Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

בשעה טובה מכרתי את הרכב שלי וכעת מחפש עזרה בקניית רכב אחר (משומש)

עד היום נהגתי רק ב-i20 . אני מחפש רכב קצת יותר דינאמי, יותר חזק. לא יודע אם לקרוא לזה "ספורטיבי"

אבל בקיצור משהו קצת יותר מהנה לנהיגה.

תקציב:80K אבל אפשר גם לחרוג מעט

מחפש רכב עם גיר ומנוע אמין כמובן, רכבים שאין בהם "מחלות" כמו נגיד בDSG או כל מיני רכבים עם תקלות נפוצות

יש חיה כזאת?

בכל מקרה אני יודע שאני ניזון משמועות אבל אשמח לדעת בכל זאת מה אומרים פה על:

איביזה FR

מאזדה 3 ספיריט

וכמובן עם יש עוד אשמח לשמוע.

עריכה:אוטומט בלבד.

עריכה אחרונה על ידי saar.r
פורסם

אוטומט בלבד?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתה מחפש רכב שיהיה חזק מהיונדאי אבל לא ממש ספורטיבית הייתי בודק את הפיגו 208 גם זריזה וגם נוחה.

האיביזה זריזה יותר ולדעתי דינמית יותר עם מושבים בעלי תמיכת צד עדיפה, אבל הגיר יכול להיות נקודת החולשה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם אתה מחפש רכב שיהיה חזק מהיונדאי אבל לא ממש ספורטיבית הייתי בודק את הפיגו 208 גם זריזה וגם נוחה.

האיביזה זריזה יותר ולדעתי דינמית יותר עם מושבים בעלי תמיכת צד עדיפה, אבל הגיר יכול להיות נקודת החולשה.

כן שמעתי על הגיר של האיביזה. יש לך מושג איך הם בשנתונים שציינתי? עדיין גיר בעייתי?

ומה עם הלאון?

ועל המאזדה שמעתי רק דברים טובים, רק רוצה לדעת מה אומרים כאן עליה. ספיריט בלבד והאם זה בכלל נכנס לתקציב שלי

פורסם

את המזדה לא מכיר וגם לא את הלאון.

הגיר עדיין לא חף מבעיות למרות שזה לא חייב להיות המכטרוניק, זה גם יכול להיות מצמדים שאורך חייהם גם תלוי בתוואי המסלול שפקקים או בין עירוני, אבל מבחינת הפעולה שלו לטעמי הוא עדיף מהגיר הפלנטרי בפיגו - הוא מהיר יותר.

פורסם

אם אני לא טועה בסכום הזה יש 208 ב0ק"מ

יש את הc3שלפי דעתי חמודה הכוח שלה מספק, 5 שנים אחריות ואתה יכול למצוא שנת 2017 בתקציב הזה

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם

פוקוס 2016, רצוי טיטניום. 1.5 טורבו, גיר פלנטרי. חיסרון עיקרי - לא חסכונית. מעבר לזה - תענה על כל מה שאתה מחפש.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מחזק את זה שמעליי , פורד פוקוס 2016 ומעלה - לא חייב טיטניום

רכב חזק ביותר על גבול הספורטיבי - ואמין !

פורסם

מאזדה 3 מנוע 2000 רכב מהנה לנהיגה. הוא לא חזק כמו פוקוס 1.5 טורבו, אבל אחרי יונדאי I20 לא יהיה לך חסר שום דבר.

רכב אמין ולא צונח במחירון כמו פוקוס\צרפתיות (עדיין אתה קונה בסכום מכובד). עדיפות להאצ'בק בעניין הסחירות העתידית.

אם אתה מחפש רכב עם פוטנציאל כמה שיותר קטן ל"הפתעות" בהיבט האמינות, מאזדה בשבילך.

כמובן, אל תצפה לצריכת דלק של יונדאי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

מאזדה 3 ספיריט/סיוויק סדאן 2013-14 -אלו העולות שלי לגמר לפחות.

לאחר התלבטות שלי לפחות מה לרכוש לפני 4 חודשים ובגלל שבמאזדה קשה היה למצוא מה שחיפשתי ואם יש רכב שמור, המוכרים חיים בלה לה לנד ומבקשים מעל המחירון בצורה משמעותית,נפלה לי הזדמנות דרך אוטו סנטר ורכשתי סיוויק פרטית יד ראשונה.זה לא אומר,שמאזדה לא מספיק טובה (שמירת הערך של הסיוויק מעט יותר טובה ממנה וסיוויק עם מנוע 142 כ"ס לא נופלת בהרבה מהספיריט עם מנוע 165 כ"ס.

אז נכון,שהאחזקה במורשה יקרה והביטוח לא הכי זול אבל,אתה תהנה מאוד גם אם תבחר "רק" בהונדה.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...