Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ESET עושה לי אלרגיה

Spire
שימו לב! השרשור הזה בן 2232 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

משתמשים באנטי-וירוס? איזה? ESET התחדש לאחרונה באיזה עדכון מערכת שהפך אותו לעוד יותר בלתי נזבל ממה שהוא היה קודם. עכשיו יש איזה live grid שהוא לא מצליח להתחבר אליו, שהלייב גריד הזה זה בכלל מוניטור שעוקב אחרי ו"מודד פעילות חשודה כדי לעזור למשתמשי AVAST אחרים". יאללה יאללה, מה אתה משחק אותה אוונג'רס אסמבל עכשיו? תגיד שאתה שותה לי את כל הפרטים וזהו.

די. הגיעו ביטים עד נפש. נשבר לי הפיסיבי ממנו. עושה לי אלרגיה. רוצה להחליף. אני אהיה כן לחלוטין, חלק מהאתרים שאני מבקר הם לא בדיוק מה שהייתי מכנה "100% לג'יט", אז אני לא חושב ששווה לוותר על איזושהי הגנה בינתיים.

או ש... יש פה מישהו שבכלל הפסיק להשתמש באנטיוירוס ושרד כדי לספר על זה?

מכניסים לצנצנת, סוגרים, לופתים את המכסה כאילו חייך תלויים בזה, ומנערים את הצנצנת עד שהיא מודה ברצח ארלוזורוב.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבר כ 7 שנים שלא משתמשים בשום אנטיוירוס פרט לזה שמגיע מובנה עם ווינדוס (או מוריד microsoft security essentials לווינדוס 7) + מריץ בכמה זמן malwarebytes גרסא חינמית.

ויש לי אותו מחשב משנת 2010 שעובד כמו ביום היוולדו.

כמובן שאני לא נכנס לאתרים שמציעים גרין כארד חינם ומסנן מיילים לא מוכרים.

לעומת זאת, אני מוריד בלי סוף תכנים ותוכנות מטורנט (כן, גם קראקים של משחקים שקל להלביש עליהם וירוסים, סוסים וכו'), ככה שאני לא חסין ועדיין מצליח לעלות ולתקן ברגע שיש רוגלה לא רצויה במחשב.

בסופו של יום הביטוח הכי טוב זה המשתמש.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במחשב האחרון שקניתי קיבלתי אנטי וירוס מוביל בחינם לשנה, הדבר הראשון שעשיתי היה למחוק אותו לעזאזל, כבר בערך 7 שנים שאני בלי אנטי וירוס בשום מחשב שיש לי והכל בסדר, מידי שבוע עושה ניקוי רוגלות בעזרת תוכנה כמו hitman ומידי שנה עושה פירמוט כדי לרענן את האורווה וזהו,

חוץ מלמצוץ משאבי מערכת ובנייד סוללה האנטי וירוס לא תרם לי שום דבר באופן אישי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני שמתי comodo internet security החינמי והוא עובד סבבה ובלי להציק יותר מידי.

רק צריך לשים לב במסך הראשון של ההתקנה להוריד את הסימון מכך שכל התעבורה תעבור דרך השרתים של קומודו.

הם טוענים שזה לצורך בדיקה יותר טובה, אבל לי זה נראה מוזר ולא נחוץ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני משתמש בWindows Defender המובנה של Win10

אין לי מה לקחת במחשב. דוגל בגישת security by obscurity

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי מותקן ESET חוקי שמתחדש כל שנה 3 שנים,

על מחשב PC יד 2 שרכשתי מחבר,

אני לא מרגיש את התוכנה,אחלה דבר, קלה, שקטה, לא מציקה,

מתריעה שצריך,יציבה,ועוד...

מאד מרוצה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מ

די. הגיעו ביטים עד נפש. נשבר לי הפיסיבי ממנו. עושה לי אלרגיה. רוצה להחליף. אני אהיה כן לחלוטין, חלק מהאתרים שאני מבקר הם לא בדיוק מה שהייתי מכנה "100% לג'יט", אז אני לא חושב ששווה לוותר על איזושהי הגנה בינתיים.

או ש... יש פה מישהו שבכלל הפסיק להשתמש באנטיוירוס ושרד כדי לספר על זה?

לא בדיוק הבנתי למה אתה מתכוון, אבל לפחות באתרים האלה תגלוש דרך מכונה וירטואלית כלשהי כדוגמת זו:

https://www.sandboxie.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוזר מאוד. בתקופת חלונות 7/8 הייתי משתמש ב- ESET שעשתה עבודה טובה והיתה קלילה למדי (גרסת האנטיווירוס בלבד, לא הבנדל Smart Security או איך שלא קוראים לו). היום עם 10 לא מרגיש צורך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ונגיד בלי לעבור לגור על פלנטה אחרת (שזה שקול מבחינתי ללעבור לינוקס או להתקין VM), איזה אופציות אתם מכירים?

מכניסים לצנצנת, סוגרים, לופתים את המכסה כאילו חייך תלויים בזה, ומנערים את הצנצנת עד שהיא מודה ברצח ארלוזורוב.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני, עד לפני מספר חודשים, היה לי אנטיוירוס והוא נוד32. עד שיום אחד מחקתי אותו, כי לא מצאתי סידור לא חוקי שהאנטיוירוס יעבוד. זה קצת אירוני, כי כל סידור כלל איזו תוכנה מסוימת בשביל לשבש את האנטיוירוס, ואולי להוסיף איזה סוס כלשהו שהאנטיוירוס לא יזהה.

מחקתי אותו והפעלתי באופן מלא את האנטיוירוס הפנימי של מיקרוסופט בחלונות:

1. למעט הורדות של מסמכים דרך ווסטאפ, הוא לא משגע אותי. אין לי חלון בצד שמראה לי שהתבצעה עדכון מסוים.

2. אם בטלפון האישי אין אנטיוירוס, אין סיבה שגם במחשב יהיה. כלומר לא הרגשתי איטיות או מישהו שרוצה להשתלט על הטלפון, אין סיבה שהמחשב האישי יקרה משהו דומה.

מאז אני חי בשלום עם עדכונים של מיקרוסופט, התוכנה המוזרה שלהם, ועדכוני אבטחה בטלפון האישי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא משתמש באנטי וירוס כבר קרוב לעשור.

לא משתמש בחלונות כבר 5 שנים...

וברצינות, אני עדיין משתמש בחלונות מדי פעם. אין שום צורך. תוציא את הג'וק המטופש הזה מהראש. זה כמו להסתובב עם שוט לסוסים תוך כדי נהיגה באיזו היברידית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...