Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיקנטו / I10 / מיקרה - צריכת דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני מחפש רכב ידני, שנים 2012-2014. מאוד חשובה לי תצרוכת הדלק, והדיונים באינטרנט מאוד מבלבלים.

הדגמים שעליהם חשבתי הם:

קיה פיקנטו, ידני, 1.0 ליטר

יונדאי i10, ידני, 1.1 (הדגם של עד 2013)

ניסאן מיקרה, ידני, 1.2

מה אומרים על צריכת הדלק?

הנסיעות שלי מאוד עדינות מבחינת הגז, בעיקר בעיר (חולון, אין פקקים..) ופעם - פעמיים בשבוע נסיעה בינעורנית על כביש החוף.

תודה!

פורסם

צריכת הדלק פחות או יותר דומה כאשר למיקרה יתרון של מנוע זריז יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתה ברשותי מיקרה ידנית כשנה, עושה בממוצע 1:16 עם מזגן.

מנוע זריז עד ל-60 קמ"ש, לאחר מכן נגמר לו האויר.

אוסיף שיש לו זויות גלגול גבוהות, הרכב אוהב לרכון לכל כיוון כשיש לו סיבה מינורית לכך.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

נהגתי על מיקרה 2016 ידנית לשבועיים, הרבה דברים היא עשתה רע(את החוויה אסכם בקצרה כמו לנהוג על מכונת כביסה על גלגלים).

אבל למרות נהיגה דיי אגרסיבית וחסרת סבלנות שלי על הרכב הצריכת דלק הייתה פשוט מצויינת - 1:18.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

צריכת הדלק מושפעת משני דברים הנהיגה שלך והרכב עצמו. שלושת הדגמים שהעלת צורכים פחות או יותר אותו דבר, אז לדעתי אתה צריך להסתכל גם על המפרט עצמו ואחריות שלמשל בקיה אתה מקבל 7 שנים אחריות. הניסאן יותר נוחה לנסיעה, אבל קח בחשבון שצריך לעשות נסיעות מבחן כי כל אחד מרגיש שונה על רכב.

• תוכן חדש...