Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח להמלצות לגבי הרכבים האלה.

צריכת דלק, עלות אחזקה, חלקים, טיפולים.

נוחות.. למרות שמאמין שהסיטרואן לא כזו נוח.

הגיע הזמן להפרד מהמאזדה לי ולהתקדם.

פורסם

סיטרואן, אבל ה- C4. מחיר לעומת תמורה, שמה את כולם בכיס הקטן. וגם, עד2008 עד 2010 אאל"ט (מקווה שיודעי דבר כאן בפורום ידייקו אותי לגבי תחום עליון)

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

יש לך פה 3 רכבים שונים, אם אתה רווק שנוסע במרכז וצריך למצוא חניה הפלואנס היא כמו טנק אבל אם אתה גומע כל שנה 50 אלף קילומטר עם 3 ילדים וכלב הc1 היא לא רלוונטית.

תנסה לתת יותר פרטים לצרכים שלך שנוכל לעזור.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

הC1 תהיה הכי זולה לאחזקה, הכי חדשה והכי פשוטה מכאנית ובנוסף חיסכונית מאוד.

הפלואנס משמעותי נוחה יותר,מרווחת יותר חזקה הרבה יותר וגם חיסכונית מאוד, אבל תהיה ישנה יותר וכיוון שאתה מחפש דיזל לא היה קל למצוא אחת שמורה אם אתה מחפש רכב ישן יחסית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה על המידע עד כה.

אז השימוש שלי הוא נסיעות מרובות, ללא משפחה (רווק) נכון לכרגע נוסע עם מאזדה 3 אז מאמין שהפלואנס או הג'טה יקבילו לרמה.

מתכוון שלא ארגיש שנוסע על קלנועית עם הC1. וכן, מחפש אחזקה נמוכה. הבנתי שגם הפלואנס מתקרבת ל1ל-20 לליטר ובאמת אין הרבה שמורות בחוץ. נראה לי רק שהC1 תאבד מערכה מהר כי גם ככה היא מאד זולה כיום. שנת 2016 ב30 אלף.

פורסם

אם אתה רווק שנוסע הרבה, למה לא לחפש סופר מיני? חסכונית בדלק, לא קלסטרופובית כמו C1, לא ספינה כמו פלואנס דיזל וגם נעימה לנסיעות בינעירוניות ארוכות מפעם לפעם.

אה, ולא ציינת תקציב.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...