Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך BMW באילת

misgavv
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

אני כרגע נמצא בחופשה באילת עד ליום שבת (גר במרכז) ונלדקה לי עכשיו מנורה של ברקסים.

המוסך יידע אותי בטיפול האחרון שבקרוב אצטרך להחליף רפידות אחוריות ככה שהמנורה שנדלקה כנראה מציינת שהגיע הזמן להחליף רפידות.

הבעיה היא שאני כרגע באילת ולא רוצה לחזור עד למרכז עם הרפידות במצב הזה כדי לא לדפוק את הצלחות.

האם יש מוסך מורשה של BMW באילת שפתוח ביום שישי שאוכל להחליף בו רפידות?

אני נוסע על BMW M2

תודה רבה

פורסם

אני מציע שלא תסמוך על המנורה.

תציץ עם פנס כמה בשר נשאר ותחליט אם אתה יכול לנסוע חזרה למרכז. אם אתה לא מבין בזה, כנס לכל מוסך באילת ובקש שיסתכלו.

לרוב המנורה נדלקת הרבה לפני שבאמת צריך להחליף.

בנוסף, מאילת למרכז דרך כביש הערבה, כמעט ואין שימוש בברקסים... :-)

פורסם

אהלן חבר, המורשה הקרוב ביותר הוא בבאר שבע.

למרות שלהחלפת רפידות, אתה באמת לא צריך מורשה.

אם אתה לא יודע לבצע זאת לבד, שווה באמת לקחת את הרכב למוסך שיעיף מבט על הרפידות.

בנוסף, קח בחשבון שייתכן מאוד שאפילו במורשה אין במלאי של המוסך רפידות לרכב שלך וצריך להזמין במיוחד. שווה להרים טלפון לפני.

https://www.bmw.co.il/he/topics/offers-and-services/service-centers.html

פורסם

אני מעוניין לשים רק רפידות מקוריות על הרכב והסיכוי שאני ימצא רפידות מקוריות ל BMW M2 במוסך שהוא לא מוסך מורשה שואף ל -0...

אני מטפל ברכב במוסך המורשה בירושלים ומכיר את הבעלים ככה שמחר אני יכול להתקשר אליו כדי שיזמין לי כבר רפידות הבעיה היא זה אם אני יכול להגיע עד למרכז עם הרכב...

פורסם

תוכל לדעת רק על ידי הסתכלות על עובי הרפידה בעין והשוואת המידה למינימום שהיצרן הגדיר.

בדרך כלל נורות מסוג זה נדלקות לא בדקה ה-90, על מנת לאפשר לבעל הרכב פרק זמן סביר לתקן את התקלה.

אבל למען הסר ספק - הייתי בודק.

תתייעץ עם בעל המוסך המורשה ואז תחליט.

פורסם

נראה עדיין עובי סביר , כאשר מגיעים לעובי של פחות משליש הרפידה, כדאי להחליף.

במצב הנוכחי - אם תכפיל את עובי הרפידה ב 3 - הרפידה תהיה עבה מאוד.

כדאי להכנס למוסך לבדיקה, אולי נורת ההתראה, מסמנת בעיה אחרת/נוספת

אני הייתי בודק את עובי הרפידות בכל הגלגלים - במידה ובכולם יש בשר כפי המופיע בתצלום.

נוסע רגיל לצפון, ובהזדמנות הראשונה מחליף במוסך מתאים.

(נסיעה רגילה בלי לאמץ את הבלמים בעצירות פתאום מוגזמות או לאורך זמן - למנוע התחממות הרפידות)

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

עובי הרפידות בשני הגלגלים בכל ציר זהה...

לכן נעלתי תמונה אחת מהציר הקדמי ואחת מהציר האחורי...

תודה רבה

כנראה שאטפל בנושא כשאחזור למרכז...

פורסם (נערך)

כמו שכתבו לפניי, עס התמונות ניתן להסיק שהרפידות החיצוניות בעלות מספיק חומר לנסיעה לירושלים בקלות.

רק מה, התמונה לא מראה את הרפידות הפנימיות, שאותן לא רואים בלי לפרק גלגל.

האוטו יחסית חדש ואין שום סיבה לקאליפר תקול, אבל במידה וקאליפר אחד מפעיל את הרפידה הפנימית יותר בכוח ייתכן שהיא תהיה עם הרבה פחות חומר.

גש למוסך או פנצריה שיפרקו את כל הגלגלים ותן גם אתה מבט על הרפידה הפנימית.

חשבתי שאנשים קונים מכוניות חדשות בישביל לא להתעסק איתן בחופשות...

בלי קשר, ואולי זו רק זוית הצילום, הצלחת הקדמית לא ככ יפה, שוב יכול להיות רק עניין של צילום.

סע חזרה בזהירות, תעקוף בזהירות, ותישמר מאלו שעוקפים ממולך בחוסר זהירות.

עריכה אחרונה על ידי 57mmStroke
פורסם

ב328 שהייתה לי כאשר הופיעה האזהרה על רפידות הבלמים, המוסך (שהיה הוגן ביותר למזלי) מצא שהרפידות בסדר (10 מ"מ על אחד הצירים ו12 מ"מ על הציר השני), איפס את המחשב ושלח אותי לדרכי. או במילים אחרות, יש אזהרות שווא לפעמים.

• תוכן חדש...