Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן - במוו סדרה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סדרה 2 עברה לאחרונה מתיחת פנים וזו הייתה הזדמנות טובה לצאת לפגוש אותה. באופן מפתיע, בפעם הראשונה.

במוו-220-2018-02.jpgבמוו-220-2018-07.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

דלק מוטורס נכנסו ברוח סערה לבמוו. אני זוכר את נאומ "נגמרה המסחרה" של גיל אגמון כשמחיר הרשמי של דגם הכניסה לסדרה 7 ירד ב200 אש"ח בין לילה. אבל לאט לאט צ'מפיון וכלמוביל הצליחו ליישר אותם חזרה לכיוון מחירים הזויים ומחירה דרך 0 קילומטר.

פורסם

השאלה - האם הרכב הדגם הנ"ל מתאים ליום-יום, כרכב רגיל לנהיגה בעיר ולחזור הביתה בסוף יום העבודה.

(כאשר יש עוד רכב משפחתי בבית כגון, מאזדה אלפא, וכו')

ובידיעה כי התחזוקה והביטוח מקיף + חובה סבירים (סביב ה 8.000 ש"ח)..

וזו גם נקודה - ככל שקופצים בנפח, יש קפיצה בביטוח.

ובזמן הפנוי קצת טיולים וקצת קצת התגרזנות, ועם קופסה קטנה במחיר כ 2K אפשר להעלות הספק וקצת מומנט.

והטוב - הרכב נותן תחושת קלילות בתדמית במראה בתוך הרכב ובעיצוב החיצוני ובביצועים.

הוא לא כבד ומחייב לכן לדעתי זה הכייף.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

בעל רכב כזה בדיוק מזה מעל 3 שנים.

זו הפעם הראשונה מזה 14 שנה שבחרתי להישאר עם הרכב עוד שנתיים לפחות.

מתאים כמו כפפה ליד לשימוש יומיומי, לסופ"ש סוער מדי פעם, וכניידת ילדים לעיתים מזדמנות.

בינתיים אפס מוחלט של תקלות, רשרושים, התקלפויות או כל משהו אחר - גם לאחר 3 שנים הרכב במצב אולם תצוגה.

כשרכשתי אותו ה- 125 לא היה קיים עדיין, ולאחדים הוא יכול להתאים יותר.

מניסיון עם במוו קודם, ה- 184 כ"ס הם בגלגלים ממש, ולא תיאורטיים במנוע. לא תמיד מודעים לזה. לשימוש שלי, מעטים המצבים שחסר לי כוח, אבל כשחסר זה באמת בעאסה.

לצערי הרכב הבא שלי כנראה לא יהיה במוו בגלל שתי סיבות: האחת היא שהיצרן מתמסחר ויורד מהנעה (הנאה) אחורית, והשנייה היא שאצל דלק מוטורס המחיר זוחל עוד ועוד כלפי מעלה ללא הצדקה מלבד ניצול נכונותו של העדר לשלם.

אם מטעמי תקציב אאלץ לבחור בהנעה קדמית, ישנן מתחרות אחרות זולות יותר משמעותית.

מכל 15 הרכבים שהחזקתי בחיי, זה היחיד שגם לאחר 3 שנים עדיין מעלה לי חיוך על הפנים בבוקר.

פורסם

חייב לציין שהמולטמדיה פשוט נראית מביכה ברכב הזה. אני בדיוק שוקל את המחליפה הבאה והלכתי לראות את הרכב, חבל שלא מביאים את הגרסא המעודכנת עם ה-10" שגם כוללת CarPlay

אני חושב שבעולם היא כבר הפכה להיות סטנדרט

פורסם

גם בעולם (באירופה לפחות) ה6.5 הוא סטנדרט, כשהמסך הגדול יותר זו אופציה.

למען האמת יותר מביך לדעתי הוא שהX3 מגיעה עם המסך הקטן..

אני חושב שהבעיה היא שבחלק מהדגמים המסך הגדול אומר ניווט מובנה וליבואן אין אופציה להציע אותו ללא, מה שמאוד מייקר את הסיפור.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

צודק.

