Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מוט תקין או לא, להגיד שהנהג של המשאית אשם זה כמו להגיד שזה ששלח הודעת וואטצפ, אותה קראה הנהנת ולא שמה לב לדרך בגלל זה, אשם.

לכן כתבתי שהאחראית לתאונה היא הנהגת, אבל האחראי לתוצאות הוא בעל/נהג המשאית. היא יכלה לא להיכנס במשאית, והוא היה יכול לתקן את המוט כראוי ולמנוע את המוות. לכאורה. אולי. יכול להיות. בהנחה ש...

שוב,זו השערה ואני לא האמת יודע אם המוט היה לא תקין או שהנהגת טסה שם על 3000 ככה ששום מוט לא היה בולם אותה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ידוע כי הנהגת נכנסה במשאית ונהרגה, לצער המשפחה וכולנו.

לא ידוע מה היה מצבו של המוט טרם התאונה ולכן לא ברור עד כמה, אם בכלל, הייתה תרומה למצבה הפיזי של המשאית, למעט המיקום חנייה שלה, לתוצאות התאונה.

חשוב שנעשה את ההפרדה כי אחרת נפליג לתאוריות קונספרטיביות מרחיקות לכת מידי.

רק שתבין ואני מניח שאתה כן, שלמהירות נסיעה של הרכב יש משמעות קריטית לתוצאות התאונה, גם אם נניח שהמוט היה תקין לגמרי ועומד בתקינה שהוכתבה להתקנתו.

פורסם (נערך)
רק שתבין ואני מניח שאתה כן, שלמהירות נסיעה של הרכב יש משמעות קריטית לתוצאות התאונה, גם אם נניח שהמוט היה תקין לגמרי ועומד בתקינה שהוכתבה להתקנתו.

ומעבר לכך, יש לה גם השפעה ישירה על הסיכוי להתרחשות של התנגשות מלכתחילה.

https://www.toi.no/getfile.php?mmfileid=13206

זה אמנם כמעט תמיד גורם תורם, אבל כשגורם תורם הוא מספיק משמעותי, אי אפשר שלא להתייחס אליו.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...