Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

קניתי היום קומפרסור באייס

היה לי חסר אוויר בצמיג האחורי

שאלתי את המוכר לגבי המד הוא לא יודע להסביר לי

יש לי מאזדה 3 2012 לחץ אוויר בצמיג 33

התחלתי לנפח את הצמיג והגעתי עד המס' 25 האדום במד ועצרתי

אשמח לקבל הסבר תודה מראש

קומ 1.jpg

קומ 2.jpg

עריכה אחרונה על ידי טוטו סחבוקה
תיקון מילה
פורסם

הוא עצר כי הקומפרסור צעצוע הזה מתאים לאופניים.

אם הוא היה מחכה עוד חצי שעה היה מגיע ל33 או שהקומפרסור היה עולה באש.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

פיתרון מצויין. קומפרסור מהסוג הזה נועד לנפח קצת אויר בחירום, כשאין אפשרות להחליף גלגל, ולמהר לפנצ'ריה.

במקרה כזה ממש לא קריטי הלחץ בגלגל, 25PSI זה בסדר גמור.

פורסם

פיתרון מצויין. קומפרסור מהסוג הזה נועד לנפח קצת אויר בחירום, כשאין אפשרות להחליף גלגל, ולמהר לפנצ'ריה.

במקרה כזה ממש לא קריטי הלחץ בגלגל, 25PSI זה בסדר גמור.

אתה רציני? מדובר על הפרש ניכר וזה יגרום לנזק לצמיג לאורך זמן.

פורסם

יש לי בדיוק כזה קומפרסור, עושה אחלה עבודה, ניפוח מ-0 עד 45PSI של צמיג 14 של הקנגו שלי לקח קצת יותר מ-3 דקות, מה עוד אתה מצפה מהקומפרסור שיעשה?

פורסם
שלום לכולם

אשמח לקבל הסבר תודה מראש

אתה מתייחס לסקאלה האדומה (PSI) כמו שכבר כתבו כאן. הקומפרסור ינפח לך בלי שום בעייה (ומהר יחסית) צמיג. את המדידה של לחץ האויר תבצע כשאתה מפסיק את הניפוח ולא על פי השעון כאשר אתה מנפח. תכלס, הייתי מנפח ל-35, עוצר ובודק .

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

האמת שבפחות מהמחיר של הקומפרסור באוטו דיפו, הזמנתי משהו יותר מוצלח מאמאזון

https://www.amazon.com/PowRyte-Elite-150PSI-Digital-Inflator/dp/B06VSVSG6G?ref=ast_p_ei

שם אתה באמת יכול לשים לחץ רצוי ולתת לו לנפח.

יש אפילו פנס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אתה מתייחס לסקאלה האדומה (PSI) כמו שכבר כתבו כאן. הקומפרסור ינפח לך בלי שום בעייה (ומהר יחסית) צמיג. את המדידה של לחץ האויר תבצע כשאתה מפסיק את הניפוח ולא על פי השעון כאשר אתה מנפח. תכלס, הייתי מנפח ל-35, עוצר ובודק .

איך אני מנפח ל 33 כתוב על המד 0 25 50 איך אני מגיע בערך ל 30 ?! קפיצה של כמה יש בין כל פס

פורסם

זה לא קומפרסור לתחזוקה שוטפת של צמיגים. הוא נועד לתת קצת אויר כדי להגיע לפנצריה קרובה, במקום להתעסק עם החלפת צמיג. לנסיעה קצרה הלחץ המדוייק לא קריטי בכלל.

יש אחד דומה ברכב של אישתי שכבר עשה פעם את העבודה ובגלל המחיר הזול אני ממליץ בכל רכב.

פורסם
איך אני מנפח ל 33 כתוב על המד 0 25 50 איך אני מגיע בערך ל 30 ?! קפיצה של כמה יש בין כל פס

אתה צוחק ? כל פס 5 PSI . . ל-30 זה בדיוק פס. לא צריך בערך. ל-33 ,נפח ל- 35 פחות עובי המחוג..

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם (נערך)
האמת שבפחות מהמחיר של הקומפרסור באוטו דיפו, הזמנתי משהו יותר מוצלח מאמאזון

https://www.amazon.com/PowRyte-Elite-150PSI-Digital-Inflator/dp/B06VSVSG6G?ref=ast_p_ei

שם אתה באמת יכול לשים לחץ רצוי ולתת לו לנפח.

יש אפילו פנס.

אני גם קניתי משהו דומה, עושה עבודה נאמנה לא רק למצב חירום. ממלא בלי בעיה 39psi ומדויק.

https://www.amazon.com/gp/product/B00WOT3YM6/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

קניתי איתו גם חיבור ישיר למצבר כדי לא לפגוע בשקע הסיגריות (שבד"כ מוגבל ל- 7.5-10 אמפר).

עריכה אחרונה על ידי Aדי

Finger's gonna kill me.

• תוכן חדש...