Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עם הגה רך סביב 8-9K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום לכולם!

אני על סף יאוש.. כבר כמה ימים חורש את הלוחות ולא מצליח למצוא פתרון. לכן חשבתי שכמוצא אחרון לפני שאני מוותר על רכב ועובר לתח"צ, אתייעץ איתכם בתקווה שיש כאן חבר'ה שהתנסו בהרבה רכבים ויוכלו להעיד.

לצערי אני לוקה בבעיה בריאותית מסויימת שגורמת לי לרגישות וחולשה בידיים,

לכן מכרתי לאחרונה ניסאן אלמרה למרות שהייתה במצב נהדר, מכיוון שההגה הקשיח (מאוד!) שלה גרם לי לכאבים.

גם כן לצערי, התקציב שלי לא ממש בשמים. אפילו די רחוק מכך. לכן אני יודע שלא יכול להתפנק מדי.

סה"כ אין לי הרבה דרישות כי אני יודע שקשה גם כך למצוא רכב ששווה משהו בתקציב הזה. אבל בכל זאת אציין העדפות מסויימות, תרגישו חופשי להציע לי רכבים שלא עונים עליהן אם לא תצליחו לחשוב על כאלו שכן. הכוונה היא כמה שיותר להתקרב להעדפות הנ"ל, אם יש לי בכלל מבחר גדול.

1. קודם כל- הגה רך כמה שיותר! לצורך השוואה ההגה של ניסן אלמרה 2006, סוזוקי ספלאש 2011, טויוטה קורולה 2001 וכמעט כל יפנית אחרת מהשנתונים הנ"ל שניסיתי - קשים לי מדי! גם C4 קשה מאוד. ניסיתי רנו סניק ומגאן - בזכות מנגנון הסיוע בחניה היה נוח במהירות נמוכה, אך ברגע שמתקשח במהירות גבוהה - גבולי. ממש גבולי. לא יהרוג אותי, אבל עדיף רך יותר. לעומת זאת, ההגה של טויוטה יאריס 2013 היה נפלא בשבילי (כמובן שמחוץ לתקציב). גם ניסאן אלנטרה היה סביר, קורולה 2008, שברולט אבאו. כמה שיותר רך- יותר טוב! העדיפות להגה "מרגרינה" כמו ברכבים החדשים, אם ועד כמה שאפשר למצוא בתקציב כזה.

2. אמינות וטיפולים זולים כמובן, כמו שכולם אוהבים. כמה שיותר חסכון בדלק.

3. מתאים לנסיעה בין עירונית עם עוד 3 נוסעים, ולעליות של ירושלים בלי להתעצל מדי

4. שיהיה גבוה עד כמה שניתן מכיוון שלבעיות בידיים נלווים גם כאבי גב בנסיעות ארוכות. גם מתלים רכים לא יזיקו, במיוחד מכיוון שחלק גדול מהזמן אני נוסע בכבישים משובשים.

5.חייב גיר אוטומטי! מאותה סיבה שצריך הגה רך, העברת הילוכים בידני לצערי לא מתאפשרת במצב הידיים שלי. כמובן שגם רובוטי מתאים.

6. עדיפות גבוהה לבגאז' גדול ומרווח גדול מאחורה - מוכן להתפשר על זה בשביל רכב יותר נוח לידיים.

שוב, אני לא רוצה לאכול את העוגה ולהשאיר שלמה.. ברור לי שבתקציב שלי לא אוכל לענות על כל הדרישות הנ"ל - אבל אשמח עד כמה שניתן להתקרב אליהן. אם ניתן :)

עד כה משיטוט נראה שהאפשרויות הכי סבירות שניסיתי בעצמי הן אלה:

1. סובארו אימפרזה ניו אייג', כרגע נראית הכי מעניינת ההגה שלה היה נפלא בשבילי, וגם המתלים. ממה שהבנתי היא מאוד אמינה וטיפולים זולים - בעיה היא הצריכת דלק הנוראית שלה, וזה שהיא מאוד לא מרווחת, במיוחד בבגאז'. האם היא באמת אמינה עד כדי כך? ז"א, ברמה שבנסועה של 15K בשנה הצריכת דלק הגבוהה תתקזז עם עלות הטיפולים לעומת רכבים אחרים?

