Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מייסבי גלגל .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אני רוצה לדעת כמה בערך מוסכים לוקחים על עבודה של החלפה של מייסבים לגלגל אחורי ?

ועוד דבר , איך אני יודע אם הברקסים שלי תפוסים ? ואם כן אז איך אני משחחר אותם ?

תודה .

פורסם
שלום , אני רוצה לדעת כמה בערך מוסכים לוקחים על עבודה של החלפה של מייסבים לגלגל אחורי ?

ועוד דבר , איך אני יודע אם הברקסים שלי תפוסים ? ואם כן אז איך אני משחחר אותם ?

תודה .

טוב..., הצעות מחיר זה במזכירות..., לא פה...

ואם הבלמים שלך היו תפוסים..., היית יודע...

-tPR:ReDesign

-"We Do Better at 45°"

פורסם

החלפת מיסבי גלגל אחורי יכול לנוע עם עבודה בין 150 ש'ח עד 200.

ואם הברקס היה תקוע? הגלגל לא היה מסתובב, אבל אם מיסב התפרק בגלגל, והגלגל יושב עקום? יש מצב שהדיסק נלחץ על הרפידות בילום עקב אי יציבות של הגלגל.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

תודה על התשובה סיני .

וכן יש לגלגל חופש כך שיכול להיות מצב שהוא מתחכך עם הרפידות ובגלל זה גם האופנוע לא סוחב כמו שהוא היה בדרך כלל .

וזו יכולה להיות גם הסיבה למה השרשרת נופלת לי כל הזמן ?

תודה .

פורסם

נו.... ענית לעצמך על השאלה, המיסבים דורשים החלפה דחוף.

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

תבדוק את המידות של המיסב ותקנה בעצמך בת"א

אל תאמין לכל השטיקים של המוסכניקים (סליחה סיני אבל הבאתם את זה על עצמכם .... )

אני נוסע מהר מדי בשביל לאכול בריא :wink:

פורסם
תבדוק את המידות של המיסב ותקנה בעצמך בת"א

אל תאמין לכל השטיקים של המוסכניקים (סליחה סיני אבל הבאתם את זה על עצמכם .... )

אין לי מושג מי המכונאי שאונס אותך בכל פעם שאתה נכנס אליו, אבל הוא גרם לך לפחד מוסך, אולי אילו שאתה מתקן אצלהם מביאים את זה עליהם.

ואף אחד לא הזמין אותו לתיקון, מה שנתתי לו פה זה יעוץ מקצועי, ותתפלא אנוס שכמותך, הוא קיבל את זה בחינם.

• תוכן חדש...