Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

יש מישהו פה שיודע להתקין מצלמת רכב או יכול להפנות אותי למישהו מהמרכז שנותן את השירות?

כמובן בתשלום.

התקנה כמובן עם הסתרת חוטים מעבר לפנלים וחיבור למצת מאחור ככה שלא יראו פלג מחובר מקדימה.

תודה לעוזרים

פורסם

שלום לך,

אם אתה מעוניין לנסות לבד זה לא מסובך - יש את אלכס מהשרשור הייעודי לכך באשכול של הכללי.

הוא פתח ערוץ ביוטיוב בו הוא מסביר באופן מצולם כיצד להתקין לבד

להלן הקישור שלו

כמו כן, אמליץ לך קצת לשוטט באשכול

להלן הקישור

בהצלחה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
שלום לכם.

יש מישהו פה שיודע להתקין מצלמת רכב או יכול להפנות אותי למישהו מהמרכז שנותן את השירות?

כמובן בתשלום.

התקנה כמובן עם הסתרת חוטים מעבר לפנלים וחיבור למצת מאחור ככה שלא יראו פלג מחובר מקדימה.

תודה לעוזרים

האם מתקין מקצועי ובמחירים סבירים, בחדרה יתאים לך?

בברכה - רפי לין

פורסם
האם מתקין מקצועי ובמחירים סבירים, בחדרה יתאים לך?

בברכה - רפי לין

אני מהמרכז, אזור באר יעקב

פורסם

לעבודה מקצועית ויסודית בהחלט ששווה כל שקל של דלק וזמן ממליץ לך להגיע לסאשה בחדרה...מדובר באומן שאתה עלול להתמכר לעבודות שלו. נמצא בקלז 9 חדרה.

פורסם

יוסי אלפיין נמצא באור יהודה, קצת קרוב יותר. אתה יכול להסתכל קצת באתר שלו, ecaudio.com.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

לא שווה את הכסף שיבקשו ממך. זה סה"כ הדבקה של המצלמה לזכוכית, והרצה של הכבל בדיפון של התקרה עד לקופסת פיוזים, ששם אתה יכול להשתמש במפצל. יש מדריכים.

שווה רק אם אתה על הדרך מתקין מערכת אודיו או משהו ואז המתקין יגבה ממה משהו ממש סמלי.

• תוכן חדש...