Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השאלה היא האם זה באמת בעייה בגיר או בעייה במערכת אחרת המונעת מהגיר לתפקד כראוי?

כל מכון גירים שמכבד את עצמו - ידע לתת לך תשובה על כך - קצת קשה לאבחן דרך האינטרנט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גש למוסך מורשה, שיחברו את ה-WDS או את ה-NGS ויאבחנו האם ישנם חיישנים תקולים בגיר.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
וואי איזה סרטים!

כמה עולה בדיקה כזו?

לא אמורה לעלות כלום. זה חלק מהשירות.

מאיזה איזור אתה ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

בדיקה ראשונית בדרך כלל לא עולה כסף, אם צריך לחבר למחשב יכול לעלות כמה מאות שלקים - אך לחסוך אלפים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלום רב

א. האם החלפת פעם את הפילטר גיר .בהחלפת פלטר גיר מנקים את המגנט שנמצא בעוקה וממלאים שמן דרגה 3 (dex iii ) לאחר פעולה זו הגיר יכול להשתפר משמעותית

ב. בדיקה חשמלית ע"י ציוד מתאים

בברכה זיסו יוסי

• תוכן חדש...