Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,לפני שעה השכן מלמטה נכנס לי ברכב בטמבון הקידמי, נהיה נזק רציני בטמבון ובגריל הטמבון נמעך ונהיה סדק והגריל נהיה רופף ולא יושב בצורה ישרה,השכן לקח תאחריות עליו ונתן פרטי ביטוח, ברוך ה' בחיים שלי לא הייתי מעורב בתאונה איך מתנהלים? מה עושים? ודרך איזה מוסך אמורים לסדר לי תאוטו מוסך שאני רוצה או מוסך שהביטוח שולח אותי כי אני רוצה רק מקום שאני מכיר תעבודה ואני אשמח לקבל טיפים איך להתנהל תודה לעוזרים.

פורסם

קודם כל, שתה כוס מים והרגע. זה נזק כספי, וגם הוא על חשבון הפוגע (והביטוח שלו).

צעד ראשון - בדוק אם הנזק שטחי (פגוש, גריל ולא יותר עמוק) או שיש פגיעה בתוך תא המנוע. כיון שהרדיאטור הוא הרכיב הקדמי ביותר - בדוק כי הוא שלם וכי לא חסרים בו מים. אם יש פגיעה המונעת ממך לנהוג (למשל - פגיעה בגלגל, בפנסים או בתוך תא המנוע, דגש על הרדיאטור אבל גם כל שאר מה שנמצא בו) הזמן גרר למחר בבוקר. השלב הבא יהיה אומדן הנזק על ידי שמאי ובסוף תיקון שלו.

לגבי ההתנהלות:

1. אם יש לך ביטוח מקיף סביר שצמוד אליו ביטוח גרירה. תאם את הגרירה עם החברה הרשומה בפוליסה שלך (בדרך כלל מדובר בנספח), והחברות מספקות פתקים או מדבקות עם מספר הטלפון של מוקד השירות (יחד עם שאר מסמכי הביטוח). קטע ראשון של הגרירה - עד המוסך שלך - הוא על חשבון ביטוח הגרירה ואין השתתפות עצמית. אם יש ספק אין ספק, גוררים, כיון שחבות הביטוח נמנעות מתשלום "נזק משני" הנגרם על ידי תפעול הרכב לאחר פגיעה (לארונה אומנם הובא כאן פס"ד שבו נקבע כי חברת הביטוח חייבת בתשלום כזה לפחות בנסיבות מסויימות, אבל עדיף למנוע תקלות שאינך יודע באיזה איכות יתוקנו.

2. בחר במוסך המקובל עליך - אל תתפתה לבחור ב"מוסך הסדר" אלא בחר המוסך שקיבלת עליו המלצות. איני פוסל את מוסכי ההסדר ככלל, אבל לאור טוח איכות התיקון צריך לבחור במוסך בעל מוניטין טוב, בין אפ הוא בהסדר עם חברת הביטוח שלך או של הפוגע ובין אם לאו.

3. בחר שמאי מטעמך. כיון שקרוב לודאי שהנזק ישולם על ידי חברת הביטוח של הפוג זה צריך להיות שמאי שאינו ברשימת השמאים של חברה זו. אם אתה תושב המרכז יש שמאי החבר בפורום (אלי אמרן) - איני מכיר אותו, אולם חוות הדעת עליו כאן חיוביות מאד. חפש אותו בין חברי הפורום.

4. מחר בבוקר שוחח עם סוכן הביטוח שלך. זה מקצועו והוא מקבל את שכרו שביל הייעוץ והטיפול שהוא נותן לאנשים כמוך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...