2. סוזוקי ליאנה - הגה מאוד רך אך מתלים קשים. והוא גם מאוד מכוער לטעמי, אבל הבנתי שהוא סוס עבודה. נראה שהבגאז' שלו הכי קרוב למספיק בשבילי

3. יונדאי אלנטרה - הגה רך קצת פחות, אבל מספיק. מתלים רכים, אמינות לא רעה, גם די מרווחת - בעיה שאוכלת דלק.

4.רנו מגאן\סניק (אותו רכב, אותו הגה) 2008 - מושלם מכל הבחינות, מפנק מאוד, אבל אני עדיין בספק אם ההגה מספיק רך לאחר שהוא "מתקשה" במהירות גבוהה. כמו כן, הבנתי שזאת לא בדיוק מכונית שאני יכול להיות בטוח שיהיה לי שקט איתה מבחינת תיקונים, ואין לי יותר מדי תקציב להוצאות נוספות. השאלה אם בכלל שווה להמשיך לבדוק אותן לעומק או שלא שווה לקחת את הסיכון וללכת על יפנית "על בטוח".

5. פיאט פונטו ספייס - עוד לא ניסיתי, שמעתי שיש לה מצב CITY שמרכך את ההגה מאוד. השאלה האם הוא נשאר רך גם במהירות גבוהה? ועד כמה? לצורך העניין ההגה של פיאט 500 היה מושלם בשבילי, השאלה אם הוא בסגנון שלו? שווה לנסות? יותר\פחות רך מהאחרות?

אשמח לדעת מה לדעתכם סדר העדיפויות בין כל הנ"ל, בהתחשב בקילומטרז' שסביר שאצליח להשיג בתקציב שלי לרכב "מסודר". למשל, האם עדיף מגאן עם 100K (פה ושם יש כאלו במצב טוב בתקציב שלי) או סובארו עם 200K (זה פחות או יותר מה שיכנס בתקציב שלי) מבחינת אמינות ושקט? ביציאה מנקודת הנחה ששתיהן מטופלות כראוי והתגלו כתקינות בבדיקת מוסך.

אם יש הצעות נוספות שלא חשבתי עליהן אשמח לשמוע!

מה עם אופל קורסה\אסטרה? למישהו יש מושג עד כמה רך ההגה שלהן? ועד כמה הגיר הרובוטי שלהן מועד לפורענות?

ויותר ספציפי - סובארו אימפרזה 2006 עם 240K ק"מ ומערכת גפ"מ - הבנאדם רוצה 11, האם המחיר סביר? האם להציע לו 9 יהיה הגיוני? והאם הקילומטרז' לא קצת "מפחיד"? היא עברה ישור קו מוחלט עכשיו, כולל טיפול של מערכת הגפ"מ, טיימינג, טיפול גדול, בקיצור מסודרת לגמרי.

אני יודע שיש פה הרבה שאלות. אשמח לכל סוג של עזרה אפילו הקטנה ביותר - כמו אם אתם מכירים הגה עם רכב רך ולא יודעים לגבי שאר הפרטים שלו - זה גם יעזור.

פורסם

פיאט פונטו ספייס/ גרנדה או פנדה יענו מצויין על הדרישה להגה רך ובנוסף הן גם חסכוניות בדלק. הבעיה שהספייס האוטומטיות כבר די ישנות והפנדה והגרנדה עם גיר רובוטי שעלול להיות בעייתי.

בכל אופן תתמקד ברכבים בעלי הגה חשמלי ולא הדראולי.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

מאזדה 3 שנת 2004 תיכנס בתקציב וההגה שלה רך מאוד.

כנ"ל אופל אסטרה מאותם שנים.

