Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה 6 2006 גריז החל לנזול מהגומיה של הציריה (צד ימין).

מישהו מכיר את הגומיה החליפית שמוכרים במוסכי מאזדה או האם כדאי להשקיע בגומיה מקורית?

יש הבדל?

תודה

פורסם

לא מאמין שיש הבדל משמעותי במחיר בין גומיה מתוצרת סין לגומיה באיכות טובה ומעלה.

זה גם לא המרכיב העיקרי (הגומיה עולה כמה עשרות בודדות של ש"ח 30-50),אלא מרכיב העבודה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

חברים קודם כל תודה

העניין שמוסך מורשה מדבר על עלות יקרה מאוד לגומיה מקורית כ500 שח רק הגומיה

איפה יש בארץ גומיה מקורית או OEM איכותית במחיר הגיוני?

פורסם

תקפיד לא להרכיב גומייה שנמתחת. אלו נקרעות מהר מאוד.

עדיף לשלם יותר ולהחליף בדרך הישנה

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

מחזק את מלטבשי בהחלט!

תקנה גומייה תואמת למקורית ולא את האוניברסאלית ותבקש שיכניסו אותה מהצד של הקרדן כלומר שיינתקו את הציריה מהקרדן ובחוץ יפרקו את המיכלולים של הציריה אם זה הכתר של הגולות והמישקולת ויכניסו את הגומייה משם. בשום אופן לא להרכיב אוניברסאלית ולא לנסות לדפוק סתם את הפעמון אחוצה ולהרכיב דרכו. העלות עבודה אנורה להיות אותה עלות כמו ששמים אוניברסאלית בדרך הקצרה..סביב ה 250 שח. רק תסגור מראש את כל הפינות האלה לפני שהרכב עולה לליפט.

פורסם

עדכון

לא מצאנו אני והחבר גומיה תואמת מקור - OEM לכן מקורית הותקנה במורשה.

כעת יומיים אחרי החבר מתקשר ומוסר שאזור החלפת הגומיה עדיין מלא בגריז למרות שניקו במוסך (הוא ביקש וראה שבצעו)

שאלתי : האם הגריז מתייבש לבד? האם הורס את הגומיה או גומי אחר ליד המנוע לדוגמא גומי של הזרועות? ואם כן מה ניתן לעשות

תודה חברים

• תוכן חדש...