Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Cadilac CTS 2006 בעיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בהתחלה היה חסר שמן גיר ומילאנו עד הסוף

האוטו אוטומטי נוסע רוורס והילוך D

מגיע עד 2000 סל''ד ולא עובר את המהירות 30 קמ''ש

הוצאנו את החיישן מצערת והאוטו ממשיך ליסוע והשאלה היא אם אפשר להסיק ממה שרשמתי למעלה שזה תקלה בחיישן מצערת או שיש עוד בעיה בנוסף? מה יכולה להיות הסיבה שהטורים לא עולים מעל 2000 סלד אשמח לתשובה

פורסם

אהלן שוב,

1. נכנסתי קצת למאמרים באנגלית.. רובם אומרים תקלה

באחד מחוטי ההצתה או הכוהלים שלהם.. תדליק מנוע ... תנתק כל פעם חוט הצתה אחר אם תנתק אחד או שניים מהם ולא תראה ממש הבדל בסלד אז זו הבעיה.

2. כנס למוסך סביר להניח שתראה תקלה שמתחילה במספר P3 משהו.. זו תקלת misfire.. חוסר בעירה טובה בצילינדר.. למשל אם יהיה רשום P0302 אז התקלה בצילינדר מס2..סביר להניח כוהל חדש וחוטי הצתה תקנה כולם חדשים כולל פלאגים.

3. לפי מה שהבנתי מהמאמר באנגלית זו 'המחלה' של הרכב הזה.

בהצלחה.

נמצא בפסילה האמת כבר 7 חודשים מתוך 3 :roll:

פורסם
אהלן שוב,

1. נכנסתי קצת למאמרים באנגלית.. רובם אומרים תקלה

באחד מחוטי ההצתה או הכוהלים שלהם.. תדליק מנוע ... תנתק כל פעם חוט הצתה אחר אם תנתק אחד או שניים מהם ולא תראה ממש הבדל בסלד אז זו הבעיה.

2. כנס למוסך סביר להניח שתראה תקלה שמתחילה במספר P3 משהו.. זו תקלת misfire.. חוסר בעירה טובה בצילינדר.. למשל אם יהיה רשום P0302 אז התקלה בצילינדר מס2..סביר להניח כוהל חדש וחוטי הצתה תקנה כולם חדשים כולל פלאגים.

3. לפי מה שהבנתי מהמאמר באנגלית זו 'המחלה' של הרכב הזה.

בהצלחה.

תודה רבה על העזרה ניסינו את זה רכב של אבא שלי, לא עזר והוא מאמין שזה חיישן מצערת

אני אעדכן

פורסם
תודה רבה על העזרה ניסינו את זה רכב של אבא שלי, לא עזר והוא מאמין שזה חיישן מצערת

אני אעדכן

אחלה... כי קראת לבטח שזו 'המחלה' שלהם על מה שאמרתי לך בקשר למערכת ההצתה.

1. פרק את המניפולד שמגיע למצערת.

2. נתק קונקטור של חיישן מצערת.

3. תדליק את הרכב ותראה עכשיו אם יש נפילות סל"ד.

4. פתח עם היד שלך את המצערת ותראה אם הסלד

עולה חופשי גם ל 5000 ( לא צריך לקרוע ת'מנוע ).

5. תחזיק את המצערת פתוחה קבוע ותראה אם הסל"ד

לא נופל.

6. אם הכל בסדר את חישן מצערת T.P.S.

7. הכי עדיף יותר להסתמך על הבדיקה בסל"ד סרק כאשר תפעיל אורות ומזגן ותראה אם הסלד נשאר קבוע ולא יורד..הוא ירד לשתי שניות ככה בהדלק מזגן.

8. על הדרך בצע ניקוי מצערת עם ספריי קרבורטורים.

9. תעבור על כל המניפולד ( סעפת יניקה ) שמגיעה

למצערת אם אין חור.

10. לפני שתיגע במשהו...בכלל הדבר הראשון שתעשה

לפני כל מה שרשמתי פה תשפריץ עם הספריי לאורך

כל הסעפת ותראה אם יש שינויים בסל"ד.

11. תראה את החיבורים של הקונקטור חיישן

מצערת..שאין חיבור גרוע או משהו אחר ).

12. בכל מקרה גש ל מוסך אח"כ.

חג שמח

נמצא בפסילה האמת כבר 7 חודשים מתוך 3 :roll:

• תוכן חדש...