Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו ללא מד טורים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל חנות אביזרים באזור שונצינו בת"א תשמח למכור לך מד טורים.תכין בערך 200 שקלים.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

לא ידעתי שזה אפשרי ...

ואיפה המד הזה יהיה ממקום ?

על הלוח שעונים ?!?

ועוד משהו - ה200 שקל זה אם או בלי התקנה ?

משפט סיני עתיק :"כשאין לך משהו חכם לומר ,תאמר משפט סיני עתיק "

פורסם
יש לי מקום למד טורים

יש שעון מחוגים ליד הספידומטר... אני לא צריך אותו ממש

שנייה אפשר להתקין לבד את המד טורים או אני צריך איזה מוסכניק ?

בהתחשב בזה שמד הטורים צריך גם לעבוד ולספור ניצוצות בזמנו הפנוי, ולא לשמש רק

ליופי , אז הייתי ממליץ על התקנה במוסך....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מישהו ניסה להתקין מד טורים לבד ? ואיפה אני משיג דבר כזה ? תביאו לי שם של חנות... רצוי באיזור השרון (רעננה בעיקר).

פורסם
מישהו ניסה להתקין מד טורים לבד ? ואיפה אני משיג דבר כזה ? תביאו לי שם של חנות... רצוי באיזור השרון (רעננה בעיקר).

כן, עשיתי זאת בוולוו 240 1979 וכל שהייתי צריך לעשות

(חוץ מלקנות את השעון ב-ebay אורגינלי של וולוו דרך-אגב) זה להוריד blank-panel בלוח השעונים ולהריץ חוט מהשעון לקויל - מה שלקח שעה עבודה ברוטו...

סביר להניח שתוכל למצוא בחנויות חלפים באירופה מד סל"ד אורגינלי של מרצדס שיכנס במקום שעון הזמן הקיים, אם תגיד לי איזה דגם של מרצדס יש לך סביר להניח שאוכל למצוא קישורים רלוונטיים לנושא.

בהצלחה,

צביקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כן, עשיתי זאת בוולוו 240 1979 וכל שהייתי צריך לעשות

(חוץ מלקנות את השעון ב-ebay אורגינלי של וולוו דרך-אגב) זה להוריד blank-panel בלוח השעונים ולהריץ חוט מהשעון לקויל - מה שלקח שעה עבודה ברוטו...

סביר להניח שתוכל למצוא בחנויות חלפים באירופה מד סל"ד אורגינלי של מרצדס שיכנס במקום שעון הזמן הקיים, אם תגיד לי איזה דגם של מרצדס יש לך סביר להניח שאוכל למצוא קישורים רלוונטיים לנושא.

בהצלחה,

צביקה.

נשמע מעניין.

יש תמונות במקרה?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

המרצדס היא מודל 80' הדגם הוא 200 (למרות שהחלפנו את המנוע לפני כמה שנים לדגם 230). ואיך בדיוק חיברת את המד טורים למנוע ? זה נשמע לי מסובך...

פורסם

לא מחברים את מד הסל"ד למנוע עצמו אלא אל קויל מד הסל"ד מקבל פולסים מהקויל ומציג חווי שלמעשה זהה למס' סבובי המנוע באותו הרגע...

ברכבים כמו שלך, שרבים מהם יוצרו עם מד סל" אורגינלי יש הדק "שן" על הקויל שנעל הכבל מתלבשת עליה, ואילו הצד השני של אותו הכבל מתחבר למד הסל"ד.

כמו"כ במכוניות כמו שלך יתכן שהחיווט קיים כבר מהייצור, וצריך לדעת רק לאיפה לחבר במגעים שמאחורי לוח המחוונים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש לי פיאסטה 97

אני מת להתקין באוטו מד טורים...

אני לא יכול להתקין את המד בתוך הלוח שעונים כי אין לי שם מקום..

אני צריך לשים חיצוני .

כמה יעלה לי להתקין כזה מד טורים עד 7 טור בערך..

והאם משהוא מכיר מקום זול באיזור חיפה והקריות להתקין כזה מד...

אפילו משהוא פרטי אני.

אני מחכה לתשובות ,אפילו לתשובות בפרטי

1.6 206

• תוכן חדש...