Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 14/15 כן או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, הגיע הזמן להשתדרג, אני מעוניין לקנות איביזה מיד שניה שנתון 14/15..ההתלבטות איזה לקחת? יש את המנוע 1.4 ויש את המנוע טורבו שהוא 1.2, אני מעדיף רכב ידני ולא אוטומט, חשוב לי לציין שאני נוסע בממוצע כ30 קמ ביום ומידי פעם יש לי גם נסיעות לירושלים(ממוצע אחת לשבועיים).

מה לקחת? מה היתרונות? האם יש בעיות עם הטורבו של האיביזה?

פורסם

ה 1.2 חזק משמעותית מה 1.4.

לגבי הטורבו לא נשמעו בעיות ובגירסה הידנית גם לא צפוים להיות בעיות עם המצמדים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לי מכר עם איביזה 2012 1.4 ידנית.

אני חושב שזה כמו 2014 רק עם פנסים שונים.

זריזה וסוחבת בלי בעיה גם בעליות לירושלים.

מרגיש קצת "ספורטיבי" יותר מסופר מיני אחרות.

מבחינת אמינות הייתה תקלה אחת ב 5 שנים: סדק במיכל עיבוי של הנוזל קירור.

פורסם

באמת הרגיש ספורטיבי?

הייתה לחבר את 1.6 והיא הרגישה עגלה...אז לומר על 1.4 ספורטיבי...

טוב...כנראה שאמות המידה שלנו שונות.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

חברים, אני לא מחפש "רכב זריז", מחפש אמינות בעיקר, אז רוצה רוצה לדעת מה ההבדל בין ה1.4 ל1.2 ואיזה מהן יותר אמינה.

הכי חשוב שאצליח לעלות לירושלים בלי בעיה, לא אכפת לי גם אם זה לנסוע על 80 קמש בעליות, אני עושה את זה כרגע עם הפונטו 2006 שיש לי חחח

פורסם

עם שתי המנועים האיביזה תעלה לירושלים ,וגם מכוניות עם נפח צנום יותר ופחות כוח.

לא חושב שיש בעיות עם הטורבו באיביזה או באף דגם מקביל של הקונצרן עם המנוע הזה בשנים האלו אם טופל כמו שצריך, הניסיון שלי מסתכם עם שני מנועים במשפחה ומה שקראתי בפורום.

פורסם

היו בבעלותי שני הרכבים, ה1.2 מרגישה חזקה יותר עקב הטורבו, לא נתקלתי בבעיות עם אף אחת מהן למרות שעל הנייר אולי ה1.4 אמורה להיות יותר אמינה, אני בכל זאת הייתי ממליץ על ה1.2.

עקב האכילס העיקרי של הרכבים האלה הוא הDSG, כאשר אם אתה רוכש ידנית אני לא מכיר בעיות מיוחדות.

• תוכן חדש...