Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מנסה לעזור לחבר שרוצה לקחת רכב ממקום העבודה שעובדת עם חברת אלדן,

ממה שהבנתי נתנו להם רשימת מעוד מצומצמת ומי שרוצה דגם ספציפי יכול לבקש ולבדוק מול אלדן,

איזה רכבי מיני יש לאלדן להציע?הכוונה עם איזה דגמים הם עובדים אולי עם חברות אחרות?

ומה דעתכם עבור פיקנטו 1.0 אוטומט? או סוזוקי סלריו 1.0 אוטומט(רובוטי)?

תודה על העזרה

פורסם

שלום,

אולי כדאי לעשות הפוך - תבררו מה רשימת האפשרויות ותרשום אותה כאן.

בנוסף, מה כמות וסוג הנסיעות ( בעיר/ מחוץ לעיר ) הצפויות + כמה אנשים נוסעים ברכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היתרון היחיד של הסלריו על הפיקנטו זה חסכון בדלק, בכל השאר היא גרועה יותר, אולי מרווח פנימי קצת עדיף.

(איכות, בטיחות, ניהוג ועוד).

אין מה להסתכל על הסלריו.

פורסם

הבעיה שכל פעם שהצעתי לחבר רכב הוא פנה לקצין הרכב והחזיר תשובה שלילית שאלדן לא משווקת הרכב הזה

סתם לדוגמא: סקודה סיטי גו, דאציה-לא מיני אבל נכנס למחיר

אין לקצין רכב רשימה מסודרת מאלדן על כל הרכבים שהיא יכולה לשווק

רציתי לדעת אם יש למישהו מידע לגבי רכבים שאלדן משווקת לליסינג לחברות?

אופן השימוש:נסיעות מחוץ לעיר, לרוב פקקים, 3 אנשים ברכב,אוטומט

פורסם

זה לא ילך ככה. זה גם תלוי בחברה ובהסכם שלה. אם חבריך רוצה יעוץ הוא צריך לדבר עם אלדן ולשאול אותם מה הם מציעים לחברה שלו.

פורסם

אלדן תעשה ליסינג על איזה רכב שרק תרצה - להם ממש לא אכפת באיזה רכב תבחר.

מה שכן רכבים מסויים יהיו יותר יקרים(כי יש לחברה לדוגמא הסכמים פחות טובים או שזה דגמים שלא מיועדים לשוק הליסינג וכו׳).

אצלנו בחברה עובדים עם 4 חברות ליסינג שונות - אחת לתקופה עושים בינהן מכרז ומפרסמים את הרכבים הכי משתלמים.

ויכול להיוות דגם אחד שכל רכב יהיה מחברת ליסינג אחרת(לדוגמא טויוטה קורולה אחת מאלדן והשניה מlease4u) - אני לא מבין מה האינטרס של קצין הרכב לא להגיד מה האופציות שיש?.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

כמו שאמר קודמי, לחברת ההשכרה לא אכפת איזה רכב אתה בוחר. ההבדל יהיה רק במחיר לרכבים מסוימים.

אם מדובר בהשכרה ארוכת טווח, כזו שלא מתחייבת לתקופת זמן אלא מתחדשת כל חודש אז הרשימה כן יכולה להצטמצם בהתאם למה שנפוץ בחברת ההשכרה כרכבי השכרה. למשל בהשכרה בקטגוריית המשפחתיות יש 3-4 סוגים נפוצים שהוא יוכל לבחור בהן, ובליסינג זה בהתאם להזמנה ומה שמאשר קצין הרכב של החברה.

בליסינג, גם אם תרצה רכב לא צפוי יחסית שנמכר בכמויות קטנות לחברות האלו עדיין תוכל לקבל מבחינת חברת ההשכרה בתנאי שהם יקבלו את הסכום שהם מבקשים וקצין הרכב של החברה שבה אתה עובד מאשר זאת כמובן.

לפי מה שאתה מתאר, נראה לי שהחבר שלך מקבל רכב השכרה ולא ליסינג. שיבדוק זאת מול קצין הרכב שלו.

אם זה בכל זאת ליסינג סביר להניח שקצין הרכב הגביל רשימה מצומצמת של רכבים שהוא יכול לבחור, שיבדוק מולו מה הרשימה.

בין 2 האופציות ששאלת, אם צריכת דלק מעניינת אותו ומרווח פנים עדיף - הסלריו עדיפה. מבחינת שאר הדברים - הפיקנטו תהיה אופציה טובה יותר.

בהצלחה.

פורסם
היתרון היחיד של הסלריו על הפיקנטו זה חסכון בדלק, בכל השאר היא גרועה יותר, אולי מרווח פנימי קצת עדיף.

(איכות, בטיחות, ניהוג ועוד).

אין מה להסתכל על הסלריו.

גם לגבי צריכת דלק אני לא בטוח. כמה היא עושה לליטר דלק?

כדאי באמת לברר קודם מה האופציות ואח"כ לכתוב כאן. תוכל לקבל תשובות הרבה יותר ברורות.

פורסם

אתה לא בטוח כי לא בדקת או לא בטוח כי אתה מוטה קיה באופן קיצוני?

אין מה לעשות, הרובוט חד מצמדי יעיל יותר מהגיר המיושן בפיקנטו, והסלריו גם קלה יותר ב100 קילו.

פיקנטו עירוני 14.28 בינעירוני 22.2

סלריו עירוני 18.8 בינעירוני 27.

אני סבור שאילו נתוני יצרן מאוד אופטימיים ביחס למציאות, אבל בכל זאת היתרון אצל הסלריו.

פורסם (נערך)

אחד הדברים שחוזרים על עצמם בפורום או במבחנים זאת צריכת דלק גובהה ביחס לרכב מיני בפיקנטו, בסלריו זה הפוך, כול מבחן רכב מציין את הצריכת דלק שלה.

במבחן בגלובס גם רשמו ואני מצטט:

״ צריכת דלק ריאלית של 18-20 ק"מ לליטר - נתון, שאליו הקוריאניות האוטומטיות יכולות רק לשאוף.״

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...