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

פורסם (נערך)

יונדאי גטס עם הגה קל מאוד, גיר אוטומטי ובקלות בתקציב.

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני הייתי מנסה גישה קצת שונה.

רכב בסכום הזה, למי שלא מחפש מיני ידנית זולה עלול להיות פחות אמין ממה שאתה חושב, ולגרום לך להוצאות נוספות.

אם יש לך אפשרות לקחת הלוואה יחסית קטנה, אתה יכול לחפש למשל פיג'ו 301 מהראשונות שהגיעו (2013 אאל"ט),לדעתי הן נמכרות כבר סביב 20-25 לאחת במצב סביר. הלוואה כזו יכולה להסתכם בהחזר חודשי סביר, וגם אם היא גבוהה במעט מתחזוקה של רכב מיושן יותר היא מייצרת תזרים מזומנים הרבה יותר צפוי, וגם בזה יש יתרון מסוים.

הפיג'ו הזו אמורה להיות נוחה, יש לה תא מטען די גדול (קצת מעל 500 ליטר), ובגרסת ה-1.2 רובוטי היא גם די חסכונית (אבל חלשה).

אני רק לא מכיר את ההגה שלה, יכול להיות שהוא לא יתאים לדרישה, אבל אולי שווה לנסות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)
מאזדה 3 שנת 2004 תיכנס בתקציב וההגה שלה רך מאוד.

כנ"ל אופל אסטרה מאותם שנים.

1.מאזדה 3 עם הגה רך? בטוח? יחסית לאימפרזה\ליאנה? זכור לי שההגה ב 6 לא רך מדי...

2.ממה שאני רואה היא גבולית בתקציב, אבל לכאורה נראה שאם אני מוצא כזאת בתקציב היא עדיפה על כל השאר שהצעתי מבחינת שקלול של בטיחות, אמינות, חלפים זולים וכו'... לא?

3.אשמח לשמוע מה דעתכם על האימפרזה\ליאנה, מי עדיפה מביניהם מבחינת אמינות (את הנוחות אכריע כבר בעצמי) ואיך הן בהשוואה למאזדה 3..

4. והאם עדיף בתקציב נתון לקחת מגאן\סניק 2008 עם סביב 100K~ ק"מ או יפנית\אופל\פיאט אחת מאלו שמדוברות כאן שעברה 200K~ ולצפות ממנה לאותה רמת אמינות? זה פחות או יותר מה שאפשר להכניס, לא מצאתי יפנית משנתון סביר עם פחות ק"מ בתקציב שלי.

נא לקחת בחשבון אמינות של הגיר, הבנתי שה AL4 של הרנו מתחיל לעשות בעיות סביבות 140K בד"כ, האם הגיר של היפניות בקילומטרז'ים כאלה אמור להיות יותר אמין?

5. האם אני יכול להתייחס לאסטרה כמו שאתייחס ליפנית במקרה שלי? ז"א שבק"מ זהה במידה ושתיהן מטופלות, אני יכול לצפות ממנה לגלות פחות או יותר את אותה רמת אמינות? כך שתהיה שווה בערך אותו תחום מחיר.. או שבכל זאת יש הבדל בין גרמני ליפני.. כמו שמן הסתם, עד כמה שידוע לי ראוי לצפות מצרפתיה לגלות פחות אמינות מיפנית ממוצעת..

6. כמו כן, האם יש עדיפות (מבחינת אמינות) לגרסה האוטומטית הישנה לעומת הרובוטית החדשה יותר? ממה שראיתי אני יכול להכניס אחת רובוטית מ 2005 בתקציב שלי, או אוטומטית ישנה יותר עד 2004. ה5 נראית יותר מפתה, השאלה אם הגיר הרובוטי שלה הוא לא צרה צרורה כמו ששמעתי בקורסה.. לא אכפת לי ממש הנוחות שלו מכיוון שאני כבר רגיל לרובוטי, אני מדבר על אמינות בלבד.

