Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם זה נועד לחסוך רוחב פס או סוללה אבל רק כשאני פותח את הטלפון אני מקבל הרבה התראות על דברים שכבר קרו לפני חצי שעה

כשהטלפון פתוח הכל בסדר

כשהוא נעול אני לא מקבל התראות או מקבל בעיכוב

GALAXY S8

מישהו יודע לאיזה הגדרות זה שייך ?

פורסם

הגיוני, יש שלל אופציות באנדרויד 8 לשיפור חיי הסוללה, התעלמות מהתראות במצב המתנה היא אחת מהן. נראה שזה מופעל אצלך כברירת מחדל. לא מכיר את השמות ולא מכיר את המכשיר ספציפית, תחפור בהגדרות אחת אחרי השנייה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

פייסבוק, הצ'אט של פייסבוק, הניהול עמוד

הכל בדיליי

נניח אני יכול להתכתב עם לקוח דרך המחשב

ואחרי 20 דק אני אקבל בטלפון 10 התראות על הודעות שכבר עניתי עליהן

או להכנס למסנג'ר של פייסבוק ואז לוקח לו 5-6 שניות לעשות ריפרש ולעדכן את כל הצ'אטים

כאילו זה היה כבוי עד שטענתי את האפליקציה

פורסם (נערך)

ניהול צריכת חשמל, קיים ברוב המכשירים.

תתפלא אבל הנל גם מתרחש במחשבי pc / laptop (כרטיסי רשת, usb וכו).

מצ"ב צילום מסך לדוגמא, שים לב לשורה האחרונה.

עריכה אחרונה על ידי AmitGo

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אין מצב למצ"ב.

נסה שנית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ניסיון נוסף....Screenshot_2018-04-29-20-19-07_1.jpg

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם (נערך)

במקרה בדקתי את זה היום בלי קשר לשרשור.

תכנס ל-Wi-Fi דרך הסטאטוס בר.

תלחץ על שם הרשת שאתה מחובר אליה.

תכנס ל-Adavnced בצד ימין למעלה.

Keep Wi-Fi on during sleep -> Always

עדכן אותנו אם שינה משהו.

עוד אופציה:

Settings

Connections

Data Usage

Data Saver

Off

עריכה אחרונה על ידי Legend
פורסם

אצלי בוואן פלאס זה עובד בצורה כזאת שכשאני יושן והמכשיר לא זז הוא לא מעביר לי התראות בכלל.

ברגע שקצת אני אגע בו הוא משגר את כל ההתראות.

אין לי מושג איך זה מוגדר אבל כנראה זה מה שיש לך גם.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

יכול להות שיש לך אפליקציה שמשתלטת על ההתראות והתעבורה כמו CM Security Master?

Settings

Search

Device Administrators

ותבדוק אם יש אפליקציית צד שלישי שמוגדרת כאדמין

• תוכן חדש...