Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לרכוש רכב 0 ק״מ מאלבר ורציתי לשאול למה כדאי לשים לב.

למשל: אם תאריך העלייה לכביש הוא מלפני כמה שבועות זה לא אומר שהוא לא יוצר לפני 10 חודשים, נכון? האם יכול להיות שאני מקבל דגם ישן? מדובר במאזדה 3.

תודה לעונים

פורסם

בנוסף, האם עושים בדיקות לרכבים כאלה? אני מניח שלא. ראיתי פרסומים שליליים על אלבר אז אני רוצה להיות זהיר.

פורסם

תאריך עליה לכביש לפני כמה שבועות זה טוב, זה אומר ש"התבזבזו" רק כמה שבועות של אחריות ושל הטסט. זה לא אומר שהרכב יוצר לפני 10 חודשים וגם לא שולל את זה שהוא יוצר לפני 10 חודשים.

לא יתנו לך לקחת את הרכב לבדיקה כיוון שאם אחרי הבדיקה לא תרצה לקנות הוא כבר לא יהיה רכב חדש.

תבדוק את המפרט המדוייק של הרכב ותשווה עם מה שנמכר אצל היבואן.

פורסם

לפי מה שאני הבנתי אם הרכב עלה על הכביש לפני כמה שבועות ונמכר כרכב 0 קמ סימן שהוא הגיע לארץ לפני שנה מתאריך העלייה לכביש - כיוון שהוא חייב להרשם ברגע שעברו 12 חודשים מההגעה לנמל - אחרת אם הוא לא נמכר אין סיבה להעלות אותו על הכביש אם יש עוד חודשיים שהוא יכול לשבת בלי רישום

פורסם

לא בהכרח.

יש (וכשמדובר בדגמים פופולריים - הרוב) כלי רכב חדשים לגמרי "וטריים" שמגיעים מיד עם הגעתם לארץ לחברת הליסינג לצורך מכירה.

מדובר בכלי רכב חדשים לגמרי, ולכן אין צורך לבצע בדיקות.

אכן לעיתים מגיעים גם כלי רכב שנרשמו סמוך למלאת שנה להגעתם לארץ זה ממש לא הרוב.

בחלק מהדגמים יש אופציה לקבל רכב שיוזמן במיוחד מהיבואן - אבל זה מחייב המתנה והאספקה היא לא מיידית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה זה בעצם משנה אם הרכב הגיע לארץ לפני 10 חודשים נניח? האם השוואה של המפרט לזה של היבואן מספיקה כדי להבין אם זה באמת אותו דגם?

פורסם

רכב שהגיע לפני 10 חודשים, עמד 10 חודשים במגרש פתוח. צמיגים קצת התייבשו, פלסטקיה פנימית קצת התייבשה וכו'.

לא מאוד קריטי אבל ברור שאם יש אפשרות בחירה אז עדיף לרכוש רכב שעמד כמה שפחות, גם אם המפרט זהה לגמרי.

כמו שאמר צבי, כשמדובר במכוניות נפוצות שנמכרות בכמויות גדולות רוב הסיכויים שגם ב 0 ק"מ תקבל רכב שהגיע לארץ זמן קצר יחסית לפני שנמכר לחברת הליסינג.

• תוכן חדש...