Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי רכשתי השבוע פורד פוקוס 2012 ונתקלתי בבעיה העת חיבור הטלפון למערכת בלוטוס

הפכתי את כל האינטרנט ולא מצאתי מקרה דומה המערכת מציגה שיש בלוטוס אבל כשאני לוחץ כל מה שאני רואה זה שאין מכשירים מחוברים ולמטה רשום לי Bt off בכפתור הימני למטה לחצתי עליו מספר פעמים אך המערכת נשארה ללא שינוי

בנוסף לכך כשאני לוחץ על כפתור הphone במערכת על מה שקורה זה שהמערכת מושתקת

ניסתי לפחות לבצע חיבור למערכת עם aux אבל גם זה לא עובד אני מניח שזה קשור אחד לשני

מישהו קרה לו או נתקל במקרה דומה?

פורסם

אני מקווה שאתה מבין שלא מדובר במסך טאצ׳, כדי ללחוץ על הכפתור הימני למטה במסך אתה צריך ללחוץ על הכפתור הפיזי בפאנל, יש 4 כאלה בלי שם, מימין ומשמאל לכפתור עם המשולש האדום. כמו בטלפונים של פעם :)

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
אני מקווה שאתה מבין שלא מדובר במסך טאצ׳, כדי ללחוץ על הכפתור הימני למטה במסך אתה צריך ללחוץ על הכפתור הפיזי בפאנל, יש 4 כאלה בלי שם, מימין ומשמאל לכפתור עם המשולש האדום. כמו בטלפונים של פעם :)

ברור חח זה לא עשה כלום אבל

תחפש בהגדרות. את הBT.

מאיזה איזור אתה?

זה דרך ההגדרות נכנסתי

מאזור שוהם

פורסם

אז כנראה יש תקלת חומרה במערכת, הרכיב של הבלוטות׳ לא עובד. כל המערכת הזאת עם הפאנל נשלפת בקלות, תוכל להחליף אותה במערכת אנדרואיד תואמת לרכב שמגיעה כבר עם הפאנל (סינית ב300-400 דולר), או למצוא מערכת חלופית מקורית במגרשי פירוק, לא אמור להיות קשה לאור השכיחות של הדגם. הייתי הולך על מערכת אנדרואיד חדשה שתשפר לך גם את כל חווית השימוש.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...