מדי לעומת הבנקים האחרים.

אני מאמין בעקרון "חשדהו וכבדהו", פפר נמצאים בשוק בערך שנה

אשמח לחוות דעת אודות ההתנהלות בחשבון.

פורסם

בנקים full-online הם לא עניין חדש בעולם הגדול. באירופה הם צצים כמו פטריות אחרי הגשם כבר כמה שנים, ואני מניח שהמצב בארה״ב לא שונה. לי יש חשבון משני בבנק כזה (N26 הגרמני אם זה מעניין מישהו) ולפי הסרטון באתר של פפר מבחינת פונקציונאליות זה מאוד דומה.

העניין הוא שרב הבנקים האלה הם סוג של סטארטאפים (צריך לבדוק לגבי פפר, אולי זה סתם פעולת שיווק של בנק ישראלי מסורתי באמצעות branding לצעירים ואז מה שאני אומר כאן לא רלוונטי), ואני כרגע לא מתכנן להעביר את המשכורת שלי וכל הפעילות הפיננסית שלי לאופרציה כזאת. במקום, פעם בכמה זמן אני מעביר לחשבון המשני קצת כסף לשימוש שוטף כי זה באמת יותר נוח, בעיקר בנסיעות.

הבעיה עם זה מבחינתך היא שבניגוד לגוש האירו, העברות בנקאיות בישראל הן לא חינמיות למיטב ידעתי, אז הגישה הזאת תעלך לך קצת כסף. אפשרות אחרת תהיה לכתוב לעצמך צ׳ק - אני לא יודע אם דבר כזה אפשרי טכנית או בכלל חוקי, כי צ׳ק בניגוד להעברה בנקאית הוא הוראה להעביר כסף מאדם לאדם (אתה לא מפרט חשבון בנק של הנמען בצ׳ק) אז אני לא יודע אם אתה יכול לתת לבנק פקודה להעביר כסף לעצמך...

פורסם (נערך)

הסיבה העיקרית מבחינתי לפתיחת החשבון בפפר היא-קבלת כרטיס אשראי , כזה הפטור מדמי כרטיס ועמלות.

אם חייבים כרטיס אשראי על מנת שתהיה אפשרות לפתוח חשבון, חשבון פפר לא רלוונטי כרגע כי אין לי כרטיס אשראי כלל.

מי שרוצה לדעת יותר על חשבון פפר,הנה כתבה מקיפה בנושא שמצאתי.

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם

כמעט כל כרטיס אשראי פטור מעמלות משך 1-3 שנים הראשונות, ובהמשך זו פונקציה של:

1. סוג הכרטיס.

2. חברות במועדון לקוחות.

3. המחזור שלך בשימוש בכרטיס.

בדוק אפשרות להוציא כרטיס במסגרת מועדון כלשהו (הטוב ביותר - מקום עבודה או מוסד לימודים\אגודת בוגרים, אבל גם מועדון לקוחות של רשתות שיווק). קרוב לודאי שזה יהיה הזול ביותר. אישית אני מחזיק לא פחות מחצי תריסר כרטיסים (וגם אשתי כך) אבל סך העמלות שאני משלם בחודש עומד על משהו כמו 10 ש"ח, אפילו פחות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה יכול להנפיק כרטיס אשראי, להרשם איתו לפפר ואז לבטל אותו.

אני בפפר קצת פחות מחצי שנה, בעקבות הניסיון שלי העברתי את חברה שלי וחבר קרוב לבנק הזה, כולם סך הכל מרוצים וקיבלו מתנת הצטרפות.

פפר היא בבעלות בנק לאומי ולכן אין ממה לחשוש.

פורסם

^^

ומה יצא לך מזה שעברת לשם?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
^^

ומה יצא לך מזה שעברת לשם?

-לא משלם כלום לבנק בשימוש שוטף

-מקבל התראה לנייד שניות אחרי ביצוע עיסקה

-מעקב קל יחסית אחר ההוצאות

-לי אישית נמאס לי מבנק הפועלים, שמבטיח כל הזמן להיות הבנק הכי "טכנולוגי", ויש לו את הכספומטים הכי גרועים שראיתי בחיי.

-המיתוג עובד עליי יפה, אהבתי את הצבעים של הכרטיס, האפליקציה צבעונית וצעירה(סיבה שיטחית אבל גם אחת הסיבות)

-הטבות של לאומי ('לפנק' וכו')

פורסם

בנוסף מקבלים 250ש"ח .

הכרטיס פטור גם מעמלות המרה ? כדאי לעשות לפני טיסה לחול ?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

מה פירוש "פטור מעמלת המרה"? האם ברכישת מט"ח תשלם שער יציג? בדרך כלל עמלת ההמרה היא בין 2.3-5% לרכישות ו-3-3.9% במשיכת מזומן בחו"ל - זאת מעל השער היציג\שער האמצע למטבעות ללא יציג.

צריך לבדוק זאת פרטנית מול פקיד, לפי סוג הכרטיס.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני שאתה עושה את המעבר הזה למה שלא תעבור ל"טאצ'ר"?

ממה שרשמת אתה בבנק דיסקונט והמעבר הוא קל, נוח ופשוט.

https://www.discountbank.co.il/DB/private/toucher-account

אתה תקבל כרטיס אשראי ללא עלות. יש שם הטבה נחמדה של חניות בחינם בת"א בשעות מסויימות.

אופציה ב' - אשראי חוץ בנקאי של לאומי.

פורסם

בחירת כרטיס אשראי טיפה יותר מורכבת מבחירה בחברה המנפיקה, כיון שלכל כרטיס יתרונות וחסרונות שונים.

למי שמקבל כרטיס סטנדרטי (בכל הדרגות, מרגיל עד פלטינום):

לרכישות בחו"ל עדיפות למאסטרכרט של הפועלים.

למשיכת מזומן בחו"ל עדיפות לכרטיסים של לאומי קארד

למועדוני לקוחות - לפי אופי השימוש [כלומר, לדוגמא, אם אתה מרבה לקנות בשופרסל בהחלט כדאי לקחת כרטיס שלהם, וכך לגבי כל רש(ות) אחר(ו)ת].

יתרון גדול לכרטיסים של מקומות עבודה או ארגוני עובדים או בוגרי אוניברסיטאות.

אם אתה זקוק לאשראי - במיוחד מתגלגל - בדרך כלל עדיפות לכרטיס בנקאי המקושר לבנק "שלך".

פורסם

אני זקוק לכרטיס אשראי בכדי-

1.להשאיר כפיקדון בחדר כושר.

2.אימות פרטים אישיים לכל מיני פעולות במקום העבודה.

3.אני עושה כ70% מהקניות לבית במקומות שונים, אין העדפה לרשת מסוימת .

כשנה אני משתמש במזומן וזה די נוח, ייתכן שאם יהיה לי כ.אשראי ,אוותר על התשלום במזומן.

אנסה את הטאצ'ר ואולי בעתיד אעבור לפפר

פורסם

2.אימות פרטים אישיים לכל מיני פעולות במקום העבודה

ולמה אתה צריך כרטיס אשראי פרטי בשביל זה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...