Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפ או טנדר עד 100k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לקנות ג'יפ או טנדר ( ארגז פתוח)

חובה 4 על 4 עד תקציב 100k +-.

הרכב לא מתוכנן לעשות טיולי שטח אלא רק גרירה של rzr. מתלבט לאחר קריאה והמלצות מתלבט בין דימקס/ האנטר לפגרו קינג קצר צורה חדשה מ08.

צריכת הדלק די דומה. מה ההבדל האחזקה בהנחה שכמעט ולא קיים טנדר עם קמ סביר הרוב שחוטים.

ואם יש אופציה נוספת אשמח לשמוע תודה מראש

פורסם

אני לא חושב שיהיו הבדלים משמעותיים בעלויות האחזקה בין הפאג'רו לטנדרים.

יש טנדרים עם קמ סביר ויד פרטית. לחפש בסבלנות.

הייתי מחפש גם לנדקרוזר קצר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אם אתה נעול על ג'יפ, ניחא. אבל גם פרייבטים או קרוסאוברים יכולים לגרור RZR בכיף, מניסיון.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

כתבתי קודם משהו שזיכה אותי בהתרעה... למען האמת לא הייתי ציני ולא ניסיתי להתחכם, פשוט כנראה ניסחתי לא טוב, לכן סליחה מהמנהל.

פות"ש, האם אתה מעוניין ספציפית ברכב שטח לגרירת הטרקטורון מסיבה של חשש לתקיעות בשטח עם הכלי?

• תוכן חדש...