Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי שברולט סוניק טורבו, מחירון 50,000.

אני מעוניין לרכוש שברולט טראקס, מחירון 138,000 על הכביש.

שברולט נתנה לי את ההצעה שלה לטרייד אין על הסוניק וקניית הטראקס, הצעה הגונה.

חיפשתי עוד אפשרויות והגעתי למגרש מכוניות בשם אוטו קטורת בראשל"צ שנותן מימון לרכבים חדשים כולל טרייד אין על הישן.

אני חייב לציין שההצעה של אוטו-קטורת טובה יותר משברולט עצמה.

האם זה הגיוני?

מישהו מכיר אותם ויכול לתת חווד עליהם (קראתי פה בפורום דעה אחת שלילית על טרייד אין שלהם) אבל מעבר לזה לא מצאתי כלום עליהם.

פורסם
ראה בתחתית דף זה ב"נושאים דומים" - יש קצת מידע.

כפי שציינתי את המידע הזה אני מכיר והוא לא מתאים לנושא שלי.

אני מחפש לקנות מהם רכב חדש לחלוטין והם המממנים כולל לוקחים טרייד אין על הרכב שלי.

פורסם

לא מכיר את המקום, אבל כן מכיר לא מעט אנשים שנפלו.

תבדוק לא רק את המחירים של המכוניות (זה שאתה מקבל וזה שאתה נדרש לשלם) אלא את תנאי העסקה. יכול להיות שיציעו לך מחירון על הרכב שלך ואת הטראקס יתנו לך בהנחה מפליגה של 15 אלף שקל (שזה עדיין לא וואו, כי ראיתי מבצעים על הטראקס במחירים של קצת יותר מ-100K שקל), אבל אז תראה שעל המימון דורשים ממך ריבית של שוק סחר באיברים ותגלה שבסוף בסוף אתה משלם על הטראקס הזאת 150K שקל.

מעבר לזה, בגדול, אם העסקה מתאימה והרכב אכן חדש (00 בעלים קודמים) או במקסימום יד שניה 0 ק"מ ואתה מקבל את ההפחתה הקבועה במחירון, אז אני לא רואה מניעה. אם הוא מוכר לך את הרכב במחיר הכי טוב שאתה יכול לקבל באופן עצמאי, גם אם הוא מרוויח עליך 99% זה לא אמור לעניין אותך, כי אתה עדיין קיבלת את המחיר הכי טוב שיכולת.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אוטו קטורת מקטיר עליך קטורת - רווח בזה שהוא מביא לך את הרכב עם יד נוספת, זאת אומרת יד 01 ולא יד 00 כמו בסוכנות.

מחיר של טראקס ב0 ק"מ סביב ה110,000 שקל

בסוכנויות ההנחה על טראקס חדשה בין 7,000 שקל ל13,000 שקל

מכאן תחשב כמה באמת הצעת הטרייד אין שווה והאם אוטו קטורת אכן זול יותר

תמיד אני מתפלא איך העסקה הזה ממשיך לעבוד, אני מבין שלא כולם עושים ויודעים את החשבונות האלו.

פורסם

טראקס דגם לוקשורי עולה 134,000 ש"ח על הכביש בערך 138,000

העסקה תלויה בטריידאין ומכאן המורכבות.

פורסם

hodb - "לרכוש שברולט טראקס, מחירון 138,000 על הכביש" ?

מה הפשר למחיר הגבוה לרכב שאתה מתבקש לשלם?

זה המחיר של טראקס בישראל דגם לוקשורי.

אפשר לקנות אותו בימי הנחה מיוחדים אבל אני צריך גם טרייד אין

פורסם

לא הבנתי איך מגרש מכוניות יכול למכור לך רכב חדש? (כלומר בעלים קודמים 00),

אם זה בסגנון 0 ק"מ - תבדוק הצעה דומה משברולט

פורסם

תמכור את השברולט לבד, הדגם די נדיר, ייחודי, ויש לו ביקוש. תגיע עם מזומן ותקבל אחלה מחירים.

אגב אישית אם כבר ג'יפון עם המנוע והגיר הללו - הייתי הולך על האופל מוקה. אפשר למצוא אותן ב-114.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...