7. מה הבעיה בזה שהפונטו ספייס ישנה? הכוונה מבחינת טכנולוגיה וכו'? עד כמה אמור להיות הבדל משמעותי בינה לבין האחרות? החסכון והאמינות שלה בהחלט נשמעים מפתים... גם נראית די נוחה עם תנוחת ישיבה גבוהה..

8. יונדאי גטס\אקסנט אלו ספציפית שני רכבים שאני ממש לא מתחבר אליהם. עניין של טעם. עד כמה הם עדיפים על האפשרויות האחרות (אם בכלל) מבחינת רכות ההגה וכל השאר, והאם כדאי לנסות בכל זאת להתפשר לכיוונן? עם האלנטרה אני עוד איכשהו מסתדר, האם הן עדיפות עליה בהרבה?

לחבר שהציע לקחת הלוואה.. לצערי כרגע לא מתאפשר, צריך להסתדר עם מה שיש בשאיפה להשקיע אפילו פחות מגג התקציב אם יתאפשר. אני לא בונה על רכב ל 20 שנה, אם הוא יחזיק אותי ב 3-4 שנים הקרובות בלי הוצאות מטורפות אני אשמח מאוד..

כפי שאתם רואים אני "יורה לכל הכיוונים" כדי לחדד את הידע שלי, כי ממה שאני רואה אין בדיוק מבחר גדול של רכבים במצב\מחיר טוב מכל אחד מהם, כך שאדע לצמצם את הבחירה שלי לכמה דגמים ספציפים ואנסה להשיג את מי שאמצא במצב הכי סביר ומחיר הכי טוב..

עריכה אחרונה על ידי omri643
פורסם

לי ההגה ב3 מאוד רך וקל לתזוזה, יותר מהגטס.

בסכומים הללו בכל רכב תצטרך לבצע יישור קו.

בכל הקשור לרכבים ואמינות - קודם כל צריך לבדוק את מצב הרכב ככלל, ולאחר מכן לשים דגש על המחלות שלו.

בנוגע לאסטרה: הדגם עד 04 הוא עם גיר יפני (איסיין) ומנוע ותיק של GM. לרכוש אך ורק את גרסת CDX (עם ABS ו2 כריות אוויר) מפני שהיא מקבילה עם יותר דגמים בחו"ל.

הדגם 05+ מגיע בגרסת 1.6 עם גיר רובוטי ובגרסת 1.8 עם גיר אוטומטי. ממליץ על ה1.8. שים לב שהדגם של ה05+ יותר מאובזר ומשכולל כך שזה גם אומר תיקונים יקרים יותר אם תצטרך (למשל בקרת אקלים ב05+ לעומת מזגן מכני ב02-04)

ממליץ לך לנהוג על האימפרזה והליאנה לפני שאתה "ננעל" עליהן, אני חושב שההגה יהיה לך מעט קשה.

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

פורסם

אני חושב שבתקציב הזה עם דרישות כאלו זה מאתגר מאוד.

אולי שווה לחסוך עוד כמה חודשים ולהגיע לסביבות ה20-30 ? שמה ההיצע הרבה יותר נורמאלי.

בכל מקרה, היצרן שאתה צריך לכוון אליו זה פיאט.

יש להגהה מצב CITY שהופך את ההגהה לרך מאוד במהירות נמוכה. אך מתקשה במהירות גבוה יותר (אבל עדיין רך יחסית). בעמידה במקום את ההגהה אפשר לסובב עם הזרת של יד שמאל.

גרנדה פונטו אוטומטית (הגיר הרובוטי ימ"ש) זה אולי הרכב האידיאלי אבל מבחינת דרישות ותקציב אבל הגיר הוא נקודת התורפה.

בתקציב של 9 גג קשה לבוא בדרישות מיוחדות ויגיע שלב שתצטרך לתעדף דרישה אחת על אחרת.

