Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

שאלה לבעלי ניסיון/ או בעלי הרכב

ברשותי לנסר ספורטבק 2011, ישנה תאורה בכפתורי המזגן בצבע אדום שמאירה גם לכיוון המאפרה

שמשום מה הפסיקה לעבוד...

רציתי לדעת אם מדובר בפיוז או בנורה עצמה

ואם כיצד ניתן להחליף/ לפרק את היחידה

ואיזה סוג נורה צריך...

אשמח לתמונות אם יש...

תודה לכולם!

נ.ב- ביצעתי חיפוש ולא מצאתי שרשור בנושא

אם קיים אשמח לקבל אותו כאן

פורסם (נערך)

1. האם חוץ מהתאורה של פנל המיזוג יש עוד מנורות שלא עובדות ברכב ? האם יש לך בלוח השעונים דימר ?

2. אתה בטוח שלמאפרה אין תאורה נפרדת ?

3 האם תוכל לעלות צילום של לוח הבקרה.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
1. האם חוץ מהתאורה של פנל המיזוג יש עוד מנורות שלא עובדות ברכב ? האם יש לך בלוח השעונים דימר ?

2. אתה בטוח שלמאפרה אין תאורה נפרדת ?

3 האם תוכל לעלות צילום של לוח הבקרה.

1) מה זה דימר? ולא אני לא מתכוון ללוח שעונים

2) למאפרה אין תאורה נפרדת כי מדובר בנורה שמאירה את הכפתורים של המזגן ומאירה מעל את המאפרה שמתחתיה- המאפרה נמצאת מלפני הידית הילוכים בתא שמתחת לכפתורי המזגן

3) אנסה מאוחר יותר

פורסם
1) מה זה דימר?

דימר=עמעם=כפתור לשליטה על עוצמת התאורה של לוח השעונים וגם של תאורת פנל בקרת מזגן.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...