Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מתעניין לגבי הרכב הזה, רציתי לדעת איך האוטו מבחינת אמינות? צריכת דלק? איך המנוע של האוטו? מדבר על גרסת האמבישיון 150 כ"ס ה1.4TSI

האם יש הבדל ניכר בביצועים בינו לבין אותו מנוע 180 כ"ס.

שאלה נוספת האוטו לא מגיע עם מצלמת רוורס גרמת גימור זו, האם ניתן להתקין אח"כ בארץ מצלמת רוורס מבלי לפגוע באחריות?

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתמול אמר לי מישהו על זה:

ה-1.4 שלי שווה כל אגורה, מאיצה טוב ונוסעת מעולה, אבל עזוב, תקנה 1.8

למה? לא ידע להסביר...

פגשתי את התשובה הזאת המון כשביררתי על מנועי TSI של פולקסווגן, וכולם אמרו שהקטן מעולה אבל קח את הגדול. אף אחד לא ידע להסביר בדיוק למה...

אולי הקטן מתעייף והם לא יודעים לבטא זאת כי הם לא אנשים שמבינים בענין, אולי

פורסם

האם יש הבדל ניכר בביצועים בינו לבין אותו מנוע 180 כ"ס.?

זה לא אותו מנוע. 180 כ״ס זה ה1.8.

תכלס לרוב רובם של האנשים, ה1.4 ירגיש חזק וגמיש דיו.

לגבי המצלמת רוורס, זה לא פוגע באחריות בשום צורה, אבל אם יש לך את האופציה להזמין את זה כתוספת מקורית, עדיף מאשר התעסקות מקומית.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

1.4 טוב מאוד לאדם ממוצע, 1.8 חזק יותר ומתאים יותר למי שהכיס מאפשר. ויש גם 2.0 ליטר ב 2 גרסאות שאחת מהן היא גרסת קצה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני מחזיק בעסק סופרב 1.8 והיתה גם פאסאט 1.4.

לרוב האנשים, המנוע הקטן יתן מעל ומעבר. השילוב עם ה-DSG מאפשר לו להמצא רוב הזמן בתחום היעיל. רק עם רגל כבדה על הגז, הנפח הקטן בא לידי ביטוי והמנוע משדר לך "עזובתי באמאש'ך".

מבחינת צריכת דלק, ל-1.4 יש מערכת שמנתקת צמד צילינדרים בשיוט רגוע, מה שמאפשר צריכת דלק מרשימה - סביב 1:16. אסייג שאני מתבסס על מחשב הדרך ולא על מדידה במשאבה.

Sent from my DynaTAC 8000X using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

בקרוב מאוד מנועי ה 1.4 יוחלפו ב 1.5 ליטר חדש ומנוע ה 1.8 יוחלף ב 2.0 ליטר. זה כבר קורה בקארוק ובאוקטביה. יכול להיות שכדאי לך לחכות למנועים החדשים.

פורסם (נערך)
בקרוב מאוד מנועי ה 1.4 יוחלפו ב 1.5 ליטר חדש ומנוע ה 1.8 יוחלף ב 2.0 ליטר. זה כבר קורה בקארוק ובאוקטביה. יכול להיות שכדאי לך לחכות למנועים החדשים.

לא חושב שבקרוב יחליפו את ה1.8 , נשמע מוזר ומאיים על הגרסאות הבכירות שיש להם כבר 2 ליטר, מה גם שה2 ליטר מגיע עם תיבה מצמדים רטובים בגלל המומנט (זה ייקר את מחיר הרכב לדעתי משמעותית).

לגבי החלפת ה1.4 ב1.5 , זה יקרה . הבעיה שבקונצרן לדעתי לרוב יש הרבה חבלי לידה עם מנועים ותיבות חדשות והגרסאות המוקדמות סובלות מאמינות נמוכה. לדוגמה הDSG7 שסבל מאמינות נמוכה בשנותיו הראשונות או גרסאות שונות של מנוע ה1.4 (טווין נראה לי) .