בהיעדר תקציב נוסף, וצורך מיידי ברכב, הייתי קונה פונטו איבו או גרנדה משנתון 2008 ומעלה לא להתקרב ל2007.

הגהה רך זה אחד היתרונות העצומים שלה ובתקציב שלך לא מאמין שתמצא מתחרות ראויות בתחום הזה.

הנוחות שלה מעולה.

אתה תדרש למצואא רכב שמור ומטופל ככל שאפשר, שהטסט בו ארוך ביותר.

לשם השוואה מכיר מישהו שרכש אחת ב8500 שקל עם סביבות ה 80 אלף קילומטראג' לפני מספר חודשים.

וזה מישהו שלא התמקח כלל והיה יכול לרכוש בהרבה פחות.

פורסם
אני חושב שבתקציב הזה עם דרישות כאלו זה מאתגר מאוד.

אולי שווה לחסוך עוד כמה חודשים ולהגיע לסביבות ה20-30 ? שמה ההיצע הרבה יותר נורמאלי.

כבר אמרתי, לצערי לא נראה באופק כרגע וצריך רכב דחוף.

בכל מקרה, היצרן שאתה צריך לכוון אליו זה פיאט.

יש להגהה מצב CITY שהופך את ההגהה לרך מאוד במהירות נמוכה. אך מתקשה במהירות גבוה יותר (אבל עדיין רך יחסית).

בעצם אותו רעיון כמו המגאן\סניק 2008, נכון?

בעמידה במקום את ההגהה אפשר לסובב עם הזרת של יד שמאל.

גרנדה פונטו אוטומטית (הגיר הרובוטי ימ"ש) זה אולי הרכב האידיאלי אבל מבחינת דרישות ותקציב אבל הגיר הוא נקודת התורפה.

לא הבנתי, כשאתה אומר אוטומטית אתה מתכוון לאותה הרובוטית המדוברת, ימח שמה? או שיש עוד גרסה בשנתונים האלו עם גיר אוטומט רגיל שעדיף?

בתקציב של 9 גג קשה לבוא בדרישות מיוחדות ויגיע שלב שתצטרך לתעדף דרישה אחת על אחרת.

נכון, ציינתי שאני מודע לזה בהודעה הראשית.. כמובן שלא מצפה למצוא את הרכב המושלם. אבל בזכות קצת עזרה מנסיון שלך, ושל עוד כמה חבר'ה כאן בפורום אולי אצליח להתקרב לזה קצת יותר מאשר אם לא אתייעץ.. לצערי זה מה יש ועם זה נאלץ להסתדר... בראש ובראשונה הנוחות היא החשובה. אח"כ אמינות, צריכה וכל השאר.

בהיעדר תקציב נוסף, וצורך מיידי ברכב, הייתי קונה פונטו איבו או גרנדה משנתון 2008 ומעלה לא להתקרב ל2007.

מה הבעיה ב 2007? האם הבעיה בגיר הרובוטי קיימת רק שם? או בכל השנתונים, ובשנתון הזה יש בעיות נוספות חוץ ממנו?

הגהה רך זה אחד היתרונות העצומים שלה ובתקציב שלך לא מאמין שתמצא מתחרות ראויות בתחום הזה.

הנוחות שלה מעולה.

איך היא מבחינת גובה ישיבה של הנהג? יותר\פחות גבוהה ממשפחתית סדאן ממוצעת?

אתה תדרש למצואא רכב שמור ומטופל ככל שאפשר, שהטסט בו ארוך ביותר.

לשם השוואה מכיר מישהו שרכש אחת ב8500 שקל עם סביבות ה 80 אלף קילומטראג' לפני מספר חודשים.

וזה מישהו שלא התמקח כלל והיה יכול לרכוש בהרבה פחות.

כאן השאלה המכרעת.. האם הוא קנה ידנית או רובוטית?

והשאלה המכרעת יותר, באיזה טווח קילומטרז' הגיר מתחיל לעשות בעיות? וכמה ממוצע ההוצאה הצפויה פחות או יותר?

