Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,אז כפי שרשמתי בכותרת מחפש אפליקצייה חינמית שמתחברת בעזרת בלוטוס למחשב הרכב ומציגה תקלות וגם יודעת לאפס את ההתראות הללו.

תודה

פורסם (נערך)

תנסה את TORQUE יש גרסה חינמית, אם ימצא חן בעיניך יש גירסה בתשלום עם קצת יותר רעש וצילצולים

אתה זקוק כמובן למתאם/משדר שיתחבר לשקע ה-ODB, יש כמה מומלצים בפורום למשל https://www.amazon.com/BAFX-Products-Bluetooth-Diagnostic-Scanner/product-reviews/B005NLQAHS/ref=pd_lpo_vtph_263_bs_cr_0/139-3098685-6893854?ie=UTF8&refRID=8X79MCPNQV2WF7ZJ920Y

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

אנג'י זה פח אשפה שנותן מעט מאוד מידע ונועד בעיקר בשביל לדחוף לך פרסומות ולהרוויח עליך ולא כדי לתת לך מידע.

TORQUE עדיף מכל בחינה אפשרית.

פורסם

חייבים לציין ש turque ימצא לך רק תקלות מנוע..

הוא לא תומך בשאר המחשבים שברכבים למשל כריות אויר, ABS , וכו'

אם תציין את סוג הרכב ושנתון אולי אמליץ לך לתוכנה לא חינמית שתעזור לך בכול רגע נתון.

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

תלוי בסוג הרכב כמו שכתבתי..

למשל קונצרן VAG (VW,S'KODA SEAT AUDI

מומלץ CARISTA

פורד/מאזדה מומלץ FORSCAN

כול רכב לגופו..

פורסם

שאול, קאריסטה מומלצת משמעותית יותר מ-OBDELEVEN?

אני שוקל לקנות אחת מהן, לא יודע מה כדאי, היתרון היחידי שאני רואה לקאריסטה זה שהיא תומכת אייפון לעומת ה-OBD11.

פורסם

מעניין כי ה torque lite לא נותן נתונים נוספים למיצובישי.

האם בדקת את ה PRO על מיצובישי וראית שבאמת יש לו נתונים נוספים ספציפים לרכב הזה?

פורסם
מעניין כי ה torque lite לא נותן נתונים נוספים למיצובישי.

מדוע זה מפתיע אותך?

טורק לייט זו גירסת הדגמה שכוללת את המינימום ההכרחי על מנת שתקנה את הpro

יום טוב גם לך

פורסם

האמת התקלה אותי לגבי יונדאי..

לשאלתך השניה אני מכיר רק את carista ורק עליה באפשרותי לענות (כי את השניה אינני מכיר ולא שמעתי עליה )

מקווה שלאחד החברים פה יש, לשם השוואה

• תוכן חדש...