Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טוסטר נדלק, אך לא מחמם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

טוסטר של חברת ‏Kitchen Chef נדלק אבל אינו מחמם. לפני שאני מוציא סכום כסף עבור תיקון

מבקש לדעת אם בכלל כדי לתקן את התקלה? שאלתי מישהו שמתעסק בתיקוני מוצרי חשמל -אמר שלא מתעסק בטוסטרים. שאלתי בעוד מקום קיבלתי אותה תשובה.

בינתיים רכשתי אחד חדש כי אצלנו כולם אוהבים טוסטים (גם לחמניות טריות מקבלות נגיעה/צריבה קטנה של חום) אבל כן מעוניין לתקן את הישן, במידה ומדובר על תקלה פשוטה?

עשיתי חיפוש בפורום וגם ברשת, לא מצאתי אינפורמציה רלוונטית.

אשמח להבהרות בנידון.

תודה.

פורסם

חד משמעית לא כדאי לתקן - תמורת 200 שח שעולה חדש, לחשמלאי לא שווה להתיישב לאתר תקלה ולקנות חלפים.

למרות זאת בשביל הכייף, אפשר לפתוח ולראות איפה התקלה, אם מדובר בחוט שהתנתק אז שווה לתקן, אם מדובר בגוף חימום או טרמוסטט שהלכו לעולמם, אז חיפוש חלפים מתאימים יוציא את כל הכיף מהעסק.

פורסם

אתה רואה שהוא נדלק כי מגיע חשמל לנורה אבל המקום שמקבל בלאי בטוסטר הוא החיבור חשמל אךל גוף החימום.

תיקון פשוט ביותר, פשוט לפתוח את הטוסטר ולראות מה קורה שם

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

היום טוסטר פשוט נמכר ב-33₪ כחלק מחבילת 3 במאה. סקרנות טכנית זה נחמד אבל אל תשבור את הראש על חלקי חילוף במידה ויידרשו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני לא שובר את הראש לתקן את הטוסטר זה עניין של סקרנות, לכן רכשתי חדש. (עוד טוסטר בבית לא מפריע לי תמיד אוכל להעביר לבן)

אנסה לפתוח את הטוסטר אולי אוכל לתקן לבד. לא אצליח? לא נורא.

אגב,היה לי פעם טוסטר ענק בצבע אדום (לא זוכר של מי) החזיק יותר מ 15 שנים ללא בעיות.

היום מוצרי חשמל לא שורדים כמו פעם.

תודה לכולם על המענה.

פורסם

פתחתי את הטוסטר, חוטי החשמל תקינים לחלוטין. לא ראיתי שום בעיה של נתק.

כנראה תרמוסטט/גופי חימום/ או כל דבר שאיני יכול לתקן לבד.

בינתיים לא זורק -אתן לחבר לשחק איתו בזמנו החופשי.

רב תודות. (פורום שתמיד יש בו תשובות על כל נושא כמעט> שאפו !)

פורסם

צלם את הטוסטר פתוח.

ננסה לעזור לך לאתר התקלה. או לפחות מה לחפש

יש לך בבית רב מודד / פלוק / אבומטר?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

גם ההורים שלי קנו טוסטר ענק, אבל במותג של הזולים.

אחרי שנה וקצת התקלקל, פתחתי לראות ולא נראה שמשהו היה מנותק, הוא רק לא חימם.

למרות שעברה האחריות של שנה, נתנו אותו ליבואן שיתקן והם תיקנו ללא עלות.

דרך אגב, לקח להם די הרבה זמן, אבל לא נורא, היה להם עוד טוסטר בבית.

אחרי שהוא חזר, הוא עבד כמה חודשים ושוב התקלקל, עוד פעם נתנו ליבואן שיתקן, אבל בסופו של דבר אמא שלי משתמשת בטוסטר הקודם בן איזה 10, וה"חדש" באחסון.

אם הם היו צריכים לתקן בכסף, הם היו זורקים אותו מזמן.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
אגב,היה לי פעם טוסטר ענק בצבע אדום (לא זוכר של מי) החזיק יותר מ 15 שנים ללא בעיות.

היום מוצרי חשמל לא שורדים כמו פעם.

אם זה אמקה, אז אתה קשיש כמוני :-P

871.JPG

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

מדליק natco היה לנו בדיוק אותו דגם בבית הורי

אגב, כבר שנים עם כזה Breville עובד מדהים

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם (נערך)

[ATTACH=CONFIG]506612[/ATTACH]

לנו היה של אמקא, אבל... יותר ענק מזה, לפחות פי 2.

הוא בא עם שתי תבניות, נמוכה וגבוהה + מתקן לשיפודים + פלטות מתחלפות שכוללות גם וופל אמריקאי.

היה נפתח גם כמו פלטת שבת.

רק אם היה אפשר לקנות כזה היום.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם

[ATTACH=CONFIG]506612[/ATTACH]

לא קשיש אבל מזמן לא ילד...

וואלה אתה צודק. אותה חברה רק היה גדול יותר וגם שטוח. נקנה לפני יותר מ 40 שנה לפחות

עבד כמו סוס, ונמסר לחבר כי חשבתי שהגיע הזמן להחליף לחדש.

Soundman כבר סגרתי אותו. כמו שציינתי לא ראיתי משהו חריג. (כל החוטים במקום במצב מיטבי)

אולי יהיה לי חשק לפתוח אותו שוב.

• תוכן חדש...