Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בנק מומלץ(תנאים וכו')

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקשים ממני להפקיד 2500 ש"ח כביטחון בשביל לקבל אשראי.

יש לי אשראי דיירקט

לא נראה לי הגיוני שאפקיד 2500 ביטחונות שאני בחיים לא הייתי במינוס ואני כל חודש מפקיד משכורת, וגם ההורים שלי איתי באותו סניף, חברים בבנקים אחרים לא ביקשו מהם דבר כזה ואפילו הציעו להם הלוואות בלי ערבים

מה שכן הבנק מוכן לתת לי מסגרת להיכנס למינוס בגלל שאני מכניס משכורות אך איני מעוניין בכך סה"כ צריך כרטיס בינלאומי לקניות באתרי אינטרנט.

מקבל את המשכורת בצ'קים כי ככה העבודה משחררת את המשכורת לא תלוי בי, אבל זה לא קשור יש לי עוד משכורת של הצבא שעוברת כל חודש ישירות לחשבון בנק ממש הזוי.

מבחינת עמלות זה לא נוגע לגביי בשום בנק אני חייל ככה שאני פותח חשבון חייל ומקבל פטור מכל עמלות שקר למיניהם

פורסם

זורו - חסר משהו בסיפור שלך.

אתה לא חייב לנו כלום, אבל כנראה שיהיה קושי לייעץ לך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קצת מוזר שלא מוכנים להביא לך כ.אשראי...

או שתעשה כרטיס חוץ בנקאי (לדעתי יהיה קשה לקבל בלי דמי כרטיס חודשיים, 14+- שקל לחודש) או שתעבור לבנק שיתן לך חשבון חייל (ללא עמלות) וגם כ.אשראי בנקאי פטור מדמי כרטיס.

ואם אתה עובר בנק אז עדיף לאחד שמאפשר הפקדת צ'קים באפליקציה, זה יעשה לך את החיים קלים יותר.

פורסם

מוזר מאוד.

כשהייתי ב"פועלים" עשו לי פרצופים כל פעם שביקשתי מסגרת אשראי גבוהה יותר, אבל למרות הכל הם נתנו.

ממול היה בנק לאומי - הלכתי אליהם ואמרתי שאני ב"פועלים", מעוניין לעבור.

רוצה מסגרת אשראי של 15-20 אלף בחודש, 2 כרטיסי אשראי לאומי-כרד (בינלאומיים) עם מסגרת משותפת לשניהם (ביקשתי כפול ממה שהיה לי בפועלים).

אישרו לי בלי בעיות.

ב"מזרחי" פתחתי חשבון לפני שנה וחצי, ביקשתי מסגרת גבוהה עוד יותר ממה שביקשתי בלאומי + כרטיס אשראי עם מסגרת עוד יותר גבוה ממה שהיה לי בלאומי, נתנו לי בלי בעיה בכלל.

צ'קים עד 10,000 שח אני מפקיד באפליקציה של "מזרחי".

מזומן מפקיד במעטפות לתיבה (כל מעטפה לא יותר מ 5000 שח, אין הגבלה למספר מעטפות).

לא עומד בשום תור של שום בנק (בשביל זה יש מעטפות שירות + אפליקציה).

בעבר הייתי המון שנים ב"בין לאומי הראשון"(כל המשפחה היתה) - וכמו פותח השירשור היו לנו משכורות קבועות, בלי מינוס בכלל (טוב, זה היה בתקופה של בלי ילדים בכלל :-P ).

עם הזמן למדתי שהבנקים לא אוהבים לקוחות שהם ב"פלוס" כל הזמן. שמים עליך זין וכשאתה צריך מהם באמת משהו, עושים המון בעיות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
זורו - חסר משהו בסיפור שלך.

אתה לא חייב לנו כלום, אבל כנראה שיהיה קושי לייעץ לך.

לא חסר כלום תאמין לי, פשוט מאוד כדי לקבל אשראי שהוא לא דיירקט מבקשים ממני ביטחונות להפקיד בבנק 2500 ש"ח מסרב בכל תוקף, אני בחיים לא הייתי במינוס אני מפקיד כל חודש משכורת + כל חודש מקבל משכורת צבאית בהעברה ישירה לחשבון.

לתת לי מסגרת מוכנים אבל לשמוע על כרטיס אשראי אין שום סיכוי ומצב לא מעוניינים בלי ביטחונות רק כרטיס דיירקט על בסיס מזומן מה שיש בחשבון , אין לי בעיה אפילו להשאיר את החשבון הזה ולפתוח עוד חשבון בכל מקרה לא יהיה לי עמלות בשום בנק אני פותח חשבון חייל, מה שכן בלאומי + דיסקונט מוכנים לתת לי מה שאני מבקש אני בעיקר צריך ויזה קניות באיטנרנט הכרטיס דיירקט שיש לי הוא של חברת ישראכרט וישראלי לכן לא תופס באינטרנט .

בגלל זה אני עובר בנק באתי לפה נטו להתייעץ עם אנשים עם קצת יותר ניסיון ממני איזה בנקים עדיף.

בדיסקונט מוכנים לתת לי כרטיס מפתח דיסקונט שנשמע יותר מפתה מאשר בלאומי שמציעים לי כרטיס ויזה רגיל בלי הטבות מיוחדות כמו שיש למפתח דיסקונט..

אבל אני יודע שבנק לאומי בנק יותר גדול מדיסקונט אז זה ההתלבטות היחידה

בקשר להפקדה באפליקציה - הצ'קים שהם נותנים להפקיד שם הם רק למוטב לצערי הצ'ק שאני מקבל לא רשום עליו למוטב בלבד ככה שהאופציה לא זמינה עבורי

פורסם

אתה יכול לעשות קרוס ולרשום בתוכו בכתב יד "למוטב בלבד" זה תופס באפליקציה, מנסיון.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם
(לדעתי יהיה קשה לקבל בלי דמי כרטיס חודשיים, 14+- שקל לחודש) או שתעבור לבנק שיתן לך חשבון חייל (ללא עמלות) וגם כ.אשראי בנקאי פטור מדמי כרטיס.

בדרך כלל יש פטור מדמי כרטיס למשך 1-3 השנים הראשונות ואחרי כן צריך לחדש את הפטור בשיחת טלפון קצרה, לעתים עם התחייבות לשימוש מינימלי בכרטיס (יש לי כרטיס שבו אני מנוייב להשתמש בשקל אחד בחודש על מנת לקבל פטור מדמי כרטיס).

כמוכן, אם להורים יש כרטיס במסגרת מועדון של מקום עבודה או ארגון עובדים הרבה פעמים החברה תשמח לצרף גם את הדור הבא באותם תנאים עם פטור מדמי כרטיס.

הבעיה עם כרטיס חוץ. בנקאי הוא שהבנק צריך לאשר את הוראת החיוב החודשית.

לגבי חשבון חייל - יש פטורים מדמי ניהול חשבון, אבל כרטיס האשראי ("יותר") הוא מקומי בלבד עם תנאי אשראי מוגבלים מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גודל הבנק לא צריך להיות שיקול. כל עוד אתה לא קונה את הבנק.

תדאג לבנק הכי זול העמלות. זה השיקול המרכזי.

Sent from ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
ממליץ לך לבדוק בבנק יהב. אין עמלות ניהול חשבון, או כל שקר כלשהו אחר.

בדיוק עברתי אליהם, גם כן הלוואות בתנאים של עד 1% שזה הכי זול שנתקלתי בו עד היום, חשבון ללא עמלות בכלל, על פניו נראה סבבה.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...