Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קוברה גובים ממני 1572 ש"ח בשנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

תמונות חשבוניות מצורפות.

את התשלום על האפליקציה אני מוריד כי אני לא משתמש בה.

נשאר תשלום על ה WAZE ועל שירות האיתור שחברת הביטוח דורשת.

לדעתכם אפשר לקצץ עוד בתשלומים האלה?

תודה

2018-05-03_15-00-30.jpg

2018-05-03_15-01-30.jpg

פורסם

תלוי באיזה רכב מדובר - ומה שוויו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה קשור הרכב? לכל דגם הם מתקינים מערכת איתור שונה?

הרכב פורד אקספלורר 2017 רמת גימור LUXURY

פורסם
מה קשור הרכב? לכל דגם הם מתקינים מערכת איתור שונה?

לא, אבל יש דגמים שחברות הביטוח מוכנות לבטח ללא מערכת איתור בתוספת תשלום.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לגבי סים.

אם יש לך אפשרות להשיג אחד יותר זול - פשוט תחליף.

בספק אם יש יותר זול אבל זה מעצבן לשלם בשנה 336 ש"ח רק בשביל להשתמש בוויז. בכלל רק התקינו וויז ברכב ואין אפשרות להתקין עוד אפליקציות.

פורסם

יש לפעמים מבצעים של קו נוסף ב19 שח או דברים כאלו.

כן זה מעצבן. ואם תצא אחת החברות עם עסקה של סים ב10 שקלים שכולל אך ורק 1 גיגה גלישה (אמור להספיק לוויז) ללא שום שיחות או סמסים. לדעתי יתפוס לה חזק.

פורסם

בתור אחד שעובד מאחת חברות הסלולר אתה יכל להוציא סים כפול מחברת הסלולר שלך שתצרוך גלישה מהחבילה המקורית בתוספת של 10-20 שח בחודש (תלוי בחברת הסלולר)

פורסם

לגבי איתור אין לך הרבה מה לעשות והמחיר בסדר. אולי 5-6 שקלים יותר מהמתחרים. מבחינת וויז - גניבה חד וחלק.

מה שהכי מרתיח אותי בסיפור שמרכבי במוו הם גובים יותר עבור אותו השרות בדיוק. לכן דבר השני, אחרי עיטוף PPF שעשיתי לרכב זה ללכת למקום אחר ולהחליף SIM לאחד יותר זול ובלי עלות חודשית. קניתי SIM עם 12 ג'יגה שאמור להספיק לי לכמה שנים וסגרתי עניין. הכי מסובך היה למצוא את המודם עצמו כדי להחליף את הSIM.

שורה תחתונה - קברה ג-נ-ב-י-ם. נקודה.

פורסם

תבדוק חלופות בנוגע לסים למשל בכולמוביל כאשר נגמרת החבילה (נדמה לי לאחר שנה ) יש לך אופציה להכנס למרכז שירות ולשים סים חדש עם גלישה למשך שנה בתשלום חד פעמי של 140 ש"ח

פורסם
בתור אחד שעובד מאחת חברות הסלולר אתה יכל להוציא סים כפול מחברת הסלולר שלך שתצרוך גלישה מהחבילה המקורית בתוספת של 10-20 שח בחודש (תלוי בחברת הסלולר)

לפי מה שבדקתי בסים המשני אין אינטרנט...

אשמח לשמוע על חברת סלולר שיש לה אפשרות לשים משני עם אינטרנט

Sent from my LG-H840 using Tapatalk

• תוכן חדש...