קודם כל אני מודה מאוד לכל העוזרים עד כה. ההיענות מפתיעה, אשריכם ישראל :)

יש איזו הצעה לרכב גבוה בסגנון? עשיתי נסיעת מבחן על רנו סניק והיא עשתה לי מאוד מאוד טוב לכאבי הגב, שבין היתר משפיעים גם על נוחות הידיים במידה מסויימת.. אין איזו מיני וואן בסגנון עם הגה רך שלא תהיה במוסך כל שבוע על בעיות חשמל? האם הסניק עצמה היא כיוון כדאי למחשבה? ידוע לי שיש קצת סכנה איתה מבחינת אמינות, אבל ממה שאני רואה גם הפיאט לא הכי להיט.. אפשר למצוא סניק בתקציב שלי עם קילומטרז'ים ממש נמוכים, סביב ה 100K..

במקרה קצת לפני שנכתבה התגובה מעל האחרונה, (של שרייד קלאסיק, ממש 3 שעות לפני!) יצא לי להפגש בערב אחד באותו שולחן עם שני מכרים שלאחד מהם הליאנה ולשני אימפרזה. לגמרי במקרה, ממש הכל כוון מלמעלה בצורה נפלאה (רק שיכוון לי מלמעלה איזה רכב כזה במצב בובה ואני מסודר) אז כמובן שביקשתי סיבוב על שתיהן. באמת ההגה של שתיהן היה נחמד ויותר רך בהחלט מהאלמרה, אבל לא כמו שזכרתי. עכשיו גם אני נזכר שביום שבדקתי את אותה האימפרזה שנדלקתי על ההגה שלה - היה יום מאוד חם, וביום כזה יש נטיה להגה להיות יותר רך בכל רכב (מניח שבגלל שהאספלט מחמם את הצמיגים או משהו בסגנון? ) בכל מקרה, כרגע הן ישארו כ"תכנית ב'" למקרה שנגיע למסקנה שהאפשרויות היותר נוחות כנראה יגררו הוצאה כספית גדולה על תיקונים בנוסף לרכב.

פורסם
יונדאי גטס עם הגה קל מאוד, גיר אוטומטי ובקלות בתקציב.

באיזו גטס נהגת?

הייתה לי גטס 2008 ואני לא זוכר שההגה שם היה קל, בטח לא קל מאוד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בס"ד

אם הגה רך מבחינתך זה דיל ברייקר, אני ההיתי ממליץ בחום על הפונטו ספייס.

בפעם הראשונה שעליתי עליו, כמעט התהפכתי בסיבוב מרוב שההגה שלה רך, ההגה שם הוא משהו שלא יצא לי להרגיש באף רכב.

מצד שני מדובר בסופר מיני יחסית עם וותק על הכביש.

לשיקולך...

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
באיזו גטס נהגת?

אם נעמיד אחת ליד השניה שתי מכוניות זהות מודל 2004-2008, אני לא חושב שרמת תגבור הגה בשתיהן תהיה זהה בין אחת לשניה וגם לא זהה למה שהיה כשהן היו חדשות. לכל רכב משומש יש בלאי שונה.

אני חושב שכל הנושא הזה מחייב בדיקה בפועל ברכב ספציפי שמיועד לקניה.

פורסם
באיזו גטס נהגת?

גטס 2006 עם המנוע 1.6 - הגה חשמלי קליל, אני זוכר שהצחיק אותי שמסובבים אותו מהר שומעים את המנוע החשמלי כמו רכב צעצוע "נוסע לבד" שנמתח אחורה, מצד שני בזמנו הרכב שלי היה קורולה 2003 שבאה רק עם הגה כוח לא מתוגבר חשמלית אז ייתכן שהזיכרון שלי לגבי ההגה הוא ביחס אליה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

כמדומני רק ל-1.6 היה הגה חשמלי, אולי גם ל-1.4 GLS.

אצלי לא היה הגה חשמלי אלא הידראולי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...