Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין הרכבים הנ"ל.

רוצה רכב בן שנתיים-שלוש

הרכב ישמש אותי בשנה הקרובה, כ30,000 ק"מ ואח"כ עובר לאישה שתעשה כ15K.

חשוב לי ברכב:

אמינות

בטיחות (מכיר את הקלישאה של דאצ'יה עם 0 בטיחות, אבל לפי מה שאני מבין בכל רכב שיש לו ציון 6 זה בגלל המובילאיי, ככה שאם אני שם מובילאיי זה משנה את התמונה, אבל שוב, זה רק לפי הבנתי, ויש מצב שאני טועה)

אוטומט

אשמח לעזרתכם

פורסם

הציון הזה נוצר כחלק מהקומבינה של לדחוף מובילאיי ואני בספק אם הוא היה ללא הקומבינה של משרד התחבורה.

מבחינת אמינות - לאיביזה ולפאביה יש גיר רובוטי רגיש יחסית לאחזקה ולכן פחות עדיף.

הגיר הרובוטי בסנדרו הוא חד מצמדי, מאחר והוא לא הכי נפוץ קשה להגיד מה רמת האמינות שלו.

הריו היא הפשוטה ביותר והאמינה ביותר מהאופציות שציינת, אבל גם הכי פחות חסכונית והכי חלשה כאן.

מבחינת בטיחות לריו פאביה ואיביזה ציון חמישה כוכבי ריסוק ביורונקאפ ולסנדרו רק ארבע, ורק לפאביה יש בלימה אוטונומית במהירות עירונית.

פורסם

האיביזה והפאביה יהיו זריזות יותר ממנוע ה0.9 של דאציה, כאשר לאיביזה דור קודם יתרון באיכות החומרים.

הדאציה מרווחת יותר ולדעתי נוחה מהאיביזה מבחינת ספיגת שיבושים בעיר אל המושב באיביזה אוחז יותר בגוף.

החיסרון של האיביזה /פאביה זה הגיר, אם אתה נוסע הרבה בפקקים זה מקצר את חיי המצמד בדיוק כמו בגיר הרובוטי בדאציה אשר בעיר פחות נעים מאשר ה dsg.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפאביה מאבדת את רוב האבזור שלה והמנוע קצת חלש יותר מהאוטומטית, אבל עדיין חזק יותר מאטמוספרי ואין מה לחשוש מהגיר.

סטפווי תוכל למצוא גם דיזל ידני מאוד חסכוני.

Sent from my MX5 using Tapatalk

פורסם

המושבים של האיביזה מהדור הזה פשוט הרגו לי על הגב, הייתה לי אחת שנה שעשיתי עליה 25 אלף קילומטר וכל נסיעה של מעל 30-40 דקות הייתי יוצא עם כאבי גב לא נעימים, ממליץ לבדוק אם המושב הזה מתאים לך(ובעצם לבדוק כל רכב שרשמת אם הוא מתאים לך מבחינת נוחות וביצועים).

הסיבה שלסנדרו יש ציון 0 לפי משרד התחבורה(גם בדגמים החדשים) זה בגלל שיש לרכב רק 4 כריות אוויר - לפי משרד התחבורה כל רכב שיש לו מתחת ל6 כריות אוויר באופן אוטומטי מקבל ציון 0 ללא קשר לעם איזה ציוד בטיחותי הוא מגיע - אבל כמו שאמרו עליך להתייחס לציון של euro-ncap ולא להתייחס לציונים של משרד התחבורה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אם ידני הייתי לוקח את הדיזל, הרכב זריז וחיסכוני, הגיר הידני עדיף מאשר הרובוט והאיבזור נשאר אותו איבזור.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה התקציב שלך?

פורסם

הבנזין מספק ביצועים די טובים ולדעתי לרוב האנשים יספק בהחלט.

אתה יכול לנעשות נסיעת מבחן, בסוכנות דאציה יש רכבים מוכנים לנסיעות מבחן.

Sent from my iPad using Tapatalk

פורסם

הבנזין הידני לא משווק יותר אז אני בספק אם יהיו נסיעות מבחן.

נהגתי עליו יש לו ביצועים מספקים, בטח בגזרת המחיר שלו.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אפשר לקחת את הלוגאן על מנת להתרשם מהשילוב של הגיר עם המנוע.

Sent from my iPad using Tapatalk

פורסם

יכול להגיד שהביצועים סבירים ומספקים ליומיום בסטפווי. מנסיון של לא מעט ק"מ בכל התנאים עם הרכב.

החסרון הכי גדול שלו זה מזגן לא מספיק חזק בבנזין (לטעמי, והיו לא מעט אנשים שלא מסכימים איתי בנוגע לזה. אבל לי אישית חם ולוקח לו זמן לקרר כמו שצריך. בדיזל אין בעיה כזו) ובטיחות שפחות טובה מהמתחרות שלה.

יתרון משמעותי שלה זה שאפשר למצוא רכב משומש עם 5 שנות אחריות מה שאומר שיש עוד שנתיים בקניית רכב בן 3 שנים.

מבחינת הגיר הרובוטי- שיחה עם חברים שיש להם כזו וגם עם חברים שמתעסקים עם הרכב מבחינת אמינות- אין בעיות אמינות לתיבה הזו. אבל, אני לא סובל את הגיר הזה ולא יכול לחיות איתו ברמה האישית בגלל שזה גיר איטי מאוד. גם כאן, חברים שקנו כזו מבסוטים עליה ולא מבינים מה אני רוצה.

פורסם

החברים נוסעים בעיקר בבין עירוני?

• תוכן חדש...