Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי רוצה מרלדס G קלאס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שאתם מתחילים לקרוא, תסתכלו בתמונות.

עכשיו תסתכלו בהן שוב.

משהו נראה לכם מוזר?

רמז: תערוכת בייג'ינג 2018 נפתחה אתמול.

הרכב בתמונה הוא BAIC BJ80 6x6.

היצרן הסיני BAIC מייצר כבר כמה שנים את דגם BJ80 שהוא אח תאום למרצדס G קלאס (טוב, תאום כמו ההוא ממזנון אלביס בדרך לירושלים).

בכל אופן, במיוחד לתערוכת בייג'ינג, הושקה גרסת 6x6.

מתחת למכסה המנוע הסינים נעצרו עם ההעתקה. במקום ה-V8 טווין טורבו צ'ארג' של הבהמה הארית, אצל הסיני שוכן מנוע טורבו בנזין 4 צילינדרים בנפח 2.4 ליטר.

המרצדס עם 544 כ"ס. המרלדס עם 250 כ"ס.

כדי שחלילה לא תעלילו על הסינים שהם מעתיקנים, אציין שקונצרן דיימלר מחזיק ב-12% מ-BAIC והם מייצרים מגוון "תואמי" מרצדס ברישיון כבר כמה שנים.

BAIC-BJ80-6x6-PHEV-6.jpgbeijing-auto-bj60-6x6-auto-china-9.jpgbj80-6x6-3.jpgbj80-6x6-2a-800x620.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

הזיופים הסינים תמיד נראים כמו מכוניות מ- gta שאמורות להראות כמו דגמים מציאותיים.

דבר שאני לא מבין, למה הסינים מתעקשים להשאר חברו מקומיות, כשלדעתי מזמן יכלו אם רצו, לצאת לעולם בדיוק כמו הקוראנים.

פורסם
הזיופים הסינים תמיד נראים כמו מכוניות מ- gta שאמורות להראות כמו דגמים מציאותיים.

דבר שאני לא מבין, למה הסינים מתעקשים להשאר חברו מקומיות, כשלדעתי מזמן יכלו אם רצו, לצאת לעולם בדיוק כמו הקוראנים.

כי בעולם האמיתי, לא ב "לגו סין", יש תקנים שצריך לעמוד בהם.

כמו למשל, נגיד, הגנה על נוסעים והולכי רגל? תקני זיהום אויר, בטיחות פאסיבית ואקטיבית, וכאלה זוטות.

car-made-in-china-vs-bike-bicycle-made-in-germany-accident-fail.jpghqdefault.jpg

פורסם

ceyal, רואים בבירור שהבטיחות של רכבים סיניים יותר טובה.

הרכב הצהוב ממש בטוח לרוכבי אופניים והרכב ההוא שפגע במחסום, המחסום נשאר שמיש ואפשר להשתמש בו לבדיקת בטיחות הבאה. הבמוו הרסה את המחסום לגמרי. יהיה צריך להשתמש במחסום חדש לבדיקה הבאה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לפחות הרכב הצהוב קיבל ציון גבוה בהגנה על רוכבי אופניים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אתם כל כך 2017.

וולוו מיוצרים בסין עכשיו, החברה עם המוניטין הטוב ביותר של בטיחות.

Geely הם בעל המניות הגדול ביותר של מרצדס.

פעם ב 2017 חברת מכוניות מערבית הייתה חייבת שותף מקומי בשביל לייצר מכוניות אז השותפים היו מזייפים את המכוניות שהם היו מייצרים יחד עם החברה המערבית.

המכירות כל כך גדולות שהיצרנים היו מסכימים לזה.

פיג'ו לא היו קיימים אם הם לא היו מוכרים בסין.

זה אתר שמראה מה הולך שם, מעניין

https://carnewschina.com/

אייל

פורסם
ceyal, רואים בבירור שהבטיחות של רכבים סיניים יותר טובה.

הרכב הצהוב ממש בטוח לרוכבי אופניים והרכב ההוא שפגע במחסום, המחסום נשאר שמיש ואפשר להשתמש בו לבדיקת בטיחות הבאה. הבמוו הרסה את המחסום לגמרי. יהיה צריך להשתמש במחסום חדש לבדיקה הבאה.[/QUOT

אחי, גמרת אותי מצחוק!:lol:

פורסם

במחיר שזה אמור לעלות תארזו לי 2.

חוץ מזה לדעתי הG קלאס הוא רכב שהוא way overrated.

נכון הוא טוב בשטח אבל הוא לא טוב בכביש בשום גרסה שלו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני הייתי הולך עם הרכב הזה בכיוון אחר - שם מנוע טורבו דיזל, הנעה כפולה עם הילוך כח ונעילות, ומוציא גירסה דומה ל-G-wagen הצבאי המקורי.

הודים עשו משהו דומה עם Mahindra Roxor - הוציאו רכב פנאי שהוא בעצם היורש הרוחני לג׳יפ ויליס המקורי, בניגוד לרנגלר שהתנפח, השמין והתמלא באלקטרוניקה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...