מייד עם הרכישה שדרגתי מערכת שמע, והתקנתי אביזר אנדרואיד פתוח.

מי שרוכש רכב ספורט-קופה שם דגש על דברים אחרים בעת קבלת ההחלטה.

פורסם
דלק מוטורס נכנסו ברוח סערה לבמוו. אני זוכר את נאומ "נגמרה המסחרה" של גיל אגמון כשמחיר הרשמי של דגם הכניסה לסדרה 7 ירד ב200 אש"ח בין לילה. אבל לאט לאט צ'מפיון וכלמוביל הצליחו ליישר אותם חזרה לכיוון מחירים הזויים ומחירה דרך 0 קילומטר.

לזכותם יש דלק כן יש לציין שההיצע של BMW הורחב.

מישהו קיבל מקמור בזמנו את BMW 130i או כל גרסה חזקה יותר של סדרה 1? או סדרה 1 קופה? (שהיתה האמא של סדרה 2)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)
הבעיה כאמור בארץ היא התמחור המוזגם שלו.

מילא התמחור הראשוני.

הבעייה העיקרית מבחינתי היא שבסופו של יום מחירי הסגירה דהיום מוגזמים.

בכך אני מכוון לשני אפיקים:

1. כיום יש מידע זמין ברשת, ובשקלול בכלים חשבונאיים בסיסיים ניתן להדגים את פער התמחור גם בהעמסה ובזיכוי של מיסים כמקובל. אפשר לקבל חלון הצצה לכך דרך דגמי ה-0 ק"מ (כן, גם בשקלול התירוץ העלוב של רמת הגימור הנמוכה). לדוגמא: בשנת 2012 שילמתי על גרסה-1 בסיסית בסה"כ 7 אש"ח יותר מאשר על גולף 1.4TSI - נכון שצ'מפיון (שגם הם צרה, אבל מסוג אחר) הפחיתו מחיר, אבל עדיין אין הסבר לפער בן ה- 30-40 אש"ח הקיים היום.

2. עסקאות הטרייד-אין היום בדלק מוטורס עבור רכבי במוו נוקשות מאד, זאת גם במסלול הפרמיום-סלקט.

הוסף לזאת את חרפת המעבר להנעה קדמית, והמסקנה שלי היא שאני כנראה הופך להיות קהל נישה עבורם, ולכן יהיה עלי לרעות בשדות אחרים...

עריכה אחרונה על ידי Speedool
פורסם

הגירסא הידנית בסופו של דבר תהיה יותר מבוקשת כשהרכב הזה יזדקן.

מבאס לראות רכב כזה אוטומט.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

עדיף רכבים הן אוטומטיים וידניים, מאשר מכירת 10 רכבים רק ידניים בשנה.

ואז החברה מודיעה כי עבור 10 רכבים - אין טעם להחזיק מערך שרות וחלפים.. ומפסיקים לשווק את הדגם.

לכן כדאי גם וגם, כך כמות המכירות המשותפת גדלה .

ועם רכבים אוטומטיים, אפשר להרחיב יותר את פלח השוק גם לבנות המין היפה, :cool: ולא רק מכוערים ייהנו מהרכב.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
הגירסא הידנית בסופו של דבר תהיה יותר מבוקשת כשהרכב הזה יזדקן.

מבאס לראות רכב כזה אוטומט.

בקרב קהל מאד מצומצם של חובבי נהיגה, אשר מראש ילכו על ה-235/240. את ה-220 יקנו בעיקר כי זאת קופה מבית ב.מ.וו., ולקהל היעד שלה אוטומט מתאים הרבה יותר. ואני בכלל לא משוכנע שברמת הביצועים של ה-235/240 אוטומט הוא לא הבחירה המומלצת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תמיד יש את אלה שאין להם תקציב ל 240 ברכב ישן.

לראיה מה שהולך היום בשוק עם E46.

גם ה 235/240 אני חושב שמגיעות אוטומט ורק ה M מגיעה ידנית כאופציה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...