Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הקטע שם ב "וואלה & carbay"?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רואה כל הזמן פרסומים שלהם על רכבים בהנחות משמעותיות. מניח שזה ק"מ 0 יד ראשונה, אבל מצד שני אני רואה רכבים ב- 25% הנחה ויותר אז לא מסתדר לי.

אז מה העניין?

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

באיזה רכב מדובר? הנחות ב-0 ק"מ משתנות בהתאם לדגם. בעיקרון לא ראיתי עדיין בקארביי משהו יוצא דופן, בכל מקום שמוכר 0 ק"מ המחירים בד"כ דומים.

פורסם

^

היום ראיתי פרסום על 208 1.2 אקטיב (75,000 ש"ח במקום 100,000).

בשבוע שעבר ראיתי איזה קרוסאובר, לא זוכר אם ספורטאז' או משהו אחר

פורסם

עוד אתר אפס קילומטר.

פשוט משלם לוואלה עבור פירסום מודעות ולפעמים פרסום "כתבות" שאין הרבה טעם לקרוא, כי הן פרסומות.

פורסם

יש לא מעט רכבים שמחירי המחירון שלהם מופרכים, ולכן לא צריכה להישמט לך הלסת אם אתה רואה 0 ק"מ בהנחה של 25%.

בכל מקרה שום דבר לא ייחודי לאתר הזה, אתרים שמוכרים 0 ק"מ צצים כפטריות אחר הגשם ובכולם זו אותה השיטה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חוזר לשרשור באיחור :-P

אז למה בעצם לא לבדוק עסקה כזו? אם מדובר באמת בהנחה של 20-25 אחוז ממה שמוכר היבואן, למה לא ללכת על זה?

נניח שהמכירה העתידית היא שיקול מרכזי. כמה כבר יפחיתו לי על עבר מליסינג? לפי הספר, פחות מ-20 אחוז, לא? ואם לא הולכים לפי הספר אלא בפועל לפי המצב בשטח, גם ברכבים טובים מיד פרטית מציעים מחירים נמוכים משמעותית מהמחירון.

עד כאן פספסתי משהו?

פורסם (נערך)

יש מקרים שגם היבואן לא מוכר במחירון אלא מתגמש ואז ההנחה כבר לא כזו גדולה. ויש את נושא עלות הרחבת אחריות הבסיס .

. גם זה כסף. בקיצור המחירון לפח , כל עסקה לגופה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

בהחלט שווה לבדוק עסקאות 0 ק"מ.

אבל לפני זה, כמו שנאמר, רצוי לקבל הצעה גם מהיבואן.

לפעמים הצעות ה-0 ק"מ מאוד משתלמות ולפעמים לא כל כך. כל רכב לגופו.

פורסם

Carbay זה קל אוטו בתחפושת. אני קניתי דרכם. אמינות זה לא הצד החזק שלהם, אבל בשורה התחתונה הייתי מרוצה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...