Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש ברשותי רכב קיה סיד שנת 2008, הרכב בסך הכל מטופל ושמור ועובד מצויין, הרכב בחיים לא טופל במוסך מורשה יבואן או במוסך מורשה וכל הטיפולים והתיקונים שלו היו ביתיים ברמה הגבוהה ביותר. היום עלתה בי מחשבה בזמן שביצעתי טיפול לרכב, שבגלל שהוא לא טופל במוסך מורשה יבואן אף פעם, יכול להיות שהתפספסו כמה עדכוני תוכנה לגיר ולמנוע שיכולים היו לשפר את ביצועי הרכב אפילו במעט? הרי בסך הכל מדובר במנוע 1.6 אטמוספרי וגיר פלנטרי 4 הילוכים ומה כבר אפשר לשפר פה? או שאני טועה? יש טעם לברר את העניין?

הרכב כבר בן 10, למוסך יכול להיות איזשהו עדכון שמור לרכב שהוא ישן? מהי העלות בערך של דבר כזה?

אולי זה מיותר אבל גם אם יש את האופציה הזו אשמח שתשפכו לי קצת אור בעניין כי אני רוצה לדעת יותר.

תודה ושבת שלום.

פורסם

כדאי אולי להגיע למוסת מורשה לצורך בדיקה של ריקולים שקטים שאולי יש לרכב.

פשוט לבקש שיפתחו כרטיס לצורך הצעת מחיר לטיפול וכבר יגידו לך אם יש משהו כזה לרכב או לא.

• תוכן חדש...