Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי ממנו גם הודעה דומה, אצלי הוא היה מכונאי חיל חימוש משוחרר שהציע לקנות את הרכב בחצי מהמחיר שדרשתי ללא בדיקה.

פורסם

לכל ההערות שהוא חסך כסף קצת מיותר - אי אפשר לדעת אם ההורים עזרו וכדומה... אני גם חסכתי בתקופת השירות שלי בגלל שמדי פעם הייתי עובד ביציאות וחסכתי סכום נחמד. לעניין שלנו, עצם העובדה שהוא מתחזה למישהו אחר זה כבר נורה אדומה וגם מציע מחיר לא רלוונטי.

במציאות, יש כאלה שבאמת חסרי נסיון ותמימים ובין אם זה סוחר חרטטן לסנן ולעבור הלאה.

Peugeot 208 turbo 2015

פורסם
אבל לא יסכימו סתם ככה בהודעת SMS להוריד 10 אלף מהמחירון...

הוא לא מוריד באופן אוטומטי 10 אלף מהמחירון.

לצורך העניין בהודעה שהוא שלח לי ב-58 אלף, המחירון היה 82 אלף.

פורסם

אני גם קיבלתי הודעה דומה, רק שאצלי קוראים לו רון עיינתי והוא היה מכונאי בצבא, כמובן שהמחיר 18 אלף פחות מהמחירון.

האמת שהתגובה שלי היתה: חחח, גדול.

נראה שהבחור מנסה את חוק המספרים הגדולים.

טסלה 3 2022

פורסם

לפי כמות הרכבים שהוא מפרסם בפייסבוק כנראה שיש הרבה אנשים נושאים או שנופלים בפח הזה. מה שכן, בפייסבוק הוא מפרסם את הרכבים כסוחר ולא כאדם פרטי.

פורסם

כן, מוכרים לחייל משוחרר במחיר שחיטה, כדי לא להתעסק עם סוחר....

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

למה שיעניין אותי אם מי שקונה ממני את הרכב חייל משוחרר או תא''ל במיל'?

יש מחיר,מתאים אז מתאים-אם לא להתראות.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...