Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שטח קטן וזול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לקנות רכב חדש, וחשוב לי שיהיה קטן, זול, ושיוכל לנסוע בדרכי עפר של 4 על 4. ממש לא צריך משהו שטוחן עליות מטורפות ודיונות, אבל כן כזה שלא יעשה בעיות בדרכי עפר בגבעות ובהרים, כי אני אוהב לטייל. התקציב בסביבות 100 אלף ש"ח. כיום יש לי סוזוקי סוויפט.

המליצו לי על הדאסטר החדש שיגיע במאי, אבל אשמח לשמוע עוד הצעות כי הוא לא ממש קטן.

תודה רבה,

נדב

פורסם

נשמע כמו סוזוקי ג'ימני. חדש ידני עולה 105, אוטומט 119.

רק צריך לקחת בחשבון שמדובר ברכב ממש קטן, ספרטני ולא בטוח.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

הדאסטר רכב בלי יומרות, קצת מיושן, אבל בכלל לא רע, ודגם חדש נמצא דרך. מספיק לנסוע קצת בצרפת הרורלית ולראות אותו בחוות ובכפרים. ואלה לא אנשים שאפשר למכור להם משהו לא מוצלח, זו האוכלוסיה שלמענה תוכנן הדה-שבו. הוא גם נמכר טוב באנגליה וגרמניה. הוא אמנם לא קטן, אבל הוא רכב שמספק צירוף של נסיעת שבילים מצוינת עם נסיעת כביש מספקת. תקרא כאן חוו"ד מפורטת של דרור ברלי על דסטר בשטח. בעבר הגיע ללא מערכות בטיחות מתקדמות, אני לא יודע מה עתיד להגיע במאי.

הג'מני יביא אותך לכל מקום בארץ והוא אכן קטן לאללה, אבל זה ללכת על רכב שטח אמיתי עם יכולות -- שבכביש הוא איטי, חלש, מקרקש, עם בטיחות עוד יותר גרועה מהדסטר. יש לו המון קסם וצורה קובייתית נאה, אבל אם טיולים אצלך זה שבילי קק"ל יותר מאשר סכיני דימונה, ואתה צריך דיילי סביר, הרומני עדיף. גם קצת יותר זול.

והייתי בוחן גם את הקקטוס. שמישהו שמכיר אותה יכתוב, יש לי הרגשה שבשבילים היא מפתיעה. ג"כ כדאי לחכות לדגם החדש.

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...