Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השגתי פיוז של 40 במקום ה30 הקודם שנשרף לי (נשרף במהלך של פירוק המערכת)

האם בטוח להשים את הפיוז במקום? אני לא יודע כמה GAUGE הRCA שלי

(לפי זה קובעים את הפיוז לא?)

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

פיוז קובעים לפי צריכת המערכת. (מגברים ושאר ירקות שמוחברים לאותו הכבל שבו נמצא הפיוז).

וזאת על מנת שהיא לא תקבל אקסטרה ממה שהיא צריכה. מה שאומר שהיא עלולה להשרף.

פורסם

חס וחלילה, את הפיוז קובעים לפי הכבל שאנו משתמשים בו !

ולא לפי צריכת החשמל של המגברים !

את הכבל מתאימים לפי צריכת החשמל !

לפותח התרד, מה הסיבה שהפיוז נשרף ? האם הפיוז יושב על הכבל מתח ? (RCA זה הכבל עם הפין בסוף)

תמדוד מה הקוטר של הנחושת, (+\-).

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אם הכבל מתח הוא אכן בעובי של 8 גייג, תוכל להשים לו עד פיוז של 50 אמפר.

אם תשים ערכים נמוכים יותר, אין אם זה בעיה .. כל עוד הצריכה של המגברים לא תחרוג ואז תגרום לפיוז להשרף לחינם.

בכל אופן, הכבלים של הRCA זה הכבלים על הראשים, ועם הפינים.

אתה משוכנע שיש לך פיוז על הכבל של הRCA ? נשמע לי כאילו התבלבלת בין הכבל מתח לכבל סיגנל..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

זה אכן סטנדרט אבל זה יכול להיות גם 10 גייג, בכל אופן עבור 10 גייג זה 30 אמפר פיוז לפי מה שאני זוכר.

בכל אופן, אתה יכול למדוד את הקוטר שלו ולחזור אלינו עם תוצאות.

(הקוטר של הנחושת בלבד)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

סרגל .. מטר .. וכל כלי מדידה אחר שמראה "מילימטרים"

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

10 גייג = 0.1" - 0.25 ממ.

8 גייג = 0.12" - 3-3.5 ממ.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אז כמה אתה רוצה שזה יהיה ?

מה זאת אומרת לא נראה לך ?, תמדוד... :) (ותשים לב שאתה מודד רק את הנחושת הצפופה, ולא את זאתי שבחוץ שמשתרעת לכל הכיוונים שגורמים לה להראות כמו 1ס"מ

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

בלי הפלסטיק הציפוי ברור...

0.25 זה חוט דק מאוד אפילו לא מילמטר... זה בערך כמו החוטים האלה שהיינו משחקים איתם בשיעור חשמל בכיתה ד' שהיינו מחברים סוללה לנורה...

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

טעות שלי, חחח

איך לא שמתי לב, התווכנתי ל2.5 מילימר, 0.25 ס"מ.... TYPO שלי ..

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...