Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני אגש ישר לעיניינים,

1. השאלה הראשונה שלי היא לגבי האופציה העדיפה עבורי ועבור אשתי (בקרוב), כאשר האפשרויות הם:

רכב חדש, 0 קמ, ליסינג קצר.

המחשבות שלי לאחר קריאת כל אחת מהאופציות:

רכב חדש - מכירה במחיר טוב כאשר נרצה בכך.

רכב 0 קמ - כמובן ההנחה קורצת, אבל יש חששות מהמכירה בתום התקופה וממצב הרכב, האם הוא באמת "חדש"

ליסינג -אין התחייבות לרכב לתקופה ארוכה ויש אפשרות להתחדש.

2.

יש לנו את סכום הכסף הנדרש למשפחתית חדשה וגם כמובן למכוניות קטנות יותר, או גדולות יותר ב0 קמ.

כאשר אנחנו הכי רוצים גם במבט לעתיד איזשהו גיפון משפחתי שיהיה אמין וגם לא משעמם מבחינת עיצוב ושימוש.

אני יודע שההגדרה קצת רחבה אבל אשמח לקרוא התייחסויות לגבי מסלול מועדם וגם לגבי רכבים מומלצים.

פורסם

שלום חברים,

אני אגש ישר לעיניינים,

1. השאלה הראשונה שלי היא לגבי האופציה העדיפה עבורי ועבור אשתי (בקרוב), כאשר האפשרויות הם:

רכב חדש, 0 קמ, ליסינג קצר.

המחשבות שלי לאחר קריאת כל אחת מהאופציות:

רכב חדש - מכירה במחיר טוב כאשר נרצה בכך.

רכב 0 קמ - כמובן ההנחה קורצת, אבל יש חששות מהמכירה בתום התקופה וממצב הרכב, האם הוא באמת "חדש"

ליסינג -אין התחייבות לרכב לתקופה ארוכה ויש אפשרות להתחדש.

2.

יש לנו את סכום הכסף הנדרש למשפחתית חדשה וגם כמובן למכוניות קטנות יותר, או גדולות יותר ב0 קמ.

כאשר אנחנו הכי רוצים גם במבט לעתיד איזשהו גיפון משפחתי שיהיה אמין וגם לא משעמם מבחינת עיצוב ושימוש.

אני יודע שההגדרה קצת רחבה אבל אשמח לקרוא התייחסויות לגבי מסלול מועדם וגם לגבי רכבים מומלצים.

אני גם אגש ישר לעניינים...

1. רכב אפס קילומטר - ההנחה לא באמת כזו גדולה מול הסוכנות. במבצע של הסוכנות ההנחה מתגמדת כך שלא שווה לספוג את ירידת הערך במכירה בעוד כמה שנים

2. ילד - כיוון (אני מניח) שאין עדיין ילדים וגם אם יהיו אז הם לא יוולדו בני 15... לגודל הספסל הספסל האחורי אין משמעות (בכולם אפשר להכניס מושב בטיחות אחד (או שניים...)) העיקר שהתא מטען יכול להכיל עגלה (או עגלת תאומים...)

3. אם יש לך את הסכום לחדש - תחסוך לעצמך את פערי התיווך של הליסינג. תחזוקת החדש לא קשה עד לא קיימת (טיפול 10/15 ק"מ, טסט וזהו +-)

4. לגבי סוג הרכב: אוטומט, ידני, סופר מיני, ג'יפון וכו' - כנראה שאתם (גם האשה) מעדיפים אוטומט וכנראה תלכו על סופר מיני (ממליץ סיאט איביזה)/ משפחתומטית קטנה (המלצות?) או ג'יפון קטן (מאזדה CX3-חכה לדגם החדש)

פורסם (נערך)

זוג צעיר - צריך לחשוב לטווח ארוך. יש כאן שני מרכיבים:

1. בחירת הרכב - אני מניח שתרצו ילדים בתוך טווח זמן החזקת הרכב. לכן הוא צריך להתאים ל-1-2 ילדים. אם אין כוונה לילדים בטווח 5 שנים בטל.

2. מבט כלכלי - עלות חזקת הרכב, מעבר למחיר הרכישה, היא, בכלל אצבע, סביב 2000 ש"ח לחודש. כמובן תלוי בגם, בנסועה, במאפיינים הביטוחיים שלכם וכו', אבל סכום של 2000 ש"ח לחודש יתן איזה אומדן גס. כיון שאני כולל בו גם ירידת ערך, הרי שככל שהרכב שתרכשו יהיה יותר יקר יהיה עליכם לתחשב עלות חודשית יותר גבוהה. האם הוצאות אלה לא עלולות לפגוע בתוכניות אחרות שלכם - כגון בתחום הדיור והרחבת המשפחה?

לגבי רכב 0 ק"מ - אך לך לחשוש מכך שאינו חדש. יש עליו כמה ק"מ, נובעים מהשינוע שלו - אל גם רכב חדש בסוכנות יגיע עם כמה ק"מ על השעון. את הכדאיות צריך לבחון בשני מישורים - האחד הוא המחיר בהשואה לרכב יד 00 מהסוכנות, והשני הוא רמת גימור (בד"כ רכבי 0 ק"מ ברמת גימור נמוכה). וכמובן זמני אספקה.

לגבי ליסינג - אתה עומד ליפול למלכודת: עסקת ליסינג היא עסקה לזמן מוגבל, ובעוד 3 שנים (פלוס מינוס, לפי הסכם החכירה) יהיה עליך להחליט אם לרכוש אותו מהחברה או להתגלגל לעסקה חדשה. בשני המקרים אתה עלול לעמוד בפני הוצאה שאינך צופה כעת, למשל שהרכב שתחזיר יספוג "עונש" בדמות חיובים על ידי השמאי תמורת כל מיני פגמים קלים שתתעלם מהם ברכב שלך, אבל חברת הליסינג תגבה תמורתם אלפי שקלים. הנה דוגמא קטנה ועדינה. לעמות זאת רכב בבעלותך תוכל להחזיק, אם תצטרך, גם 8 שנים, או 10 שנים, או יותר, ומכוניות מודרניות מסוגלות לעמוד בכך בלי יותר מדי בעיות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי בדיוק במצבך לפני כ-8 חודשים.

הלכתי על הסיטרואן C3 החדשה בגלל מגוון סיבות לאו דווקא לפי סדר חשיבות:

1)מחיר

2)אחריות (חמש שנים)

3)נוחות ואבזור

4)תתאים לי לפחות לחמש השנים הקרובות (שזו גם האחריות) ואז ירידת הערך ברכישת רכב חדש מצטמצמת משמעותית עד לא קיימת.

5)נראית מצויין (לדעתי)

6)מנוע חזק ולא זוחלת (1200 טורבו)

7)תא מטען גדול כך שתתאים גם במקרה שיוולד ילד אחד (אפילו 2)

זהו בערך.

האוטו שהיום הכי קורץ לי בשוק הוא כנראה המיצובישי ASX, אבל המחיר שלו גבוה משמעותית מה-C3 (כן, אני יודע שזה רכב שונה לחלוטין, אבל לא היה אכפת לי בזמנו וגם לא אכפת לי עכשיו, פשוט רציתי רכב שאהנה ממנו)

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

אם תגדיר תקציב תקבל תשובות ענייניות.

מרצדס G-CLASS קצר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...