עריכה אחרונה על ידי mavric
פורסם (נערך)
הייתה כתבה שאומרת שקונצרן VAG יתבס פס בעתי רק על מנוי 1.0 ליטר, 1.5 ליטר ו 2.0 ליטר (מתייחס לבנזין).

טוב, אז אולי תיהיה גרסה 1.5 וישר קפיצה עצומה במחיר האוטו לגרסת ה 2 ליטר שאגב כבר היום נמכר אך ורק בגרסאות גימור הבכירות. מצ"ב לינק לכתבה

גילוי נאות: אני הזמנתי לאחרונה סופרב 1.8 אמבישן - אני אחרי 2 סקודות אוקטביה עם 1.8

אולי אני משכנע את עצמי שהמנוע 2 ליטר לא הולך להחליף את ה1.8 רק בגלל שכבר הזמנתי אבל בכל מקרה ככה נראה לי.

עריכה אחרונה על ידי mavric
פורסם

אכן גם אני קראתי שמנוע ה- 1.8 יוצא מהיצע המנועים של וואג ויחליף אותו מנוע 2 ליטר עם כ- 190 כ״ס. המחיר צפוי להיות דומה לגירסת ה- 1.8 (ראה גם אוודי q3 החדש שהוצג שבו היצע המנועים הוא 1.5 ולאחריו מנוע 2 ליטר הנ״ל).

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
טוב, אז אולי תיהיה גרסה 1.5 וישר קפיצה עצומה במחיר האוטו לגרסת ה 2 ליטר שאגב כבר היום נמכר אך ורק בגרסאות גימור הבכירות. מצ"ב לינק לכתבה

או לשרשור שפתחתי בנושא פה בפורום...

https://r.tapatalk.com/shareLink?share_fid=28771&share_tid=657514&share_pid=5691903&url=https%3A%2F%2Fwww%2Ecarsforum%2Eco%2Eil%2Fvb%2Fshowpost%2Ephp%3Fp%3D5691903&share_type=t

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
שלום לכולם,

מתעניין לגבי הרכב הזה, רציתי לדעת איך האוטו מבחינת אמינות? צריכת דלק? איך המנוע של האוטו? מדבר על גרסת האמבישיון 150 כ"ס ה1.4TSI

האם יש הבדל ניכר בביצועים בינו לבין אותו מנוע 180 כ"ס.

שאלה נוספת האוטו לא מגיע עם מצלמת רוורס גרמת גימור זו, האם ניתן להתקין אח"כ בארץ מצלמת רוורס מבלי לפגוע באחריות?

אני מחזיק סופרב "סטייל" 1.4 כבר 4 חודשים במהלכם נסעתי כ 19,000 ק"מ.

לפני כן הייתה לי פאסאט 1.8 ולפני כן אוקטביה 1.2.

הסופרב רכב מאוד מהנה. חזק. יציב. נוח. מאובזר (הדגם בו אתה מתעניין לא ממש מאובזר) רכב נהדר כמעט ואין לי ביקורת עליו.

ביחס לצריכת הדלק: אני עם רגל די כבדה והרכב נוסע 1/12.5 - 1/13. כשאני נוסע רגוע מגיע ל 1/14.

ביחס למנוע: תאוצה טובה מאוד. נוסע יציב ומעולה במהירויות 160-180 (כך קראתי:)אבל הרכב הבא שלי יהיה מנוע גדול יותר. למה? כי חסרה לי התאוצה של ה 1.8 בפאסאט.

לגבי המצלמה ונושא אחריות תשאל את היבואן הכי טוב

מקווה שעזרתי..

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

איך האוטו הזה מבחינת אמינות ותקלות? האם יש עדיין בעיות בגיר?

מחר הולך לאולם תצוגה בבני ברק וראיתי שנותנים את גרסת הסטייל בהנחה של 10 אלף לחברי מועדון הוט, אם אני בא לסגור עסקה יש מצב שיתנו לי את ההנחה הזו לדעתכם?

אם לא אלך על האמבישיון 1.4 אלא שהיא לא כ"כ מאובזרת.

• תוכן חדש...