Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הושקה וולוו S60 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראית מרשים מאד מבחוץ רק דבר אחד מפריע לי בקו הנוכחי של וולו, כל האינטריור של כל הדגמים נראה בול אותו הדבר, זה לא שהוא לא יפה, פשוט כן צריך לעשות בידול בין הדגמים אצל.הגרמניות לא תראה תא נוסעים של סידרה 7 בסידרה 3.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

גירסת T4 מן הסתם תגיע בהמשך, בשלב זה נראה לי שיתרכזו בייצור גירסאות רווחיות יותר ליצרן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
נראית מרשים מאד מבחוץ רק דבר אחד מפריע לי בקו הנוכחי של וולו, כל האינטריור של כל הדגמים נראה בול אותו הדבר, זה לא שהוא לא יפה, פשוט כן צריך לעשות בידול בין הדגמים אצל.הגרמניות לא תראה תא נוסעים של סידרה 7 בסידרה 3.
וזה עצוב, בב.מ.וו אתה מרגיש ירידה רצינית ברמה במעבר בין הדגמים.

בוולבו העיצוב כמעט זהה, ההבדל הוא בחומרים לפי רמות הגימור, האינסקרפשן עטופה בעור משובח ויש מבחר נהדר של צבעי פנים, הייתה לי S90 עם שילוב מדהים של צבעי פנים, אחפש תמונות.

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

haters will hate

• תוכן חדש...